Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
pioreK
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 30 sie 2010, 2:12

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pioreK »

Witam,


Otóż jestem zainteresowany kupnem internetu z CP w multiofercie (30 GB). Stąd też kieruję do was pytanie: Jak sprawuje się ten internet podczas złej pogody, jak wygląda sprawa z pingiem i prędkością downloadu?

Prosiłbym też o wklejanie tu wyników speedtestu lub wysyłanie ich mi wiadomością prywatną, żeby nie zaśmiecić. ( http://www.speedtest.net/ )



Z góry dzięki za odpowiedzi.
wsedrf123
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:20

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wsedrf123 »

Witam !
Pewnie uszkodzony pilot , wymień baterie i wtedy spróbuj .
wsedrf123
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:20

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wsedrf123 »

Zizou2910 pisze:Hej mam taki problem: na moim pilocie od cyfrowego polsatu nie działają przyciski numeryczne (0-9), vol+ -, przwiń kanał + -. Reszta przycisków działa bez przeszkód. Co jest tego przyczyną. Prosze o pomoc.
Witam !
Pewnie uszkodzony pilot , wymień baterie i wtedy spróbuj .
wsedrf123
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:20

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wsedrf123 »

Witam !
Mam pytanie posiadam Cyfrowy Polsat pakiet mini (10zł miesięcznie) i chciałbym się dowiedzieć czy można jakoś do tego pakietu dokupić kilka programów(TVN Turbo ,Discovery Channel itp.) i czy jest to wogólę możliwe .
Czekam na odpowiedz !
Pozdrawiam wsedrf123 .
Awatar użytkownika
rafik
VIP Expert
Posty: 1341
Rejestracja: 31 sty 2010, 13:10
x 105
x 62
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: rafik »

Nie można,trzeba powiększyć pakiet do Familijnego.
Dziękuję, że przeczytałeś/aś mój post :) Jeżeli chcesz, odpisz :)
[ Spoiler ]
wsedrf123
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:20

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wsedrf123 »

Aha rozumiem .
Dziękuje za odpowiedz !
Awatar użytkownika
divertin
Użytkownik
Posty: 15
Rejestracja: 04 cze 2010, 1:43

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: divertin »

Co do pilota.... jaki to jest dekoder? Samsung HD? Jeśli tak to naciśnij przycisk STB.
pioreK
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 30 sie 2010, 2:12

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pioreK »

pioreK pisze:Witam,


Otóż jestem zainteresowany kupnem internetu z CP w multiofercie (30 GB). Stąd też kieruję do was pytanie: Jak sprawuje się ten internet podczas złej pogody, jak wygląda sprawa z pingiem i prędkością downloadu?

Prosiłbym też o wklejanie tu wyników speedtestu lub wysyłanie ich mi wiadomością prywatną, żeby nie zaśmiecić. ( http://www.speedtest.net/ )



Z góry dzięki za odpowiedzi.
Wznawiam pytanie.
daro2126
Użytkownik
Posty: 37
Rejestracja: 06 kwie 2010, 8:59

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: daro2126 »

witam mam mały problem posiadam dekoder mini i gdy wyszukuje wszystkie kanaly kodowane i nie kodowane to dekoder pokazuje ze znaleziono np. 1900 kanałów a zapisuje mi tylko 1650 czy ktops wie dlaczego?
daro2126
Użytkownik
Posty: 37
Rejestracja: 06 kwie 2010, 8:59

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: daro2126 »

witam mam mały problem posiadam dekoder mini i gdy wyszukuje wszystkie kanaly kodowane i nie kodowane to dekoder pokazuje ze znaleziono np. 1900 kanałów a zapisuje mi tylko 1650 czy ktos wie dlaczego?
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mirko1801 »

Re: Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy
Prawdopodobnie brakujące 250 kanałów zostały zapisane na liście kanałów radiowych .
1900 kanałów to są kanały wyszukane razem z TV i Radio . Wejdź w listę kanałów ,, radio ,, i tam znajdziesz brakujące kanały .

Nie pisz w dwóch wątkach .
jesion
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 03 wrz 2010, 21:40

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: jesion »

Witam. bylem w punkcie sprzedaży Polsatu i widziałem u nich ze odbierają tvn warszawa. Wróciłem do domu i chciałem go ustawić, nie moglem. zadzwoniłem na infolinie i mi coś tam mówili ale nie udało się ustawić. Wziolem dekoder poszedłem do tego punktu i gość mi ustawił ze działało u niego w sklepi nawet eska tv chodziło. Jak wróciłem do domu i podłączyłem dekoder to na tvn warszawa jest napisane ze brak sygnału. czemu to nie chodzi jak u niego na moim dekoderze chodziło? może zle ustawiona antena? ale inne kanały odbierają wiec jaka może być przyczyna?
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mirko1801 »

Nie zadawaj tego samego pytania w kilku wątkach .
michalski1988
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 07 wrz 2010, 15:09

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: michalski1988 »

Witam, mam problem. Podpisałem umowe na pakiet familijny relax mix i na drugi dekoder mini max, łacznie płace 77,80 zl. Wszystko ładnie chodzi, a nawet za ładnie. Problem polega na tym, że w promocji na dekoderze mini max miałem wszytskie kanały z pakietu relax mix, promocja sie skonczyła (3 tygonie temu)a ja nadal na dekoderze z pakietem mini max mam wszytkie te kanały które mam tez na głownym dekoderze z pakietam realax mix. Najwidoczniej jest to jakas pomyłka Cyfrowego polsatu, tylko martwie sie czy za tą pomyłkę będe musiał pożniej jakoś nadpłacic?? Chociaż w umowie wyraznie jest napisane, że opłata mnie bedzie wynośic 77,80zl, to boje się że bede musiał płacic jak za dwa pakiety relax mix czyli ponad 100zł;/ Prosze o porady
wsedrf123
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:20

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wsedrf123 »

Ty powinieneś cieszyć się z tej pomyłki , ja też tak miałem tylko że z pakietem MINI miałem mieć przez 1mieśiąc za darmo wszystkie kanały a miałem chyba z 5tygodni . ;p
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość