Jak ma ta prezenterka?
Jak ma ta prezenterka?
Witam,
Zastanawiam sie jak ma taka prezenterna z Polsatu, szczupla, czarne krotkie wlosy. Prowadzila z ramienia Polsatu i TV Biznes debate Tusk - Kaczynski
Zastanawiam sie jak ma taka prezenterna z Polsatu, szczupla, czarne krotkie wlosy. Prowadzila z ramienia Polsatu i TV Biznes debate Tusk - Kaczynski
Jak ma ta prezenterka?
Zdecydowanie ta pierwsza.
TVP INFO - Prawie jak letterbox. Prawie robi wielką różnicę.
Lista kanałów N
http://pl.youtube.com/watch?v=Zk5FfqAPc ... re=related http://pl.youtube.com/watch?v=N-nSu9-YcsA
Lista kanałów N
http://pl.youtube.com/watch?v=Zk5FfqAPc ... re=related http://pl.youtube.com/watch?v=N-nSu9-YcsA
Jak ma ta prezenterka?
Gawryluk to wszyscy znaja
ale tak chodzilo o pania Joanna Wrześniewska-Zygier, przyjemna kobitka, fajnie sie ja oglada

Jak ma ta prezenterka?
Moim zdaniem Joanna Wrześniewska-Zygier nie ma zbyt dobrego głosu dlatego uważam że nie nadaje się do Wydarzeń o 18:50.
Jak ma ta prezenterka?
Sepleni, we wczorajszym wydaniu spoglądała do kartki. Poza tym jest prezenterką, co do której nie mam większych zastrzeżeń.
Polsat-Włącz Emocje!
Jak ma ta prezenterka?
Mam nadzieję, że nie obwiniasz za to dziennikarki. Po prostu po raz kolejny zawiodła technika.dumbo93 pisze:we wczorajszym wydaniu spoglądała do kartki
Jak ma ta prezenterka?
poza tym - czy spoglądanie do kartki to coś złego?;-) kupa śmiechu...Kamilo pisze:Mam nadzieję, że nie obwiniasz za to dziennikarki. Po prostu po raz kolejny zawiodła technika.dumbo93 pisze:we wczorajszym wydaniu spoglądała do kartki
Polsat News
Jak ma ta prezenterka?
Jeśli to wina techniki to sorry. Już od pół roku "Wydarzenia" są w nowym studiu, a nadal nie mogą się uporać ze sprzętem. Jednak jest już coraz lepiej choć są wyjątki, np. właśnie te spoglądanie do kartki. Yellou-było by to coś złego gdyby sprzęt sprawnie funkcjonował, świadczy to o niedoświadczeniu dziennikarza (przykład Violetta Gaska, w PN spogląda/ła do kartki, nie wiem jak jest teraz).
Polsat-Włącz Emocje!
Jak ma ta prezenterka?
Nie wiem czy Ty masz Polsat News, ale to co piszesz to jakieś bzdury w kwestii uporania się ze sprzętem. Co do kartek - to nie wiem czy wiesz, ale prompter często nie działa także w TVN24. Technika jest techniką, a kartki są zawsze wyjściem z sytuacji. Może jesteś za młody, aby to pamiętać, ale kiedyś serwisy informacyjne głównie czytalo się z kartek, ponieważ technika nie była tak bardzo rozwinięta. Metodę wspomagania sobie kartkami używa się do tej pory w stacjach informacyjnych nie tylko w Polsce ale i na świecie. Poza tym nie wiem co Ci tak w tym przeszkadza, bo to małe piwo w porównaniu z innymi rzeczami. Możesz mi wierzyć, albo nie, ale technicznie ''Wydarzenia'' i cały Polsat News stoją już bardzo dobrze. Wiem bo oglądam Polsat News, a nie sugeruję się nic nie znaczącymi zapami czy też fragmentami z YT. W ''Wydarzeniach'' rażących potknięć też nie widzę. W porównaniu z początkami jest bardzo dobrze.
Temat do zamknięcia bo chyba wszystko zostało już wyjaśnione.
Temat do zamknięcia bo chyba wszystko zostało już wyjaśnione.
Jak ma ta prezenterka?
Wydaje mi się, że temat można już zamknąć.
Jak ma ta prezenterka?
To po co w nim piszesz?
Jak ma ta prezenterka?
Po to żebyś się pytał.
Jak ma ta prezenterka?
Czaja skończ już tą dziecinadę, bo posty typu ''a żebyś się pytał'', ''a co Cię to obchodzi'' są na poziomie przedszkola...
Temat rzeczywiście do zamknięcia. Zresztą takie pytania można zadawać w temacie ''Polsat News''. A Twój post raportuję i mam nadzieję, że ktoś się nim zainteresuje - co i tak jest tutaj rzadkością.
Temat rzeczywiście do zamknięcia. Zresztą takie pytania można zadawać w temacie ''Polsat News''. A Twój post raportuję i mam nadzieję, że ktoś się nim zainteresuje - co i tak jest tutaj rzadkością.
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
Jak ma ta prezenterka?
Ja natomiast postanowiłem zraportować post Ice, bo już nie poraz pierwszy zdarza się, że do innych odzywa się z wyższością, a przypominam, że Ice nie jest adminem lecz zwykłym użytkownikiem i nie ma prawa tak się do nich zwracać. Bo jest równy z nimi.
www.biegi-narciarskie.yoyo.pl Zapraszam