Canal + i HBO
Canal + i HBO
Oba fajne i do obu nie mam dostępu
:rolleyes:

Canal + i HBO
Ja wiem czy takie fajne. Na C+ film wart obejrzenia (sztuk jedna) jest tak co 4-7 dni. Rzadko, oj rzadko....
Canal + i HBO
mnie interesował by tylko C+. Moim zdanie prezentuje się on ciekawiej od HBO. Może dlatego, że na C+ są relacje sportowe?
Canal + i HBO
To też zależy od tego, na co kto zwraca uwagę. 

Canal + i HBO
Ja tam wolę ofertę filmową dlatego wybrałem HBO. Oczywiście raz leci dobry film na jednym, raz na drugim.
Canal + i HBO
Dla mnie tam juz nic nie ma i zastanawiam sie nad rezygnacja z obu premium.Zwlaszcza ze i tak zapewne przejda mi uprawnienia.Tak mam z axn od 2 miesiecy,czas wiec zaczac zarabiac na ich dziadostwie technologicznym
....

Canal + i HBO
Może się powtórzę, ale mając dostęp do C+ i HBO coraz częściej wybieram C+..., bo napisy mam z poziomu dekodera, a nie z TXT. Oczywiście większość filmów oglądam w oryginale.... w C+ lepszy jest dźwięk....
Canal + i HBO
Ja postawiłem na skakanie po pakiecie
Raz Komfortowy z HBO raz z Canal+. Można bezpłatnie tak zrobić raz w miesiącu. I nic się nie traci poprzez system powtórek.
Polecam:)

Canal + i HBO
Tak samo robi mój znajomy z ITV. Przegląda sobie ramówki HBO i Canal+ na najbliższy miesiąc i ewentualnie wybiera, czy będzie chciał oglądać jedną, czy tez drugą stację.ITI pisze:Ja postawiłem na skakanie po pakiecieRaz Komfortowy z HBO raz z Canal+. Można bezpłatnie tak zrobić raz w miesiącu. I nic się nie traci poprzez system powtórek.
Canal + i HBO
Co bardziej lubicie? c+ czy HBO?
Canal + i HBO
Oczywiście, że Canal+. Ostatnio miałem okazję zobaczyć HBO. Gdy zauważyłem, że na koniec filmu pojawia się np. odliczanie do następnej pozycji programowej, to krew mnie chciała zalać.
Canal + i HBO
Dokładnie, to jest bardzo wkurzające na HBO miałem okazje to oglądać podczas odkodowanego weekendu. Chcieli dobrze a wszyszło jak zwykleKarol pisze:Oczywiście, że Canal+. Ostatnio miałem okazję zobaczyć HBO. Gdy zauważyłem, że na koniec filmu pojawia się np. odliczanie do następnej pozycji programowej, to krew mnie chciała zalać.