Strona 3 z 57

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 25 cze 2008, 13:46
autor: ortax123
Mam kilka pytań dot. oferty CP:
1.Kiedy kanał POLSAT przejdzie całkowicie na format 16:9?
2.KIedy CP poprawi jakość kanałów TVP(np. będzie je brał od CYFRY+)?
3.Do kiedy CP ma umowy z ITI na emisję kanału TVN i TVN 7?
4.Kiedy Pakiet MINI będzie ponownie dostępny z dekoderem Smsunug DSB-305G?

Pozdro!

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 26 cze 2008, 0:04
autor: Karol
Mogę odpowiedzieć na pierwsze trzy pytania:

1. Myślę, że pełna emisja w 16/9 nastąpi za kilka lat, gdy polscy widzowie będą gotowi oglądać wszystkie programy w formacie panoramicznym. Teraz nie każdy posiada tego typu odbiornik, przyznam się, że ja a także wielu z moich znajomych takowych telewizorów nie posiada.
2. W momencie gdy poprowadzi światłowód z ul. Woronicza do swojego uplinku. Aktualnie sygnał TVP brany jest nie z Cyfry+ a po prostu z anteny naziemnej.
3. Zdaje się albo po prostu nie mogę znaleźć, że Cyfrowy Polsat i Grupa TVN nie podały oficjalnej daty wygaśnięcia umowy na dystrybucję kanałów TVN, TVN24, itp.

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 07 lip 2008, 20:28
autor: tompar
hej mam takie pytanie mam zamiar kupić CP i niewiem czy mogę antenę zamontować na balkonie pod dachem
prześwit między barierką a dachem ok.150cm. Dach wystaje równo z barierką.

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 21 lip 2008, 19:31
autor: benjowski
czesc
Podpisalem z polsatem umowe na dwa lata (promocja na zeszloroczne swieta Bozego Narodzenia). Przez pierwszych 5 darmowych miesiecy wszystko oki. Potem zaczely sie problemy z sygnalem. Nie pomoglo wielokrotne ustawianie antemy (80 cm), ktora jest zawieszona na bardzo mocnym i stabilnym haku. Zmienilem nawet konwerter, ale to tez nic nie dalo. Jedyne co widze na ekranie to ''brak sygnalu''. Czasem pojawia sie obraz, ale tylko na chwile i znow znika. Czy ktos mial moze taki problem?
Dzieki
pozdrawiam

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 22 lip 2008, 17:30
autor: RaPi
Sprawdzałeś kable i wszystkie wtyki połączeniowe? Skoro antena jest dobrze ustawiona to możesz spróbować przetestować dekoder u kogoś na innej antenie i równiez mozesz swoją antene przetestować na innym dekoderze.

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 28 lip 2008, 1:10
autor: Qnen
Znowu nie ma telegazety na TVP1... dodatkowo nie ma jej także na TVP2. Macie podobny problem? Zgłaszał juz ktoś z Was taką usterkę?

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 28 lip 2008, 2:49
autor: majkel
telegazety tez nie mam a mam kablówkę z vectry;p

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 28 lip 2008, 7:50
autor: domi
Bardzo proszę o pomoc. Gdy dziś rano włączyłem dekoder CP (ECHOSTAR DSB 717) to na programach TVP 1, TVP 2, E! i Dla Abonentów pisało BRAK SYGNAŁU. Gdy wyłączyłem dekoder z prądu wszystko działało tylko TVP 1 przeskoczył na pozycje 4 (tam zawsze była TVP 2) a TVP 2 na pozycje 3 (tam zawsze była TVP 1).
Oczywiście nazwy na dekoderze sie nie pozmieniały. Co mam zrobić???

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 25 sie 2008, 20:37
autor: patryks691
Discovery World i Discovery Science sa zakodowane z transpordera 11117V należącego do GlobeCast UK

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 25 sie 2008, 20:44
autor: Krewetka
I co to za problem? :rolleyes:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 25 sie 2008, 20:48
autor: patryks691
Buka pisze:I co to za problem? :rolleyes:
to nie jest problem tylko informacja

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 25 sie 2008, 20:50
autor: Krewetka
Przepraszam, ze off-topuje, lecz temat to: Cyfrowy Polsat - pytania i problemy :rolleyes:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 25 sie 2008, 20:53
autor: stanlej
co to jest error 04 ?

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 29 sie 2008, 10:26
autor: Artu
Nie wiadomo, nie jest jeszcze sprawdzony przez użytkownikow.

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

: 30 sie 2008, 12:12
autor: damianb4
ej plx o pomoc!!!nie wiem jak wam ale czy każdemu nie działa połowa kanałów FTA ??? i pisze na polowie kanalow FTA "Nie masz tego kanału w twoim abonamencie"i np.wczoraj chodzil mi francuski canal+ i canal+sport a dzisiaj patrze i wyskakuje ten komunikat.Prosze o pomoc szybka!