Cyfrowy Polsat - pytania i problemy
Canal+ i canal+sport nie są kanałami FTA,czasem dają program w paśmie niekodowanym,przeważnie w godzinach rannych.
alechodzi mi o reszte kanałów niby fajnie ponad 1000 kanałów a połowa z nich nie działa a te z pakietow i podstawowe normalnie dzialaja a FTA chyba duza wiekszosc dziala?
Dlatego Ci nie działają bo większość z nich to kanały kodowane,a jak widzę Ty wchodzisz na listę CYFRY + i chcesz oglądać.Na pasku informacyjnym u dołu ekranu pisze Ci czy to kanał kodowany czy FTA.Na liście kanałów też jest kluczyk gdy kanał jest kodowany,więc nie masz możliwości ich oglądania.Kanałów FTA jest około 600 i to wszystko.
kumam ale...te niezaznaczone tez niektore nie dzialaja to jak?
Te nie oznaczone są kodowane w innym systemie i pomimo braku przy nich klucza są też kodowane lub nadają w godz. wieczornych.Pamiętaj o różnicach strefowych w czasie.
thx
ale nie wiem co ty masz ale inni tez taka maja ogolnie ze duzo kanalow nie dziala?

no wlasnie
A polski według ciebie jest FTA?
Rozumiem że na forum, w Internecie jesteśmy na Ty, ale jakieś zasady kultury i pisania po polsku jeszcze obowiązują.ej plx o pomoc!!!
TVP INFO - Prawie jak letterbox. Prawie robi wielką różnicę.
Lista kanałów N
http://pl.youtube.com/watch?v=Zk5FfqAPc ... re=related http://pl.youtube.com/watch?v=N-nSu9-YcsA
Lista kanałów N
http://pl.youtube.com/watch?v=Zk5FfqAPc ... re=related http://pl.youtube.com/watch?v=N-nSu9-YcsA
Witam!
Odkad cyfrowy polsat zmienil kolejnosc kanalow mam problem tego typu.Nie moge wlaczyc dekodera (echostar 717) z pilota (baterie ok).Zeby wlaczyc dekoder musze przytrzymac dluzej przycisk wlaczania na panelu dekodera lub wylaczyc go z gniazda.Nastepuje komenda "load" po czym na ekranie TV dostaje info "nacisnij Menu zeby zainstalowac".Przywracalem juz ustawienia fabryczne.Podczas dzialania co jakis czas program zacina sie i znowu nastepuje komenda "load" i dziala ok do mementu wylaczenia.Po ponownym wlaczeniu po powrocie z pracy sytuacja sie powtarza-nie moge wlaczyc dekodera.Czy macie podobne klopoty i czy zna ktos jakies rozwiazanie tego problemu?Czy jest to problem z dekoderem czy tez Polsat jeszcze cos kombinuje?
Pozdrawiam
Odkad cyfrowy polsat zmienil kolejnosc kanalow mam problem tego typu.Nie moge wlaczyc dekodera (echostar 717) z pilota (baterie ok).Zeby wlaczyc dekoder musze przytrzymac dluzej przycisk wlaczania na panelu dekodera lub wylaczyc go z gniazda.Nastepuje komenda "load" po czym na ekranie TV dostaje info "nacisnij Menu zeby zainstalowac".Przywracalem juz ustawienia fabryczne.Podczas dzialania co jakis czas program zacina sie i znowu nastepuje komenda "load" i dziala ok do mementu wylaczenia.Po ponownym wlaczeniu po powrocie z pracy sytuacja sie powtarza-nie moge wlaczyc dekodera.Czy macie podobne klopoty i czy zna ktos jakies rozwiazanie tego problemu?Czy jest to problem z dekoderem czy tez Polsat jeszcze cos kombinuje?
Pozdrawiam
Ja też mam ten sam problem. Duzo osob co mają ten dekoder skarzy sie na ten problem. Na stronie tvpolsat.info pisało że usuwają już tą usterkę. Trzeba czekać.
Witam. Mam od roku dekoder Samsung. Od co najmniej 2 dni nie działa mi część kanałów, pojawia się nieprawdziwy napis, że Tego kanału nie ma w twoim abonamencie.
Dotyczy to np. Kino Polska, Animal Planet, Discovery World i Science, Zone Club itd.
Kwity mam opłacane na bieżąco z konta, więc na pewno to nie odłączenie "karne".
Telefon:
Usiłowałem się dodzwonić, ale po automatycznym stwierdzeniu, że będzie mnie nagrywać, rozłącza rozmowę.
BOK:
Usiłowanie zarejestrowania się na icok.polsat.pl wyrzuca nieprawdziwy błąd, że dane są błędne.
Czyli brak kontaktu
Czy ktoś wie, co jest grane? Czy trzeba osobiście pojechać do nich na Łubinową, żeby się czegokolwiek dowiedzieć?
Dotyczy to np. Kino Polska, Animal Planet, Discovery World i Science, Zone Club itd.
Kwity mam opłacane na bieżąco z konta, więc na pewno to nie odłączenie "karne".
Telefon:
Usiłowałem się dodzwonić, ale po automatycznym stwierdzeniu, że będzie mnie nagrywać, rozłącza rozmowę.
BOK:
Usiłowanie zarejestrowania się na icok.polsat.pl wyrzuca nieprawdziwy błąd, że dane są błędne.
Czyli brak kontaktu

