EraGG

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

EraGG

Post autor: Witu »

Tylko mi coś ciężko z tej usługi zrezygnować ;) Wysyłam sms-a o treści anuluj na podany numer i nic :P
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
kurtik

EraGG

Post autor: kurtik »

Hej a może powinieneś w nastepnym tygodniu po poprostu nie przedłużac subskrybcji - bo ja co tydzien musze sciagac subskrypcje która automatycznie przedłuża usługę eragg
macko

EraGG

Post autor: macko »

grisznak84, a czy możesz sprawdzić czy odpisuje Ci bot z pod numeru 1996809 ? Wpisz np: tv (bot odpisze (JEŚLI ODPISZE): Używa: tv stacja - więc dużo 'tranmsferu' nie stracisz. Bardzo mnie to interesuje, czy bot odpisze, bo tylko do niego zakupię ereGG. Z góry dzięki!
Yarabi
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 23 lut 2007, 17:46

EraGG

Post autor: Yarabi »

Z botami to jest różnie. Ja mam bota z rozkładami autobusów i raz odpisuje a raz nie...dziwna sprawa...
problem

EraGG

Post autor: problem »

prosze pomoże mi ktoś z tym eragg
pomoc

EraGG

Post autor: pomoc »

POMOŻERCIE MI Z GG piszcie na10501141 prosze


To jest gg ale na kompie
grisznak84
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 16 wrz 2006, 21:40

EraGG

Post autor: grisznak84 »

Po pierwsze nie przedłuża się sie subskrybcji bo to sie robi samo automatycznie, jak ktoś chce zrezygnować to musi wysłać smsa z "anuluj"
Mi bot działa , nawalam w niego ile wlezie a o transfer sie nie boje bo przecież transfer jest tu darmo :p
maciek

EraGG

Post autor: maciek »

mam pytanko czy przy wyszukiwaniu kontaktów też wam sie tak dugo laduje ??
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

EraGG

Post autor: Witu »

Tylko, że jak ja wysyłam tego sms-a anuluj na ten numer to dostaję z powrotem sms-a że komenda jest nieprawidłowa czy coś w tym stylu :) Muszę do nich zadzwonić, żeby mi anulowali tą subskrybcje albo pomogli mi ustawić to gg bo działa mi jedynie to, że jestem dostępny ale wiadomości wyslać i odczytać nie mogę ;)
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Misiek

EraGG

Post autor: Misiek »

Witu napisał:

anuśka:
Zadzwoń na infolinię ery. Tam jest bardzo miła obsługa na pewno ci pomogą wszystko ustawić

Dzwoniłem pare razy ale niezbyt pomogli. Zaczeli się mądzrzyc i takie tam.
Miałem problem w tym ze po uruchomieniu aplikacji, nie proszone mnie o podanie Danych z GG na komputrzez ale od razu wyskoczył komunikat "POŁĄCZENIE Z SIECIĄ NIEDOSTĘPNE: BRAK ZDEFINIOWANEGO PROFILU"

Jedna pani przesłała Automatyczną konfiguracje ale jak probuj ja zainstalowac to po podaniu PIN'u to jest takie cos. "Bląd przy instalowaniu profilu" :( Nie wiem co mam zrobic.

Potem inny powiedział zeby wejsc tam gdzie jest aplikacja i nie uruchamiac jej ale wejsc w Ustawienia lub Uprawnienia (nie wiedział dokladnie) i cos wejsc i zmienic na "TYLKO RAZ" nie wiem tez gdzie to jest, bo tak to jest jak supourt sepleni ;/. Chciał zebym sam sobie skonfigurował ale ja tego nie umiem !!!

SAGEM MYX5-2V

Potem sam grzebałem w telefonie w "Ustawienia ogólne", zrobiłem na "Połączenie" potem "Menu" potem "Dodaj" , Wpisałem Erawap i zatwiedziłem. Później powrot do "USTAWIENIA" "Połączenia" I zmieniłem z "Default Prifile" na Erawap" I zaczeły sie inny problemy. Teraz jak uruchamiam to sie po kolei pojawai kilka pytan, klikam na tak na wszystkie, Potem jest Pobieranie informacji o wersjach aplikacji i poźniej "NIE MOŻNA USTALIC AKTUALNEGO NUMERU WERSJI APLIKACJI Z POWODU BLĘDU KOMUNIKACJI Z SERWERE WERSJI APLIKACJI ZOSTANIE ZAMKNIETA". Juz nie moge z ty mwytrzymac prosze o dokładne instrukcje Krok po kruk.


Pozdrawiam :(
grisznak84
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 16 wrz 2006, 21:40

EraGG

Post autor: grisznak84 »

Dziwne, bo mi super bardzo pomógł
Jedno zastrzeżenie - to nie ma być erawap, ale erainternet - w tym może tkwi przyczyna twoich kłoptów?
Misiek

EraGG

Post autor: Misiek »

Już działa! :D Gdzieś wpisałem "InternetGprs" i aktywowałem ;)

Tylko z każdym uruchamieniem jest pełno pytan czy zezwalam na to czy na tamto. Nawet podczas siedzenia na EraGG co chwile cos mnie o cos pyta. Wie ktoś jak sie tego pozbyc?
erkan

EraGG

Post autor: erkan »

To widze, że mamy tutaj użyktowników eraGyGy. Ja niestety nie jestem w gronie szczęśliwców tak-takowych, bo takowego operatora nie mam, choć aż takim maniakiem gg nie jestem, że musiałbym mieć w telefonie. Poza tym czesto siedze na kompie, to mam GG.. Ale jak z tym eraGg, nie ma wad tam, poza tymi drobnostkami co mój przedmówca wymienił. Coś byście zmienili?
lukasek2006

EraGG

Post autor: lukasek2006 »

siemka mam male pytanko:))wie ktos moze cos jak ustawic zeby gg dzialalo w sagemie my401x??bo mam wszystko zainstalowane a wyskakuje mi takie cos"polaczenie sieciowe niedostepne: nie zdefiniowano profilu";/// i nie wiem co mam zrobic zeby to gg zadzialalo:(( prosze pomuszcie jesli cos wiecie odrazu dzieki:)))pozdro
Wentylator

EraGG

Post autor: Wentylator »

Mam problem, a mianowicie uzywam EraGG na SE K750i. Wszystko pieknie, moge rozmawiac, widze opisy bla bla bla ale nie widze tego co pisze do mnie osoba z tego samego EraGG na swojej komie. Problem jest 2 stronny bo jak pisze do osoby to ona nie widzi co ja pisze. To tylko w przypadku laczenia przez EraGG 2 komorki.
HELP!!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości