TVN24 (HD)

Pozostałe kanały nadawane przez Grupę TVN i Discovery w naszym kraju.
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2821
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 12
x 24
Kontakt:

TVN24 (HD)

Post autor: Kamil » 25 cze 2009, 10:37

Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24 :-) Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News ;-) Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików :-)
0 x
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 3535
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43
x 34
x 145

TVN24 (HD)

Post autor: Kamilo » 25 cze 2009, 11:17

pop pisze:Jakub Szadkowski, który kilka tygodni temu odszedł z TVN24, dziś zadebiutował w roli gospodarza "Witaj Warszawo!".
Nie zadebiutował dziś, tylko tydzień temu. Gratuluję refleksu.
0 x
Spooky
VIP Expert
Posty: 900
Rejestracja: 03 paź 2007, 15:34
Lokalizacja: Szczecin
x 1
x 3

TVN24 (HD)

Post autor: Spooky » 25 cze 2009, 17:24

Peter Parker pisze:Na 99% kablóweczka... Tam wszystko jest możliwe.
Żadna kablówka, obok jakiś dekoder wisiał, a kabel od niego prowadził do anteny na dachu.
0 x
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1366
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

TVN24 (HD)

Post autor: Kpc21 » 25 cze 2009, 19:25

Ka.mil pisze:Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24 :-) Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News ;-) Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików :-)
TVP Info też leci w Sejmie, tylko w innym miejscu. A TVN24 jest np. przy głównym wejściu do Senatu (budynek przyległy do Sejmu, a raczej z niego wydzielony, jest między nimi normalne przejście)
0 x
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Awatar użytkownika
Peter Parker
VIP Expert
Posty: 1200
Rejestracja: 21 wrz 2007, 22:38
Lokalizacja: Dolna Łužyca
x 1

TVN24 (HD)

Post autor: Peter Parker » 26 cze 2009, 5:02

Dziś Poranek TVN24 od 5:30. Czy to stała pora, czy tylko wydanie specjalne w związku ze śmiercią Michaela Jacksona - nie wiem.
0 x
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 3535
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43
x 34
x 145

TVN24 (HD)

Post autor: Kamilo » 26 cze 2009, 9:50

To tylko wydanie specjalne, ''Poranek'' w dni powszednie rozpoczyna się o 5:55.
0 x
Awatar użytkownika
matti
Obserwator
Posty: 420
Rejestracja: 02 wrz 2008, 18:24
Lokalizacja: Józefów
x 7
x 7

TVN24 (HD)

Post autor: matti » 26 cze 2009, 14:17

Kpc21 pisze:
Ka.mil pisze:Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24 :-) Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News ;-) Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików :-)
TVP Info też leci w Sejmie, tylko w innym miejscu. A TVN24 jest np. przy głównym wejściu do Senatu (budynek przyległy do Sejmu, a raczej z niego wydzielony, jest między nimi normalne przejście)
Tak naprawdę to zależy od dnia i tego kto włączy. Jak ja bylem, to przy tym wejściu było TVP INFO więc niema reguły.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
pop
Obserwator
Posty: 452
Rejestracja: 19 sty 2008, 17:17

TVN24 (HD)

Post autor: pop » 28 cze 2009, 16:25

TVN24 retransmituje właśnie "Uwagę!" TVN sprzed kilku dni. Nie dość, że materiał przygotowany w formacie 16/9 jest emitowany w "okienku", to na dodatek nie zdjęto loga TVN.
0 x
Obrazek
skorupa2005
Użytkownik
Posty: 61
Rejestracja: 07 cze 2009, 22:56

TVN24 (HD)

Post autor: skorupa2005 » 30 cze 2009, 14:25

Prosto z Polski emitowane jest z wirtualnego studia:
Obrazek
źródło: forum tvnfakty.pl/ zdj.: Jacek-t
0 x
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1366
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

TVN24 (HD)

Post autor: Kpc21 » 30 cze 2009, 23:08

Ściągają z TVP Info :)

Raport z Polski też jest z wirtualnego studia a raczej na tle obrazu wyświetlanego na ekranie bezszwowym (jedyne studio wirtualne jakie widziałem w TVP, ma TVP Warszawa).
0 x
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35
x 8

TVN24 (HD)

Post autor: Ice » 30 cze 2009, 23:14

Nawet jeśli napisałeś to w formie żartu to słabo ci to wyszło. Bez sensu. Po prostu jak sam napisałeś TVP Info nakłada grafikę na ekran bezszwowy. Tutaj korzystają w pełni wirtualnego studia z którego TVP INFO nie korzysta a nawet nie ma u siebie. Czyli żadne ściąganie.
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15866
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 406
x 2228

TVN24 (HD)

Post autor: Karol » 01 lip 2009, 0:24

Bo TVP Info w końcu wyznacza trendy :D Tylko dziwię się, że ktoś to jeszcze ogląda :)
0 x
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3863
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 11

TVN24 (HD)

Post autor: TiM » 01 lip 2009, 10:43

Ice pisze:Nawet jeśli napisałeś to w formie żartu to słabo ci to wyszło. Bez sensu. Po prostu jak sam napisałeś TVP Info nakłada grafikę na ekran bezszwowy. Tutaj korzystają w pełni wirtualnego studia z którego TVP INFO nie korzysta a nawet nie ma u siebie. Czyli żadne ściąganie.
Dokładnie. To co ma ''Raport z Polski'' to całkowita porażka.Nie mogli użyć chociaż greenboxa albo wirtualnego studia Agrobiznesu? (kpc21, jednak TVP posiada wirtualne studio :P). Dobra, kończę ten lekki offtop. Kolejne brawa dla TVN24. Widzę ze studio bardzo ładne. Ostatnio można zauważyć, że TVN wymienia studia na wirtualne, tym programom które są małe (Skaner Polityczny, Prosto z Polski). Co teraz? Gość Poranka?
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15866
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 406
x 2228

TVN24 (HD)

Post autor: Karol » 01 lip 2009, 12:02

Wszystko jest wymieniane celowo. TVN zwiększa ilość programów, jednak ma już zbyt mało miejsca w budynkach m.in. na Wiertniczej i Augustówka. Studio wirtualne póki co pozwala na dołożenie kilku nowych pozycji bez dużych inwestycji w wynajem pomieszczeń czy w ogóle zakupu i utrzymania scenografii.
0 x
Awatar użytkownika
regoat
Użytkownik
Posty: 131
Rejestracja: 28 wrz 2006, 1:20
x 1
Kontakt:

TVN24 (HD)

Post autor: regoat » 02 lip 2009, 15:46

bo pewnie miali w tv ustawione "rozciąganie" albo "specjalny"
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne TVN/Discovery”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości