[MT 2019] Odkrycie roku (osoba)
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 307
- Kontakt:
Ida nie jest taka zła. Mało tego po fenomenalnym prowadzeniu JESC 2019 stawiam ją w gronie faworytów do przejęcia schedy po Arturze Orzechu w kwestii komentowania Eurowizji. Poza tym jest rewelacyjna w eventach telewizyjnych a teraz też w The Voice Kids gdzie wraz z Cleo jest taką ciotką dobra rada dla uczestników.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Nowakowska miałaby zastąpić Orzecha w komentowaniu Eurowizji? Czy to jest już jakaś alternatywna rzeczywistość? 

POZDRAWIAM | MANIEQ
#WolneMedia
#WolneMedia
Gabi Drzewicka jest znana z ChilliZet, CANAL+, a nawet TVN Style, ale faktycznie szerzej widownia ją poznała dopiero w "Big Brother". I mój głos własnie dla Gabi.
Szkoda, że prawdopodobnie nie wygra.
Pozostałe Panie myślę, że w ogóle nie powinny się znaleźć w tej kategorii. Ida jest jeszcze znana z ZigZapa czy "You Can Dance". Natomiast Viki Gabor powinna być kandydatką w innej kategorii, np. "Odkrycie muzyczne roku".
Szkoda, że prawdopodobnie nie wygra.
Pozostałe Panie myślę, że w ogóle nie powinny się znaleźć w tej kategorii. Ida jest jeszcze znana z ZigZapa czy "You Can Dance". Natomiast Viki Gabor powinna być kandydatką w innej kategorii, np. "Odkrycie muzyczne roku".
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
- Iluzjonista
- Junior
- x 85
- x 117
- Kontakt:
Ta, ale prowadziła to jak kłoda drewna. Najlepsza była Jabłczyńska w roli prowadzącej.
Nigdy nie lubiałem jej, miała taki styl klepania regułek.
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
Swój głos oddałem na Gabi Drzewiecką, jest dla mnie Odkryciem Roku. 

- Telewizyjny321
- Użytkownik
- x 27
- x 32
- Kontakt:
Zagłosowałem na Viki Gabor dlatego że, dała Polsce 2 zwycięstwo z rzędu na JESC,mimo że nie wygrała TVoP ,tworzy ogromną karierę.
?.