Eurosport Polska

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16676
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Eurosport Polska

Post autor: Karol » 03 sie 2006, 22:49

gosc pisze:To straszne :(
No ba.... co rodzice KwiatKa będą oglądać.

Obrazek
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: RaPi » 03 sie 2006, 23:30

Karol pisze:No ba.... co rodzice KwiatKa będą oglądać.
Podobno Kwiatek ma wszystkie Europejskie platformy więc napewno cos znajdą coś wartego uwagi :lol:
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: Witu » 06 sie 2006, 18:29

Nawet fajnie że rozkodowany. Jak sobię przypomniałem jak ta stacja wygląda, to się łezka w oku zakręciła:D
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: stevie » 06 sie 2006, 18:49

Ale niestety: co dobre szybko się kończy i pewnie w najbliższych dniach zakodują.
Już takie promocje się wiele razy zdarzały.
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: Witu » 06 sie 2006, 19:54

Byle bym zdążył jeszcze jakiś boks obejrzeć i będzie super :)
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: master » 07 sie 2006, 9:39

Niekodowane okienka sa na krótko.... 2-3 dni czasami więcej lub nawet mniej...
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: Witu » 07 sie 2006, 10:22

2-3 dni już dawno mineły :)
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kiper
Użytkownik
Posty: 130
Rejestracja: 31 lip 2006, 12:57
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: kiper » 11 sie 2006, 10:48

na jakiej satelicie jest odkodowany polski eurosport
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: stevie » 11 sie 2006, 11:06

Jeżeli chodzi o polski Eurosport,to nie ma go odkodowanego aktualnie nigdzie,na żadnej satelicie. Czasami tak jak kilka dni temu zdarzają sie odkodowane okienka.Jedynie na Astrze 19,2 E jest niemiecki Eurosport FTA
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: Witu » 11 sie 2006, 11:21

kiper pisze:na jakiej satelicie jest odkodowany polski eurosport
Pewnie to by cię nie intersowało, ale bardzo często na eurosporcie z tp cyfry jest odkodowana polska fonia.
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: Mario98 » 11 sie 2006, 11:24

jeszcze przedwczoraj Eurosport Polska leciał FTA z 11240 V 3/4 sr25700
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
Maq
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 12 sie 2006, 12:08

Eurosport Polska

Post autor: Maq » 12 sie 2006, 12:09

Przedchwilą przełączyłem na Eurosport i znowu jest rozkodowany..., a właśnie wczoraj był czarny ekran ;]
Awatar użytkownika
kiper
Użytkownik
Posty: 130
Rejestracja: 31 lip 2006, 12:57
Kontakt:

Eurosport Polska

Post autor: kiper » 13 sie 2006, 13:24

co sądzicie o eurosport 2 bo ja uważam że dobra stacja ale duzo miej relacji na żywo niz zwykły euro sport
Awatar użytkownika
danielpes5
VIP Expert
Posty: 444
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:38

Eurosport Polska

Post autor: danielpes5 » 13 sie 2006, 16:27

Eurosport 2 tylko uzupełnia efertę "pierwszego" Eurosportu + podaje aktualizowane na bieżąco informacje sportowe-tak jak kiedyś Eurosportnews
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16676
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Eurosport Polska

Post autor: Karol » 13 sie 2006, 20:15

Oczywiście lepsza wersja ESP2, w której newsy (pasek z informacjami dokładnie) robione są przez redakcję sportową Canal+, niż wersja z tp. Eurosportu, bo w tym pierwszym przypadku wszystko mamy po polsku.
Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości