Nie zadebiutował dziś, tylko tydzień temu. Gratuluję refleksu.pop pisze:Jakub Szadkowski, który kilka tygodni temu odszedł z TVN24, dziś zadebiutował w roli gospodarza "Witaj Warszawo!".
Żadna kablówka, obok jakiś dekoder wisiał, a kabel od niego prowadził do anteny na dachu.Peter Parker pisze:Na 99% kablóweczka... Tam wszystko jest możliwe.
TVP Info też leci w Sejmie, tylko w innym miejscu. A TVN24 jest np. przy głównym wejściu do Senatu (budynek przyległy do Sejmu, a raczej z niego wydzielony, jest między nimi normalne przejście)Ka.mil pisze:Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News
Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików
Tak naprawdę to zależy od dnia i tego kto włączy. Jak ja bylem, to przy tym wejściu było TVP INFO więc niema reguły.Kpc21 pisze:TVP Info też leci w Sejmie, tylko w innym miejscu. A TVN24 jest np. przy głównym wejściu do Senatu (budynek przyległy do Sejmu, a raczej z niego wydzielony, jest między nimi normalne przejście)Ka.mil pisze:Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News
Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików
Dokładnie. To co ma ''Raport z Polski'' to całkowita porażka.Nie mogli użyć chociaż greenboxa albo wirtualnego studia Agrobiznesu? (kpc21, jednak TVP posiada wirtualne studioIce pisze:Nawet jeśli napisałeś to w formie żartu to słabo ci to wyszło. Bez sensu. Po prostu jak sam napisałeś TVP Info nakłada grafikę na ekran bezszwowy. Tutaj korzystają w pełni wirtualnego studia z którego TVP INFO nie korzysta a nawet nie ma u siebie. Czyli żadne ściąganie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości