Zerwanie umowy z siecią T-Mobile (dawniej Era)
Zerwanie umowy z siecią Era
nanitka do jakich mediów napisalas?
uffff dziękuję Nanitka
jeszcze nic nie ma
nim się rozpocznie ewentualna sprawa trochę czasu może minąc gdyż sądu moga miec za dużo pracy... ehhh takie zycie
Mam tylko pyt. czy sprawę mogą przenieść do Wawy, czyli siedziby firmy PTC... czy jednak moge sprawę toczyć tu na miejscu czyli miejscowości zameldowania / zawarcia umowy itp.
pozdrawiam
lebro
jeszcze nic nie ma

Mam tylko pyt. czy sprawę mogą przenieść do Wawy, czyli siedziby firmy PTC... czy jednak moge sprawę toczyć tu na miejscu czyli miejscowości zameldowania / zawarcia umowy itp.
pozdrawiam
lebro
- Lawnowerman
- Użytkownik
Z jakiego paragrafu ich pozwałeś?lebro pisze:sprawa trochę czasu może minąc gdyż sądu moga miec za dużo pracy
Wg. mnie wg. zameldowania czyli GdańskMam tylko pyt. czy sprawę mogą przenieść do Wawy, czyli siedziby firmy PTC... czy jednak moge sprawę toczyć tu na miejscu czyli miejscowości zameldowania / zawarcia umowy itp.
Mam teraz TAK-TAK ....
...czyli uciekłem z ERY do ERY.....
paranoja nie...??
Wiesz ja sam pozwu nie wypełniałem... ale nie widze jakiego konkretnego paragrału.
pozdrawiam lebro
pozdrawiam lebro
- Lawnowerman
- Użytkownik
nie kumam, to o co go złożyłeś???lebro pisze:Wiesz ja sam pozwu nie wypełniałem... ale nie widze jakiego konkretnego paragrału.
pozdrawiam lebro
Mam teraz TAK-TAK ....
paranoja nie...??
Jak cos mozna pozwac ich z paragrafu ktory jest wklejony powyzej czyli wyłudzenie niesłusznie naliczonej kary , przyczym narazaja osobe na straty finansowe .
A z Uwaga sie kontaktowałam , i gazetka moze cos jeszcze wyskrobie niech nagłosnia to i owo ale roznie to bywa .
A o takie cos chyba mozna wystapic do prokuratury ale nalezy pozwac osobe ktora sie podpisuje pod danym swistkiem i wtedy nawet nie trza na sprawe isc , bo odbywa sie u goscia w wawie .
Ale co ma sie na oku to na oku .
A z Uwaga sie kontaktowałam , i gazetka moze cos jeszcze wyskrobie niech nagłosnia to i owo ale roznie to bywa .
A o takie cos chyba mozna wystapic do prokuratury ale nalezy pozwac osobe ktora sie podpisuje pod danym swistkiem i wtedy nawet nie trza na sprawe isc , bo odbywa sie u goscia w wawie .
Ale co ma sie na oku to na oku .
lawnowerman czytałeś mój przypadek?
o zwrot niesłusznie zapłaconego rachunku! musiałem zapłacic bo grozili mi zablokowaniem drugiego tel, a na to nie mogłem pozwolic...
lebro
o zwrot niesłusznie zapłaconego rachunku! musiałem zapłacic bo grozili mi zablokowaniem drugiego tel, a na to nie mogłem pozwolic...
lebro
- Lawnowerman
- Użytkownik
Kumam, że można z różnych paragrafów, ale koleś jak pisał pozew to chyba jakiegoś użył?nanitka pisze:Jak cos mozna pozwac ich z paragrafu ktory jest wklejony powyzej czyli wyłudzenie niesłusznie naliczonej kary , przyczym narazaja osobe na straty finansowe .
Przecież nie napisał Pozywam PTC. (kropka)

Mam teraz TAK-TAK ....
paranoja nie...??
- Lawnowerman
- Użytkownik
Czyli co pozwałeś ich o kradzież / wyłudzenie ?lebro pisze:lawnowerman czytałeś mój przypadek?
lebro
Podaj proszę paragraf.
Mam teraz TAK-TAK ....
paranoja nie...??
lebro nie musiał gosc wywalił im paragrafy wiec raczej sie lebro nie połapie .
Ale mysle iz jest to niesłusznie naliczona kara i ewentualne wyłudzenie i działanie na szkode lebro.
Za to mam pytanie nie dotyczace ery.
pracuje od wrzesnia 2006 i te barany nie licza mi całego urlopu tylko połowe .
Mam cały etat .
Ale mysle iz jest to niesłusznie naliczona kara i ewentualne wyłudzenie i działanie na szkode lebro.
Mam cały etat .
- Lawnowerman
- Użytkownik
to chyba nie ten watek, ale teraz urlop należy sie za tyle ile przepracujesz, czyli jak masz 12 m-cy to masz pełny 26 dni.nanitka pisze:lebro nie musiał gosc wywalił im paragrafy wiec raczej sie lebro nie połapie .
Mam cały etat .
Mam teraz TAK-TAK ....
paranoja nie...??
to fajfusy musza mi za 10 dni zapłacic .Dzieki serdeczne
nanitka jesli przepracowalas pelny rok to przysluguje ci pelny urlop, jesli nie przepracowalas pelnego roku to przysluguje 1,66 dnia za kazdy przepracowany miesiac
- Lawnowerman
- Użytkownik
wg. mnie nie.djswistak pisze:nanitka jesli przepracowalas pelny rok to przysluguje ci pelny urlop, jesli nie przepracowalas pelnego roku to przysluguje 1,66 dnia za kazdy przepracowany miesiac
teraz dostajesz tyle urlopu ile pracujesz.
Czyli 26/12 m-cy = 2.2 dnia i tyle pełnych m-cy ile przepracowałaś tyle dostajesz.
Czy po 2 m-cach masz 4 dni urlopu.
Mam teraz TAK-TAK ....
paranoja nie...??
Lawnowerman wcale nie jest powiedziane ze kazdy ma 26 dni. jest tak jak pisze