TVN Warszawa w CP

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
domi
Junior
Posty: 895
Rejestracja: 27 lip 2008, 11:37
x 16
x 65

TVN Warszawa w CP

Post autor: domi »

Nie dawno na tp. 11393 TVN Warszawa pojawił się jako kodowany. Dalsza niekodowana wersja jest na tp. 11508. Jednak na moim dekoderze (Echostar DSB - 717 A) wcale nie ma takiego TP! Co mam zrobić w tej sytuacji?
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1370
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

TVN Warszawa w CP

Post autor: Kpc21 »

W Echostarze DSB-717 chyba można wpisać ręcznie nr transpondera wybierając "TP00".

W Echostarze DSB-717A chyba nie można tworzyć list ulubionych - jak chcesz więc dodać ten kanał?
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
domi
Junior
Posty: 895
Rejestracja: 27 lip 2008, 11:37
x 16
x 65

TVN Warszawa w CP

Post autor: domi »

Bo w DSB-717 A są trzy listy:

LISTA TV Podstawowa (od 1 do 200) - kanały ułożone przez CP
LISTA TV Ulubione (od 201 do 500) - różne testy kanałów, nie które kanały CP (zagraniczne), oraz kanały które dodaję przez siebie.
LISTA TV Propozycje (od 500 do ...) - tu pojawiają się kanały które wyszukałem, i przenoszę je do LISTY TV Ulubione.
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1370
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

TVN Warszawa w CP

Post autor: Kpc21 »

Ja (mam dekoder bez literki A) po prostu wyszukałem wszystkie kanały z satelity. Niekodowaną kopię TVN Warszawa też znalazło.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Awatar użytkownika
arczi13_90
Użytkownik
Posty: 203
Rejestracja: 16 lip 2007, 11:46

TVN Warszawa w CP

Post autor: arczi13_90 »

u mnie także nie ma już dostępu do tego kanału. Gdy przeszukuję całą satelitę to nawet nie pojawia się w liście kanałów. :/ Też mam dekoder 717A
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1370
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

TVN Warszawa w CP

Post autor: Kpc21 »

W takim razie spróbuj wybrać transponder "TP00", pojawi się okienko, gdzie można wpisać parametry.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
tom2zagumnelit
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 06 kwie 2009, 13:26

TVN Warszawa w CP

Post autor: tom2zagumnelit »

co do TP00 to racja

budowanie list jak najbardziej


Aby odbierać ten kanał należy mieć dostrojona anteną na podanych wyżej częstotliwościach, jeśli nadawca go nie koduje .

gg 10131742
Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość