Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2940
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 36

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Proponuję zobaczyć instrukcję obsługi swojego dekodera :-)
Awatar użytkownika
marfm76
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 25 gru 2008, 10:46
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marfm76 »

tusia221 pisze:Witam!
Chciałam zapytać w jaki sposób ustawic sobie swoja liste ulubionych kanałów?
Ludzie, proszę Was, jak chcecie pomocy to dajcie szanse sobie pomóc!
Przecież nikt nie jest wróżką, żeby wiedzieć jaki masz dekoder -a to jest niezbędne żeby dać wskazówki jak ustawić listę (o ile się da).
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
tusia221
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 12 lip 2009, 8:05

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: tusia221 »

przepraszam,jest to EchoStar DSB 717
tusia221
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 12 lip 2009, 8:05

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: tusia221 »

Czy moge liczyc na odpowiedz,nie posiadam instrukcji obsługi,bo gdzies sie zawieruszyła,a w menu nie wiem jak szukac?
janusz080
Obserwator
Posty: 353
Rejestracja: 24 paź 2008, 17:53

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: janusz080 »

Jaka wersja dekodera? 717 czy 717a? W 717a nie można tworzyć własnych list. Jednak jeśli jest to 717, to:
1. Naciskamy czerwony przycisk, przyciskami góra/dół wybieramy opcję "Lista" i naciskamy OK.
2. Naciskamy zielony przycisk, strzałkami góra/dół wybieramy "TV", naciskamy OK.
3. Naciskamy biały, wybieramy opcję "Dodaj" czy jakoś tak", pojawia się "Lista TV1"
4. Za pomocą czerwonego przycisku (tak samo jak w punkcie 1.) wybieramy "TV".
5. Zielonym przyciskiem przełączamy się na nowo utworzoną listę "Lista TV1"
6. Biały, przycisk, opcja "Dodaj", zaznaczamy za pomocą "OK" potrzebne kanały.
7. Zatwierdzamy dodanie kanałów do listy białym przyciskiem, wybieramy w wyskakującym oknie "TAK"
8. Biały przycisk, opcja "Sortuj", układamy kanały, naciskamy "Biały" i w wyskakującym oknie wybieramy "TAK"
gotowe :)

PS. lepiej nie dawać na listę więcej niż 250-300 kanałów, bo sypie się przy sortowaniu ;)
Awatar użytkownika
marfm76
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 25 gru 2008, 10:46
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marfm76 »

tusia221 pisze:Czy moge liczyc na odpowiedz,nie posiadam instrukcji obsługi,bo gdzies sie zawieruszyła,a w menu nie wiem jak szukac?
Dokładnie tak jak napisał kolega janusz080.
Poza tym wszystko jest opisane na tym forum więc nie zaszkodzi skorzystać z opcji "szukaj".
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
Javor
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 12 sie 2009, 20:13

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Javor »

Witam!
Mam problem z odbiorem Polsatu a mianowicie po powrocie z urlopu (pracuje w CZ) całkowity brak odbioru
jest sygnał ustawiałem go czujnikiem jednak dekode nie wykrywa żadnej stacji.
Zakupiłem nowy talerz wymieniłem przewód antenowy i oczywiście sam tuner w serwisie i dalej nic
nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny.
Brałem sam tuner do serwisu w Polsce i wszystko było OK.
Proszę o pomoc!! Dzięki z góry Pozdrawiam MJ
Pablo134
Użytkownik
Posty: 27
Rejestracja: 28 gru 2008, 13:39

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pablo134 »

Mam takie pytanie czy wiecie co się dzieje z kanałem SuperStacja?
Dzisiaj patrzę i nie mam na liście, nie mogę mieć list ulubionych więć to nie jest zwykła zmiana częstotliwości. Czyżby kolejny kanał poszedł do RelaxMix?
Awatar użytkownika
lukas_k
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 05 wrz 2007, 18:38
Lokalizacja: Okolice Radomia
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukas_k »

Przeszukiwałeś raz jeszcze kanały?
nc+ - Extra+ + 8x C+ + Kino Świat ; Mediabox
Cyfrowy Polsat - Premium Max HD + Multiroom ; Evobox
fifol_83
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 16 sie 2009, 15:56

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: fifol_83 »

witam mieszkam w glasgow przywiozlem dekoder polsatu ktory w polsce dzialal mbez zarzutu a tu go podlaczylem i chwile chodzi a potem sie zawiesz i wogole nie reaguje na pilota a ponadto zniknely wszystkie kanaly dostepne w pakiecie musze go odlaczyc z pradu i chwile chodzi tak okolo 10 minut i potem znowu...........ratunkuuuuuuuuuuuu............
inasnie
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 19 sie 2009, 18:00

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: inasnie »

Czy menu w cyfrowym polsacie wygląda teraz tak http://pokazywarka.pl/debata/ ?

Bo w swoim CP mam jakieś szaro niebieskie ( archaiczny wygląd )

Jeśli tak to gdzie mogę je zmienić ?
Awatar użytkownika
lukas_k
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 05 wrz 2007, 18:38
Lokalizacja: Okolice Radomia
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukas_k »

A jaki masz dekoder? Bo tego nam nie podałeś, a jasnowidzami nie jesteśmy.
nc+ - Extra+ + 8x C+ + Kino Świat ; Mediabox
Cyfrowy Polsat - Premium Max HD + Multiroom ; Evobox
inasnie
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 19 sie 2009, 18:00

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: inasnie »

Samsung DSB 305G
kibic229
Użytkownik
Posty: 24
Rejestracja: 02 maja 2009, 19:20

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: kibic229 »

http://www.youtube.com/watch?v=F-38kDVF-MI (oto kanały z oferty CP-pakiet familijny+Sport)
andrzejf
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 26 sie 2009, 18:56

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: andrzejf »

JEstem na tym forum nowym ,i chce uzyskać od doświadczonych urzytkowników troche info na temat dekoderów .
Czy na karcie od SEGEMA mozna odbierać sygnał na Samsungu? karta była wymieniana przez Cyfrowy polsat.
Albo niech ktoś udzieli informacji gdzie można kupić PIlota do SAGEMA?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości