N już nadaje....

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

N już nadaje....

Post autor: RaPi » 26 paź 2006, 1:29

A ja dzisiaj poszedłem sobie do Media Markt Lublin. Chciałem zobaczyć sobie tego n-boxa live. No i zobaczyłem. Na półce stał tylko jeden z nalepką "demo" podłączony do TV HD z kanałem Discovery. I jak na HD to marnie to wygląda.

Zapytałem czy maja na stanie dekodery. Niestety nie. Czy będą mieli?. Tak ale nie wiedza kiedy.
Normalnie rewelacyjna się dystrybucji.... :lol:
Awatar użytkownika
Leszek1979
VIP Expert
Posty: 451
Rejestracja: 24 maja 2006, 23:14
Lokalizacja: Tczew

N już nadaje....

Post autor: Leszek1979 » 26 paź 2006, 5:26

arsenal pisze:"Delikatnie" mylisz się z prawdą. Wpisz w googla DVB-S2 i poczytaj jaka jest przepustowość i mozliwości DVB-S2. Tak na szybko - Przepustowość w DVB-S2 to ponad 55 Mbps.
No tak, znalazłem że w DVB-S2 może być stosowana modulacja 8PSK zamiast QPSK. I znalazłem też kalkulatorek który oblicza bitrate - i wychodzi że przy SR 27500, FEC 2/3, 8PSK wynosi on 50.41(6) Mbps i jest o 1/3 większy niż w DVB-S.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16191
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

N już nadaje....

Post autor: Karol » 28 paź 2006, 16:29

Muszę o to zapytać: czy nsport nadaje reklamy?
Awatar użytkownika
danielpes5
VIP Expert
Posty: 444
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:38

N już nadaje....

Post autor: danielpes5 » 28 paź 2006, 17:55

jak na razie leci bez reklam
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12627
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
Kontakt:

N już nadaje....

Post autor: Poland » 23 lis 2006, 15:28

Ile płaciliście za m gdy je kupiliście ?
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
danielpes5
VIP Expert
Posty: 444
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:38

N już nadaje....

Post autor: danielpes5 » 23 lis 2006, 15:31

kisiel205 pisze:Ile płaciliście za n gdy je kupiliście ?
ja zaplaciłem 99 zeta za sam tuner bez anteny
Awatar użytkownika
Orange
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 24 lis 2006, 18:42
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

N już nadaje....

Post autor: Orange » 24 lis 2006, 18:50

mogleś dac fotke :D trgo HDTV :-)
Za reklamę w sygnaturze - specjalny VIP-owski ban.[Trzeciak]
Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości