Gdzie na wakacje?
Gdzie na wakacje?
Fajnie tam , byłam w zeszłym roku.
Gdzie na wakacje?
Ja bylem w Grecji ale w sumie w Polsce również jest nieźle.
Gdzie na wakacje?
Na weekend do Wilna. Byłem ostatnio i widać, że sporo się tam zmieniło przez kilkanaście lat.
Gdzie na wakacje?
O to powiedz może na jakieś wyspie byłeś? trochę teraz czytam odnośnie Grecji na tej stronie o pomysłach na urlop i właśnie ten kraj mocno mnie zainteresował. Jakoś przez kryzys u nich i masę protestów wolałem sobie darować wakacje w Grecji, ale teraz ponoć jest tam spokojniej, a ceny mocno spadły. To co możecie polecić z wysp? Santorini czy może Zakynthos lub inne?cyfro8 pisze:Ja bylem w Grecji ale w sumie w Polsce również jest nieźle.
Gdzie na wakacje?
Ja bym chciała polecieć gdzieś do ciepłych krajów i wylegiwać się nad basenem, czy też nad morzem przez cały dzień 

Gdzie na wakacje?
Ja też nie pogardziłabym jakimiś ciepłymi krajami, szczególnie że robi się coraz zimniej. Ot taka na przykład Tajlandia 

Gdzie na wakacje?
My ostatnio postanowiliśmy zostać na wakacje w kraju i wybraliśmy się w podróż po województwie łódzkim
Byliśmy tutaj:

Gdzie na wakacje?
a ja mam pytanie czy ktoś była na kitesurfingu: http://www.orkasurf.pl/oferta.html bo już myślę o przyszłorocznych wakacjach i strasznie mnie kusi właśnie coś takiego, jakie wrażenia? ktoś próbował?
Gdzie na wakacje?
Mi sie bardzo podobało jak byłam w zeszłym roku na Litwie. Taką wycieczkę zorganizowało biuro Aviatur travel. Było super, tamte tereny są naprawdę prześliczne, zarówno miasteczka, jak i obszary wiejskie. Mają tam sporo zabytków i myślę, że to dość niedoceniany turystycznie kraj. W drodze powrotnej zahaczyliśmy też o Łotwę. Tam również było bardzo pięknie i chętnie znów bym tam pojechała, bo jeszcze tyle miejsc zostało do zwiedzenia.
Gdzie na wakacje?
a ja w tym roku wybieram się do Hela ale trzeba poszukać jakiegoś ośrodka rehabilitacyjnego
Gdzie na wakacje?
Do Lizbony… -.-
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Gdzie na wakacje?
Wycieczka klasowa fajna sprawa,niestety nie wszystko jest wieczne:)
Poznaj najlepsze kosmetyki dla ciała.
Gdzie na wakacje?
W tym roku, chyba odpocznę sobie w Polsce, ostatnio troszkę wertowałem internet i doszedłem do wniosku, że jeszcze dużo ciekawych miejsc zostało mi do odwiedzenia.
Zapraszam na moją stronę www
Gdzie na wakacje?
Łapcie ciekawe namiary - http://www.odlotowepodroze.pl/
Wszystko zależy od tego, ile chcecie wydać. Zapowiadało się, że lastów nie będzie, tymczasem są i to chwilami po naprawdę kosmicznie niskich stawkach.
Wszystko zależy od tego, ile chcecie wydać. Zapowiadało się, że lastów nie będzie, tymczasem są i to chwilami po naprawdę kosmicznie niskich stawkach.
Gdzie na wakacje?
W tym roku Słowacja i polskie morze, a konkretnie to Łeba
Już odliczam dni do wyjazdu.