TVN24 (HD)

Pozostałe kanały nadawane przez Grupę TVN i Discovery w naszym kraju.
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2964
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 18
x 59

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24 :-) Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News ;-) Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików :-)
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 4456
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43
x 57
x 200

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamilo »

pop pisze:Jakub Szadkowski, który kilka tygodni temu odszedł z TVN24, dziś zadebiutował w roli gospodarza "Witaj Warszawo!".
Nie zadebiutował dziś, tylko tydzień temu. Gratuluję refleksu.
Spooky
VIP Expert
Posty: 921
Rejestracja: 03 paź 2007, 15:34
Lokalizacja: Szczecin
x 2
x 3

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Spooky »

Peter Parker pisze:Na 99% kablóweczka... Tam wszystko jest możliwe.
Żadna kablówka, obok jakiś dekoder wisiał, a kabel od niego prowadził do anteny na dachu.
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1376
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

Ka.mil pisze:Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24 :-) Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News ;-) Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików :-)
TVP Info też leci w Sejmie, tylko w innym miejscu. A TVN24 jest np. przy głównym wejściu do Senatu (budynek przyległy do Sejmu, a raczej z niego wydzielony, jest między nimi normalne przejście)
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Awatar użytkownika
Peter Parker
VIP Expert
Posty: 1200
Rejestracja: 21 wrz 2007, 22:38
Lokalizacja: Dolna Łužyca
x 1

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Peter Parker »

Dziś Poranek TVN24 od 5:30. Czy to stała pora, czy tylko wydanie specjalne w związku ze śmiercią Michaela Jacksona - nie wiem.
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 4456
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43
x 57
x 200

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamilo »

To tylko wydanie specjalne, ''Poranek'' w dni powszednie rozpoczyna się o 5:55.
Awatar użytkownika
matti
Obserwator
Posty: 421
Rejestracja: 02 wrz 2008, 18:24
Lokalizacja: Józefów
x 8
x 7

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matti »

Kpc21 pisze:
Ka.mil pisze:Nie mówiąc już o tym, że na telewizorach w Sejmie. Tam raczej powinna iść publiczna TVP INFO, ale jak tam byłem to widziałem, że na każdym telewizorku TVN24 :-) Przed kontrolą jest taki telewizorek i ktoś tam przełączył na Polsat News ;-) Nawet nie wiecie jakie było oburzenie panów Borowików :-)
TVP Info też leci w Sejmie, tylko w innym miejscu. A TVN24 jest np. przy głównym wejściu do Senatu (budynek przyległy do Sejmu, a raczej z niego wydzielony, jest między nimi normalne przejście)
Tak naprawdę to zależy od dnia i tego kto włączy. Jak ja bylem, to przy tym wejściu było TVP INFO więc niema reguły.
Obrazek
Awatar użytkownika
pop
Obserwator
Posty: 452
Rejestracja: 19 sty 2008, 17:17

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pop »

TVN24 retransmituje właśnie "Uwagę!" TVN sprzed kilku dni. Nie dość, że materiał przygotowany w formacie 16/9 jest emitowany w "okienku", to na dodatek nie zdjęto loga TVN.
Obrazek
skorupa2005
Użytkownik
Posty: 61
Rejestracja: 07 cze 2009, 22:56

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: skorupa2005 »

Prosto z Polski emitowane jest z wirtualnego studia:
Obrazek
źródło: forum tvnfakty.pl/ zdj.: Jacek-t
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1376
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

Ściągają z TVP Info :)

Raport z Polski też jest z wirtualnego studia a raczej na tle obrazu wyświetlanego na ekranie bezszwowym (jedyne studio wirtualne jakie widziałem w TVP, ma TVP Warszawa).
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35
x 8

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ice »

Nawet jeśli napisałeś to w formie żartu to słabo ci to wyszło. Bez sensu. Po prostu jak sam napisałeś TVP Info nakłada grafikę na ekran bezszwowy. Tutaj korzystają w pełni wirtualnego studia z którego TVP INFO nie korzysta a nawet nie ma u siebie. Czyli żadne ściąganie.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17753
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 601
x 3050

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Bo TVP Info w końcu wyznacza trendy :D Tylko dziwię się, że ktoś to jeszcze ogląda :)
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3902
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 19

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: TiM »

Ice pisze:Nawet jeśli napisałeś to w formie żartu to słabo ci to wyszło. Bez sensu. Po prostu jak sam napisałeś TVP Info nakłada grafikę na ekran bezszwowy. Tutaj korzystają w pełni wirtualnego studia z którego TVP INFO nie korzysta a nawet nie ma u siebie. Czyli żadne ściąganie.
Dokładnie. To co ma ''Raport z Polski'' to całkowita porażka.Nie mogli użyć chociaż greenboxa albo wirtualnego studia Agrobiznesu? (kpc21, jednak TVP posiada wirtualne studio :P). Dobra, kończę ten lekki offtop. Kolejne brawa dla TVN24. Widzę ze studio bardzo ładne. Ostatnio można zauważyć, że TVN wymienia studia na wirtualne, tym programom które są małe (Skaner Polityczny, Prosto z Polski). Co teraz? Gość Poranka?
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17753
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 601
x 3050

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Wszystko jest wymieniane celowo. TVN zwiększa ilość programów, jednak ma już zbyt mało miejsca w budynkach m.in. na Wiertniczej i Augustówka. Studio wirtualne póki co pozwala na dołożenie kilku nowych pozycji bez dużych inwestycji w wynajem pomieszczeń czy w ogóle zakupu i utrzymania scenografii.
Awatar użytkownika
regoat
Użytkownik
Posty: 131
Rejestracja: 28 wrz 2006, 1:20
x 1
Kontakt:

TVN24 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: regoat »

bo pewnie miali w tv ustawione "rozciąganie" albo "specjalny"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne TVN/Discovery”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości