montaż cyfry +

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

montaż cyfry +

Post autor: Axel » 01 paź 2007, 0:30

No w tym sklepie SAT jeśli tez sprzedają Cyfrę+ to pewnie stamtąd wydelegują ci pracownika, o ile go maja ale w sklepie SAT powinni już mieć na pewno.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16318
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

montaż cyfry +

Post autor: Karol » 01 paź 2007, 0:32

No mają mają... nie znam sklepu, w którym nie ma pracowników :)
wlodstaff
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 21 mar 2008, 18:20

montaż cyfry +

Post autor: wlodstaff » 21 mar 2008, 18:33

witam.mam pytanie...posiadam dekoder c+kenwood dtf- 2 nie uzywalem go przez ok rok,a teraz po wlaczeniu wogole nie lapie sygnalu z anteny...nie bardzo wiem o co chodzi...dzwonilem do cyfry ale oni sie nie zajmuja naprawa bo dekoder jest moj...moze ktos cos mi podpowie,albo da namiar na jakiegos magika co mi pomoze i go naprawi...mieszkam w W-wie...
koo
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 03 kwie 2008, 19:08

montaż cyfry +

Post autor: koo » 03 kwie 2008, 19:09

Mam taki problem, że jak są złe warunki atmosferyczne to mi sie t nie obraz albo jak mocno pada to wogóle nic nie widać, najbardziej wrazliwy kanał to Tv4 nawet jak troche wieje to inne kanały działają a on nie... Jak mam sobie z tym poradzić ???
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

montaż cyfry +

Post autor: Artu » 04 kwie 2008, 14:10

Musisz kupić większy talerz - to poprawi sygnał.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

montaż cyfry +

Post autor: gosc » 04 kwie 2008, 19:00

Jaką masz antenę?
Awatar użytkownika
arczi13_90
Użytkownik
Posty: 203
Rejestracja: 16 lip 2007, 11:46

montaż cyfry +

Post autor: arczi13_90 » 13 kwie 2008, 16:46

czy do zwykłej anteny cyfry można do montować drugi konwerter, tak żeby mieć dostęp do kanałów z ASTRY i HOT-Birda? Czy potrzebna jest większa antena?
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

montaż cyfry +

Post autor: Artu » 13 kwie 2008, 17:59

Teoretycznie tak, ale jest trudno złapać sygnał, a jak już się uda, to może być za słaby i cały czas "zarywać" obraz.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

montaż cyfry +

Post autor: gosc » 13 kwie 2008, 18:04

No ciekaw jestem jak na 60-tce upchasz dwa konwertery, zwłaszcza teraz gdy HD jest w dvb-s2.
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

montaż cyfry +

Post autor: Artu » 13 kwie 2008, 18:45

Napisałem "Teoretycznie", a od teorię i praktykę trochę dzieli ;)
Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości