[MT 2019] Informacja i publicystyka
-
- Obserwator
- x 15
- Kontakt:
Oczywiście, że Wydarzenia ze względu na bezstronność, obiektywizm, rzetelność, no i wysoce pluralistyczny. Fakty to jest po prostu w pełni stronniczy, nierzetelny i działa tylko w jednym interesie ideologicznym, których nie opowiadam.
Studia spikerskie TVP muszą zniknąć, bo są archaiczne, przestarzałe, niemodne, a w trakcie napisów końcowych niezgodne z ustawą rtv.
DVB-T: Święty Krzyż (MUX 1/2/3)
Nie dla logotypów ekranowych w czasie bloków reklamowych.
#StopZawyżaniu #R7G
DVB-T: Święty Krzyż (MUX 1/2/3)
Nie dla logotypów ekranowych w czasie bloków reklamowych.
#StopZawyżaniu #R7G
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Z bezstronnością "Wydarzeń" to bym teraz polemizował aczkolwiek z tej trójki są one najlepsze choć program pani Gozdyry też lubię.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Zdecydowanie "Wydarzenia", najnormalniejszy serwis informacyjny w polskiej telewizji. "Wiadomości" nie cierpię (dobrze że nie są wymienione jako nominacja), a "Fakty" jednak troszkę propagowania liberalnego mają.
- CamilloVip
- Użytkownik
Oglądam "Wydarzenia" i "Fakty", ale stawiam na ten pierwszy tytuł ze względu na obiektywność.
-
- Junior
- x 2
Fakty TVN-u zdecydowanie THE BEST.
http://www.youtube.pl/telefilmkoden2 - mój profil na YouTube
Osobiście uważam,że kategorie informacje i publicystyka powinny być oddzielone, bo jak tu porównywać program publicystyczny z informacyjnym? Głos poszedł na najbardziej obiektywny i wyważony program informacyjny- "Wydarzenia".
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Zgadzam się z głosem przedmówcy.Wiem, że to już musztarda po obiedzie, bo pretensje trzeba było zgłaszać wcześniej, ale faktycznie porównywanie serwisów informacyjnych, które (przynajmniej w teorii) powinny być obiektywne z audycją publicystyczną jest nie na miejscu. Mój głos poszedł właśnie na audycję p. Gozdyry. Zaprasza gości z absolutnie wszystkich stron sporu politycznego i pozwala im wyrażać swoje zdanie, co niby powinno być normalne, ale jednak od jakiegoś czasu w naszym kraju nie jest.
Za wyważenie oraz ludzkie sprawy mimo braku w "pikach" - głos idzie na "Wydarzenia". 

Pozdrawiam, Trzeciak
Zgadzam się w 100%. Powinna powstać kategoria "informacje" z wszystkimi serwisami do wyboru (nie jest ich wiele) oraz "publicystyka" z typami forumowiczów.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
@wislok @kamil2505
Za rok
W tym roku jedną z podstaw kategorii MT był układ działów na forum. Nie jest idealnie, ale staramy się iść w dobrym kierunku, także dajcie nam szansę w 2021 roku
Za rok
W tym roku jedną z podstaw kategorii MT był układ działów na forum. Nie jest idealnie, ale staramy się iść w dobrym kierunku, także dajcie nam szansę w 2021 roku
Przyzwyczaiłem się do Faktów TVN.