Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2839
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: Kamil » 21 lut 2009, 20:40

A nie ma czegoś takiego jak wyszukiwanie automatyczne wszystkich kanałów? Dekoder pewnie znajdzie sam je wszystkie i następnie będziesz mogła je uporządkować po swojemu, wybrane przez ciebie kanały zablokować lub usunąć. Kanały z Cyfrowego Polsatu powinny zostać wyszukane automatycznie
bezradna
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 21 lut 2009, 20:24

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: bezradna » 21 lut 2009, 20:42

dzięki;) spróbuje
robcio
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 22 lut 2009, 21:23

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: robcio » 22 lut 2009, 21:28

witam..mam problem mianowicie, po zalaczeniu dekodera wyswietla mi sie napis "lista kanalow jest niedostepna". co dalej ??czy jestem w stanie cos z tym sam zrobic?
edit: dzięki:) własnie tak zrobiłem:)
Spirit
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 22 lip 2008, 18:00

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: Spirit » 24 lut 2009, 15:42

Mam dekoder SAMSUNG-a wszystko działa, ale nie mam kanałów DIscovery, TVN, Polsat (Zwykły inne mam). Nie wiem co robić ??, resztę kanałów mam.
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 24 lut 2009, 23:31

Zainstaluj ponownie listę CP. Zrób ponowne skanowanie CP.
xyz
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 28 lut 2009, 17:46

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: xyz » 28 lut 2009, 17:55

Witam!
Mam nastepujacy problem: jak przesuwam glosnosc pilotem od dekodera, dzwiek wogole sie nie zmienia (suwak sie przesuwa)! Glosnosc reaguje tylko na pilota od tv.
Myslalem, ze jest to wina dekodera, ale dzisiaj po wymianie na dekoder HD (Echostar) problem pozostal nadal.
Moze to wina tv?
Dodam, ze telewizor musialem przeniesc 2 dni temu w inne miejsce. Po ponownym podlaczeniu wlasnie wystapil ten blad. Przed przniesieniem tv problemu nie bylo.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 28 lut 2009, 18:23

Dekodery HD Echostar nie mają w pilocie funkcji regulacji głosu bezpośrednio na TV.
Przeczytaj instrukcję.
xyz
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 28 lut 2009, 17:46

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: xyz » 28 lut 2009, 18:25

ok, tylke, ze zanim podlaczylem HD Echostar to na zwyklym SD tez mi nie dzialal suwak glosu!

P.S. sprawdzalem w instrukcji od dekodera HD Echostar i regulacja glosnosci na pilocie naturalnie wystepuje, wiec nie wiem skad zabrales te info;)
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 28 lut 2009, 18:37

Jaki masz TV ?
xyz
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 28 lut 2009, 17:46

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: xyz » 28 lut 2009, 18:39

Samsung LE32S81B
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 28 lut 2009, 18:43

Proponuję jeszcze sprawdzić kable , ale najprostrza metoda to sprawdż u kolegi lub u sąsiada czy dzieje się to samo .
xyz
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 28 lut 2009, 17:46

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: xyz » 28 lut 2009, 18:48

Co do kabli...
Na SD mialem Euro
Od dzisiaj oczywiscie podlaczylem kablem HDMI wysokiej jakosci.
Sprawdzalem kilkakrotnie pdlaczenie i nic!

Coz..bede musial do kogos zabrac tv i tak jak mowisz sprawdzic...
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 28 lut 2009, 19:13

Spróbuj podłączyć przez euro , czy będzie działał.
Daj znać.
xyz
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 28 lut 2009, 17:46

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: xyz » 28 lut 2009, 19:16

Podlaczylem inny tv i na nim zdziala! Czyli wina stoi po stronie tv Samsunga. Wiecie moze jak naprawic taka usterke? Wszystko dziala jak nalezy, tylko z tym przesuwanie glosu jest problem.
[email protected]
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 08 mar 2009, 13:06

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: [email protected] » 08 mar 2009, 13:16

Witam mam problem chcialam zaplacic przez internet za Cyfrowy Polsat niby usluga jest dostepna.Dokonalam platnosci za pomoca karty Wisa najpirew wyswietlil sie kmunikat o transakcjii zakonczonej pozytywnie numer transakcjii w celu reklamacji,a po jakims czaie komunikat ze transakcja anulowana Pieniazki z kata poszly telewizjii nie mam a Cyfrowy Polsat wymaga potwierdzenia dokonania prelewu. Uwazam ze ten sklep internetowy Cyfrowego Polsatu to porazka no i co ja mam zrobic ?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości