Wymiana kart w cyfrze.

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
huhubert
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 20 wrz 2008, 14:59

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: huhubert » 21 wrz 2008, 12:00

Cześć Tadeusz!

Czy z moim LNB jest cos nie tak skoro na starej karcie odbieram jeszcze TVN, TVN24, TVN7. Myśle że to kwestia poziom sygnału ten (czerwony pasek między 4 i 5).Sprawdze jeszcze kabel.Dzięki za dobre rady.
Pozdrawiam Hubert
mirage 710
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 14 wrz 2008, 18:29

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: mirage 710 » 21 wrz 2008, 12:19

U mnie sa w tej chwili wlasciwie wszystkie programy ktore moj pakiet powinien odbierac a co mi jeszcze brakuje to brak nastepujacych programow radiowych:

Music C Klasyka
Music Choice Pop
Music Ch Dance
Music Ch Urban
Music Ch Swiat
Music Ch Rock
Music Ch Oldies
Jak uwazacie! czekac jeszcze, czy jutro dzwonic i zapytac w tej sprawie?

Pozdrawiam Tadeusz
bapumi
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 20 wrz 2008, 8:03

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: bapumi » 22 wrz 2008, 8:33

U mnie nadal brak kanalow tvn24, style i planete. W cyfrze powiedziano mi ,ze w zwiazku z powyzszym wysla na moja karte ponowne uprawnienia i mam pozostawic przez godzine dekoder na tvp1. No i zgadnijcie, czy to cos pomoglo??? oczywiscie , ze nie!!!!
agnik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 22 wrz 2008, 14:30

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: agnik » 22 wrz 2008, 14:33

ja rowniez mam problem z odbiorem niektorych kanalow. Wybieramy pakiet jaki nam odpowiada a na nowej karcie odbieraja u mnie tylko podstawowe kanaly, Wiec co jest grane?
Kuba 942
Użytkownik
Posty: 56
Rejestracja: 05 sie 2008, 21:31
Lokalizacja: Chojnice

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: Kuba 942 » 28 wrz 2008, 21:35

Ja już parę dni temu zmieniłem kartę na nową. Nie miałem z tym żadnych problemów ani nie mam problemu z odbiorem czegoś.
PYRAS13
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 28 wrz 2008, 22:17

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: PYRAS13 » 28 wrz 2008, 22:19

witam, mam dekoder strong i probuje go przeprogramowac ale jak mi wyszuka kanaly i wychodze z menu to powinienem miec na FAV "cyfra+" a ja mam tylko fav1 fav2 fav3 i fav4. co mam zrobic

{{{Polskie i duże litery... brak ich w kolejnych postach będzie groził poważnymi konsekwencjami. - Tomek}}}
lukasz
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 30 wrz 2008, 22:28

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: lukasz » 30 wrz 2008, 22:32

Mam tomsona. Przy szybkim wybieraniu kanałów pisze wpisz kod blokady i nie wiem, czy jest to blokada fabryczna.

{{{Brak interpunkcji i polskich znaków! - Tomek}}}
Grough
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 01 paź 2008, 1:12

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: Grough » 01 paź 2008, 1:28

Witam.
Dla mnie w ogóle lipa z ta zmiana chce rowniez jak kolega przeprogramowac dekoder i wyskakuje"Wprowadz kod blokady"
Tv Puls
Użytkownik
Posty: 25
Rejestracja: 02 wrz 2008, 20:15

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: Tv Puls » 02 paź 2008, 15:41

u mnie przez 5 dni wszystko działało elegancko, a teraz nic prócz : pulsu, tele 5, tvp polonia, tvp kultura, tvs, i kilku innych programów, nie wiem o co chodzi, przecież to nie możliwe żeby ni stą ni z owąd program zniknął ok. 16:30 gdy oglądałem telewizor. Pomóżcie!!! Macie jakieś rady?
abonent
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 03 paź 2008, 20:33

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: abonent » 03 paź 2008, 20:38

Cztery dni już nie mam telewizji ,wszystko zrobiłem jak było załączone na do nowej karty i nic.Ciekawe kiedy agenci w końcu będą niezajęci bo zbankrutuje na telefony do nich.
jokito
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 05 paź 2008, 13:22

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: jokito » 05 paź 2008, 13:32

Witam. Mam problem z wymianą karty ,mianowicie wymiana nie działa bo mam dakoder ze zmieniontm softem . Jak to rozwiązać?Czy można wgrać orginalny soft, jeśli tak to jak?
Manor
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 07 paź 2008, 20:28

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: Manor » 07 paź 2008, 20:31

Dzisiaj mija tydzien od przeprogramowania dekodera,wlozenia nowej karty i ogladania na kanale 19-stym planszy "prosze czekac...."
Jedyna zmiana jest na innych kanalach prolongata wymiany kart do 8-go.
Czy to normalne?
A podane telefony milcza lub odsylaja do czekania kilku dni.
mb
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 09 paź 2008, 11:07

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: mb » 09 paź 2008, 11:12

Ja z kolei nie wiem jak to sie stalo, ale stracilem sygnal w momencie kiedy wlozylem nowa karte. Praktycznie 0 paska... Jak to sie moglo stac, skoro nikt nie dotykal talerza?
NIe moge wyszukac nowych nowych kanalow, komunikat- nie znaleziono zadnego kanalu. Czy musze ustawiac talerz do momentu pojawienia sie paska? Dziwne, bo jak mowie talerz w ogole nie byl dotykany.
Manor
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 07 paź 2008, 20:28

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: Manor » 09 paź 2008, 16:24

No i po bolu.
Trwalo to prawie godzine,dodzwonilem sie i po kilku minutach oczekiwania mam wszystkie potrzebne programy.
abonent
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 03 paź 2008, 20:33

Wymiana kart w cyfrze.

Post autor: abonent » 09 paź 2008, 19:15

Po pięciu dniach dzwonienia i braku telewizji udało mi się wreszcie dodzwonić i pani kolsuntantka uruchomiła mi wkońcu nowa karte
Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości