TTV (HD)
TTV (HD)
"Pluralizm terytorialny" to coś czego do tej pory bardzo brakuje w polskich mediach. Oglądając naszą telewizje ma się wrażenie że na świecie istnieje tylko PL, UK i USA. Cieszę się że TTV postanowiła pokazać coś innego. I cieszę się że wyniki oglądalności rosną.
TTV (HD)
Też mi się podoba ta "egzotyczność" programów wybieranych do TTV. Już pojawiło się kilka programów ze wschodniej granicy, a będą pewnie kolejne.
Może kiedyś pojawią się jakieś czeskie albo słowackie programy lub coś z jeszcze mniej "znanego" kraju.
EDIT: A oto debiut Kryńskiej w Expressie:

Może kiedyś pojawią się jakieś czeskie albo słowackie programy lub coś z jeszcze mniej "znanego" kraju.
I szkoda. Teraz w kanałach ogólnodostępnych mało jest czeskich filmów. W TVP Kultura najczęściej są jakieś hiszpańskie albo szwedzkie. Coś z Czech czy Słowacji pojawia się rzadko.Direct pisze:TVN7 ze 2 lata temu emitowała filmy czeskie, ale dość szybko z nich zrezygnowano.
EDIT: A oto debiut Kryńskiej w Expressie:

- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
TTV (HD)
Jedyny program jaki oglądam w TTV to "Express", mało tego jest to jedyny serwis informacyjny jaki w ogóle oglądam 

TTV (HD)
Express moim zdaniem ogląda się go lepiej niż Telexpress. Express się trochę wzoruje na TeX, ale nie powiela tych lekko paździerzowych chwytów.
TTV (HD)
A jednak moje źródło się nie pomyliło. "Express" będzie prowadzić również Krzysztof Lipski, o czym pisałem jeszcze przed Świętami Bożego Narodzenia. Krzysztof będzie np. dziś.
TTV (HD)
A czy on już wcześniej nie prowadził Expressu?
TTV (HD)
Prowadził. W okresie wakacji 2012, gdy jeden z prowadzących przebywał na urlopie.
TTV (HD)
Ciekawe, że w TTV pojawi się amerykańska "Zdrada" (o ile mowa o tym samym serialu, który pokazuje CBS Reality)... Szkoda, że nie wypróbują polskiej wersji tego programu. Przydałoby się na rynku trochę kontrowersji. 

TTV (HD)
Ale jak pokazały ostatnie sezony w polskiej telewizji - widzowie są już nieczuli na różnego rodzaju kontrowersje - i programy takie w większości notowały niską oglądalność.
Pozdrawiam, Trzeciak
TTV (HD)
Przychylam się do głosów pochwalnych, jeśli idzie o wschodnie propozycje emitowane w TTV. Moim faworytem jest "Orzeł czy reszka"
Podróże z przymrużeniem oka 

TTV (HD)
Całkiem ciekawy ten program "Na noże" 

TTV (HD)
Oglądalność za ubiegły tydzień - 0,83%. Z tygodnia na tydzień rosną. Szacun dla nich.
TTV (HD)
Dla mnie przegadany, już wolę naszą wersję. Ale plus za spolszczone belki z podpisami, które stają się pomału standardem w TTV.matik pisze:Całkiem ciekawy ten program "Na noże"
Szacunssszaman pisze:Z tygodnia na tydzień rosną. Szacun dla nich.

Pozdrawiam, Direct
TTV (HD)
Codziennie, od 2 lutego o godz. 5:00 nadawane będzie dodatkowe wydanie programu "Magia Przeznaczenia" (60 minut). W dalszym ciągu program ten będzie emitowany również o 1:40 (120 minut).