Zapomniałeś dopisać jaki masz dekoder -to ułatwia pomoc. Spróbuj zrobić jeszcze raz "przeszukiwanie kanałów" ale w trybie szukania na HotBird ustaw nie "Wszystkie" lecz "Cyfrowy Polsat".miko pisze:....zakupiłem przed tygodniem dekoder cyfrowego....w podstawowych kanałach jak Polsat,TVN,TVN TURBO czy TVP1....
Cyfrowy Polsat - pytania i problemy
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
- andrzej204
- Użytkownik
- Kontakt:
Dziś na inflolini dowiedziałem się że można kupic pakiet mini na stary dekoder na 1 miesiąc za 9,99zł. Czy to prawda? Pytam bo konsultant mógł coś pomieszac.
pytanko mam pakiet familijny kosztuje 37.cos tam, a przez caly rok placilem 42 chcialem to wyjasnic ale nikt nic nie wie?
Jeśli umowa została rozwiązana to w pre-paid pakiet familijny kosztuje 42,80. Chyba że masz umowę i do tego dokupujesz pakiet bajeczka lub muzyka.
Chyba tak.andrzej204 pisze:Dziś na inflolini dowiedziałem się że można kupic pakiet mini na stary dekoder na 1 miesiąc za 9,99zł. Czy to prawda? Pytam bo konsultant mógł coś pomieszac.

Jeśli wyślą ci porozumienie na czas nieokreślony z miesięcznym okresem wypowiedzenia i razem z porozumieniem odeślesz rezygnację, to może, ale nie wiem czy tak da rade. Najlepiej będzie jak zadzwonisz na infolinię i dopytasz.
Co się dzieje z kanałami BBC?U was też brak sygnału?...
HD5000-Pakiet Familijny HD
-
- Użytkownik
Witam,
mam takie pytanie, otóż wysłałem do Cyfrowego Polsatu pismo że chce rozwiązać umowę... ale.. czy będę musiał zapłacić jeszcze za ten miesiąc 37,90zł ? Bo pismo że chce rozwiązać umowę wysłałem jakieś 1.5 tyg temu.
mam takie pytanie, otóż wysłałem do Cyfrowego Polsatu pismo że chce rozwiązać umowę... ale.. czy będę musiał zapłacić jeszcze za ten miesiąc 37,90zł ? Bo pismo że chce rozwiązać umowę wysłałem jakieś 1.5 tyg temu.
Echostar DSB HD-7200 + Familijny Relax mix = Very Happy 

O ile mi wiadomo miesiąc wypowiedzenia obowiązuje.

-
- Użytkownik
Czyli muszę zapłacić tak ?

Sprawdź na umowie jaki okres wypowiedzenia Cię obowiązuje. Najczęściej są to 3 miesiące, ale możesz mieć też miesięczny okres wypowiedzenia. Musisz zapłacić za okres wypowiedzenia, a co do pisma to liczy się data otrzymania pisma.
-
- Użytkownik
Tak ale.. mi sie umowa skończyła w Maju... i od tamtego momentu umowa przeszła na okres NIEOKREŚLONY...od Maja płaciłem za pakiet familijny, a teraz od Grudnia chce ją rozwiązać. Pismo wysłałem ok 1,5 tyg temu. A mam zapłacić do 24 Grudnia.. w takim razie czy muszę zapłacić jeszcze za ten miesiąc ? Mi się wydaje że nie... po prostu blokują mi karte i już.

od tamtego momentu umowa przeszła na okres NIEOKREŚLONY.
Zgodnie z tym, co pisali przedmówcy (3 miesiące wypowiedzenia), powinieneś opłacić abonament do marca.Pismo wysłałem ok 1,5 tyg temu. A mam zapłacić do 24 Grudnia..

-
- Użytkownik
Do marca ? To chyba jakiś żart
Mi umowa przeszła na czas nie określony... Jak bym miał ważną umowę np. że się kończy za 3 miesiące a ja dzisiaj wysłałem pismo że rezygnuje to wtedy opłacam chyba.

Potrzebuję listy kanałów cyfrowego polsatu - takiej w której jest kanał do aktywacji modułu dostępu CAM.Przeglądałem kilkanaście list z cyfrowym polsatem ,ale na żadnej z nich nie znalazłem kanału do aktywacji modułu dostępu-nie mając tego kanału w sofcie karta mi się nie aktywuje.