Witu napisał:
anuśka:
Zadzwoń na infolinię ery. Tam jest bardzo miła obsługa na pewno ci pomogą wszystko ustawić
Dzwoniłem pare razy ale niezbyt pomogli. Zaczeli się mądzrzyc i takie tam.
Miałem problem w tym ze po uruchomieniu aplikacji, nie proszone mnie o podanie Danych z GG na komputrzez ale od razu wyskoczył komunikat "POŁĄCZENIE Z SIECIĄ NIEDOSTĘPNE: BRAK ZDEFINIOWANEGO PROFILU"
Jedna pani przesłała Automatyczną konfiguracje ale jak probuj ja zainstalowac to po podaniu PIN'u to jest takie cos. "Bląd przy instalowaniu profilu"

Nie wiem co mam zrobic.
Potem inny powiedział zeby wejsc tam gdzie jest aplikacja i nie uruchamiac jej ale wejsc w Ustawienia lub Uprawnienia (nie wiedział dokladnie) i cos wejsc i zmienic na "TYLKO RAZ" nie wiem tez gdzie to jest, bo tak to jest jak supourt sepleni

. Chciał zebym sam sobie skonfigurował ale ja tego nie umiem !!!
SAGEM MYX5-2V
Potem sam grzebałem w telefonie w "Ustawienia ogólne", zrobiłem na "Połączenie" potem "Menu" potem "Dodaj" , Wpisałem Erawap i zatwiedziłem. Później powrot do "USTAWIENIA" "Połączenia" I zmieniłem z "Default Prifile" na Erawap" I zaczeły sie inny problemy. Teraz jak uruchamiam to sie po kolei pojawai kilka pytan, klikam na tak na wszystkie, Potem jest Pobieranie informacji o wersjach aplikacji i poźniej "NIE MOŻNA USTALIC AKTUALNEGO NUMERU WERSJI APLIKACJI Z POWODU BLĘDU KOMUNIKACJI Z SERWERE WERSJI APLIKACJI ZOSTANIE ZAMKNIETA". Juz nie moge z ty mwytrzymac prosze o dokładne instrukcje Krok po kruk.
Pozdrawiam