Kanały Platformy ITI?

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Witu »

master pisze:Ile by nie dali kanałów, liczyc się bedzie cena!
Racja! A cena pewnie będzie nieźle wygórowana biorąc pod uwagę te wszystkie bajery. A już nie chcę myśleć ile będzie kosztowała dzierżawa dekodera!
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Kanały Platformy ITI?

Post autor: gosc »

To tu to tam trąbią że nie będzie opłaty za używanie dekodera.
Awatar użytkownika
Pawop
Obserwator
Posty: 302
Rejestracja: 25 maja 2006, 12:45
Lokalizacja: Warszawa

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Pawop »

Przecież to chwyt marketingowy, co to za różnica, czy abo kosztuje 50+10 za dekoder, czy samo abo 60 :)
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14260
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Poland »

eSiK pisze:Na pewno będzie paczka Discovery :)

Pisze o tym dzisiejszy "Dziennik"... oraz ujawnia, że trzecim kanałem TVN który się pojawi w tym roku będzie właśnie TVN Discovery (czyli zapowiadana TVN Historia?). Program ma być produkowany wspólnie z Discovery.
Skoro TVN zdecydował się na współpracę z Discovery to raczej mało realne że w NeoVision pojawią kanały Viasatu ;)
Kanały będą mówili o tym na konferencji !
Zastanawia mnie brak Tele 5 :(
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17432
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2822

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Karol »

Ale ty jesteś pusty :) Tele5 jest telewizją niekodowaną, więc oczywiste, że będzie w ofercie 'n'.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14260
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Poland »

Ale razem z tymi za darmoche z satelity :(
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17432
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2822

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Karol »

kisiel205 pisze:Ale razem z tymi za darmoche z satelity :(
Czasami - tak jak teraz- w ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi. Pisz jaśniej, bo to nie jest czat, a Ty nie będziesz sobie nabijać postów nic nie znaczącymi stwierdzeniami.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Kanały Platformy ITI?

Post autor: gosc »

@kisiel205
Widzę że naprawdę się przestraszyłeś:
kisiel 2006-09-22 17:31:46
Tele 5 też nie widzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17432
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2822

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Karol »

Szkoda, że nie wciągneli do siebie SportKlubu, bo ten kanał na razie nie może znaleźć dla siebie miejsca.
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Witu »

Karol pisze:Ale ty jesteś pusty :) Tele5 jest telewizją niekodowaną, więc oczywiste, że będzie w ofercie 'n'.
TVP Kultura też jest FTA a jest w ofercie. Nie wiadomo jak to będzie nowa platforma robiła. Bo w cyfrze przykładowo nie można sobie wyszukiwać kanałów z danego TP! Jakby było tak samo w "n" i by nie dodali tele 5 to by nie było jak go ogladać. Ale co ja wypisuje:) Na pewno ten kanał będzie w ofercie :)
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: RaPi »

Co najlepsze TVP Kultura umiescili w pakiecie za 16 PLN-ów :lol:
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Axel »

Karol pisze:Szkoda, że nie wciągneli do siebie SportKlubu, bo ten kanał na razie nie może znaleźć dla siebie miejsca.
No raczej na początku nie chcą może wprowadzać tego kanału bo przecież będą mieli swój TVN Sport z ligą mistrzów.
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: stevie »

Ja bym jeszcze chciał,aby przy okazji prowadzenia rozmów z Zonemedia postarali się o kanał Zone Horror(The Horror channel),który nadaje FTA z Astry 28,2 E.Jak myślicie jest to realne? Jeżeli chodzi o mnie to może on nadawać po angielsku,nie musi być po polsku.
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17432
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2822

Kanały Platformy ITI?

Post autor: Karol »

Ja się tak zastanawiam. Jakim cudem TVN Gra czy też ITV mogą być w pakiecie za 10 zł, skoro są to kanały niekodowane?
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Kanały Platformy ITI?

Post autor: master »

I czy ciekawe jak tego pakietu sie nie wyku[pi to czy te kanały bedą kodowanea??
Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości