TVN24 BIS (HD)
TVN24 BIS (HD)
Z kanałem żegna się również Robert Stanilewicz.
TVN24 BIS (HD)
Stanilewicz już od lipca nie pojawiał się na antenie więc dość długo, tak też sądziłem, że to się tak skończy.
Ja myślę, że takie zmiany nie do końca były planowane od dawna - jeszcze w maju zostało urozmaicone pasmo poranne w zupełnie nowej formule z którego zrezygnowali po tym jak ogłoszono, że Polsat News 2 nie będzie mieć premierowego kontentu. Z pasma dziennego zrezygnowali miesiąc później. Jeśli PN2 dalej by nadawało premierowy kontent to TVN24 BIS aż tak by programu nie zredukował.SNOL pisze:A mnie się zdaje, że zmiany w TVN24 BIS po prostu były szykowane od dawna i to program „Świat” został nagrany w roli uniwersalnej powtórkowej zapchajdziury – jako ostatnie zadanie dla Wojdy w BIS-ie przed przejściem do „Wstajesz i wiesz”.
TVN24 BIS (HD)
W poniedziałek pisałem, że pomimo cięć w ramówce TVN24 BIS zyskał widzów w lipcu w ujęciu rok do roku.
Pojawiły się wyniki za sierpień i jest identyczne - wzrost oglądalności w obu grupach.
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/o ... 24-liderem
Pojawiły się wyniki za sierpień i jest identyczne - wzrost oglądalności w obu grupach.
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/o ... 24-liderem
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
TVN24 BIS (HD)
Widocznie oglądalność nie zawsze idzie w parze z przychodami. Stąd te cięcia w ramówce.
TVN24 BIS (HD)
Ewentualnie przychody można zwiększyć. 

TVN24 BIS (HD)
Dziś od godz. 11.00 stacja retransmituje TVN24. Inne są reklamy i dokumenty.
TVN24 BIS (HD)
Tak z czystej ciekawości: Jolanta Pieńkowska pojawia się ostatnio na antenie?
- janekpogwad
- Tech Administrator
- x 98
- x 227
- Kontakt:
TVN24 BIS (HD)
Dziś o 16:00 program specjalny z Waszyngtonu z powodu pogrzebu Georga H.W. Busha.
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
TVN24 BIS (HD)
Wszystkiego najlepszego!
TVN24 BIS (HD)
Dzisiaj w "Babilonie" Łukasz Jedliński.
TVN24 BIS (HD)
TVN24 BIS dziś wyjątkowo od rana bez pasma powtorkowego z programami z TVN24. Trwa wydanie specjalne "Kim u Putina".
Edit: Od 10:18 Sejm o zmianach 500+ i zmianach w oświacie.
Jakby co szef bedzie u góry, jakby coś się zmieniło u Kima i Putina
Edit: Od 10:18 Sejm o zmianach 500+ i zmianach w oświacie.
Jakby co szef bedzie u góry, jakby coś się zmieniło u Kima i Putina
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2019, 10:20 przez morus1000, łącznie zmieniany 1 raz.
TVN24 BIS (HD)
Ale ten program specjalny i tak przeplatany jest transmisjami z polskiego parlamentu.
TVN24 BIS (HD)
Zgodnie z czerwcową ramówką, również w weekendy stacja będzie później ruszać z programem na żywo. Zamiast o godz. 10:00, w soboty będzie to o 13:50 a w niedziele o 15:50. Próbkę tego mieliśmy już tydzień temu podczas długiego weekendu.
Dodatkowo pojawi się nowy program "Ostatnie piętro" w weekendy o 16:35.
Dodatkowo pojawi się nowy program "Ostatnie piętro" w weekendy o 16:35.