TVN24 (HD)
TVN24 (HD)
Jak można przeczytać w temacie Faktów, zespoły Sportu i Pogody zostały oddzielone od reszty redakcji i prowadzą swoje serwisy ze studia Eurosportu.
Dziś z kolei pasmo Dnia na żywo od 12 do 13 zatytułowane Pomagajmy sobie prowadzone było z przenośnego greenboxa umieszczonego w... samochodzie. Jakość VHS.
Dziś z kolei pasmo Dnia na żywo od 12 do 13 zatytułowane Pomagajmy sobie prowadzone było z przenośnego greenboxa umieszczonego w... samochodzie. Jakość VHS.
TVN24 (HD)
To teraz jeszcze dołożyli zespoły d i e (Sport i Pogoda)

TVN24 (HD)
Jak podaje wirtualnemedia.pl, widz złożył skargę do KRRiT na paski TVN24 pt. "Ustawa represyjna". Analiza nie wykazała naruszeń
CIEKAWOSTKA: To mój pierwszy post w forum
CIEKAWOSTKA: To mój pierwszy post w forum

TVN24 (HD)
Teraz w TVN24 jest #Koncert dla bohaterów
TVP - Najlepsze teleturnieje i programy rozrywkowe
Polsat - Najlepsze filmy
TVN - Najlepsze serwisy
Polsat - Najlepsze filmy
TVN - Najlepsze serwisy
TVN24 (HD)
Koncert ostatecznie zakończył się 30 minut po północy, teraz na antenie "Dzień po dniu".
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci 

TVN24 (HD)
Dodajmy, że skrócone, bo trwające nieco ponad 20 minut. Do tego nie było "Szkła kontaktowego".
Pozdrawiam, Trzeciak
TVN24 (HD)
Cel szczytny, ale jednak moim zdaniem w TVN24 nie powinni transmitować aż 4,5 h koncertu. W tym czasie zero informacji, nawet na belkach. Spokojnie mogliby transmitować ten koncert tylko na TVN24 BiS na którym i tak nic się nie dzieje. A tak co jakiś czas musiałem przeskakiwać na PN.
TVN24 (HD)
Dzisiejsza realizacja programów w TVN24 dosyć... nowatorska

Przy czym z dużą dozą pewności można powiedzieć, że reporterzy nadają z domów via Skype, bo jakość obrazu i dźwięku jest fatalna.
Przy czym z dużą dozą pewności można powiedzieć, że reporterzy nadają z domów via Skype, bo jakość obrazu i dźwięku jest fatalna.
TVN24 (HD)
Sznajder na pewno prowadzi z domu, to jest akurat potwierdzona informacja. Morozowski podejrzewam, że też, jakość dźwięku na to wskazuje.
W ogóle w ostatnich dniach prezenterzy dostali ze sobą "przenośnie studio" czyli dużą zieloną roletę do zastosowania w domu, więc w najbliższym czasie czeka nas więcej takich atrakcji.
W ogóle w ostatnich dniach prezenterzy dostali ze sobą "przenośnie studio" czyli dużą zieloną roletę do zastosowania w domu, więc w najbliższym czasie czeka nas więcej takich atrakcji.
TVN24 (HD)
Dla mnie to już jest przesada. Epidemia epidemią, ale prowadzenie programu informacyjnego z domu to już nieporozumienie. Nie podoba mi się także obecność w TVN24 Sznajdera, Niedziałka i całej reszty z TVN24 BiS. To może wszystkie programy przeniosą do domu? Już widzę jak Pochanke prowadzi Fakty z salonu, a Kuligowska Poranek z ogrodu 

TVN24 (HD)
Też uważam, że za bardzo z tym już przesadzają ale co zrobisz jak nic nie zrobisz?
Z kadry TVN24 BIS nie miałbym nic przeciwko jeśli na stałe w zespole znaleźliby się Piotr Kraśko, Agata Zamęcka i Marcin Masewicz. Cała reszta jest ciężkostrawna dla mnie
A Poranek w studiu w którym zrobili ogród już kiedyś był
Jeszcze za czasów Kuźniara i Porady.
Z kadry TVN24 BIS nie miałbym nic przeciwko jeśli na stałe w zespole znaleźliby się Piotr Kraśko, Agata Zamęcka i Marcin Masewicz. Cała reszta jest ciężkostrawna dla mnie

A Poranek w studiu w którym zrobili ogród już kiedyś był

TVN24 (HD)
Jak dla mnie spokojnie mogą nadawać z domów, ale jednak prowadzenie programu informacyjnego z widokiem na prezentera umieszczonego na wallu z fatalną jakością obrazu i dźwięku to jest porażka. Nie mogli zaopatrzyć jednak te osoby w porządny sprzęt?
TVN24 (HD)
Od jutra także "homeoffice" dotknie Szkło Kontaktowe. Tylko czekać aż wszystko ze studia zniknie.
A tak swoją drogą, to na tych pracach w różnych zespołach to chyba tylko Kantereit zyskał - z 6h tygodniowo teraz pracuje 15h.
A tak swoją drogą, to na tych pracach w różnych zespołach to chyba tylko Kantereit zyskał - z 6h tygodniowo teraz pracuje 15h.
TVN24 (HD)
Byłoby świetnie, gdyby TVN zaopatrzył dziennikarzy w jakiś porządny sprzęt AV, bo te "wypasione" Iphony i Samsungi oraz Skype ewidentnie nie nadają się do realizacji profesjonalnego programu dla TV.
TVN24 (HD)
Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby czołowy program informacyjny jak ,,Fakty" miał być prowadzony z domu i żeby to profesjonalnie wyglądało. W pobocznych programach to niech się w takie coś bawią. Chętnie mimo to sprawdzę kawałek ,,Szkła" jutro, skoro to pierwsze zdalne wydanie w historii ma być.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G