Czy ktoś wie, co jest grane? Czy trzeba osobiście pojechać do nich na Łubinową, żeby się czegokolwiek dowiedzieć?
od 1-04-2010
dekoder: Echostar HDS-400E (zamiast: Samsung DSB-S305G)
pakiety: Familijny + Relax MIX + promocja (HBO, Cinemax)
dekoder: Echostar HDS-400E (zamiast: Samsung DSB-S305G)
pakiety: Familijny + Relax MIX + promocja (HBO, Cinemax)
Wejdz w menu ,,instalacja,, i ponownie zainstaluj skanowanie sieci.Cyfrowy Polsat zmienił położenie kanałow i musisz zaktualizować listę podstawową.
Kanały na których jest ten napis wykasuj,a w ich miejsce wstaw aktualne.Wszystko powinno działać.
Więcej na ten temat poszukaj na forach,o tym problemie jest tu 100-tka postów.
Kanały na których jest ten napis wykasuj,a w ich miejsce wstaw aktualne.Wszystko powinno działać.
Więcej na ten temat poszukaj na forach,o tym problemie jest tu 100-tka postów.
WITAM MAM PROBLEM WSZYSTKO MAM USTAWIONE OK NIEDAWNO WZIOLEM POLSAT SPISALISMY UMOWE I TAKIE TAM BZDETY WŁACZAM WSZYSTKO A NA EKRANIE PISZE KARTA NIEAKTYWOWANA CO MOGE ZROBIC BO DZWONIE DO NICH TO JESTEM W KOLEJCE 20-30 I CZEKAC DŁUGO TRZEBA ONI TAM POWARIOWALI POMOCY
Brak słów na ten Cyfrowy Polsat... Jak oni mają swoich klientów w du... Do końca sierpnia miałem z nimi umowę, która wypowiedziałem w związku z czym od 01.09. nie powinienem mieć Polsat ... Te krety dopiero dziś mi wyłączyli możliwość oglądania CP i co gorsze zablokowali mi dekoder.... A przecież z umowy wynika jasno, że dekoder jest mój i po wygaśnięciu umowy mogę odbierać FTA... Dzwoniłem do niech ale jestem 52 w kolejce... Czaicie w niedziele rano - 52... Bark słów co to jest za beznadziejna platforma i beznadziejna obsługa klienta...
CZYNY NIE CUDA... 

Sorki za post pod postem... Udało mi się dodzwonić do CP... Babka, z która gadałem stwierdziła, że ja wcale do nich wypowiedzenia nie wysłałem i że porostu muszę zapłacić abonament za wrzesień... Nie wytrzymałem i nie byłem dla niej zbyt miły więc babka rzuciła słuchawka... Po drugim telefonie rozmawiałem z inna babką, która była bardziej kompetentna od tej pierwszej powiedziała, że moje wypowiedzenie doszło 25.07.2008 i że napiszą mi pismo (to była 4 interwencja w tej sprawie...)... Co do kwestii zablokowania dekodera stwierdziła, że mam rację i że powinienem odbierać FTA i że mi odblokuje dekoder w ciągu 3 godzin...
Jakież było moje zdziwienie, gdy włączyłem CP i ujrzałem, że mam znów odkodowany cały pakiet familijny...
W sumie z drugiej strony to dobrze, że mam to za darmo, ale normalnie profesjonalizm ludzi z CP woła o pomstę do nieba...
Jakież było moje zdziwienie, gdy włączyłem CP i ujrzałem, że mam znów odkodowany cały pakiet familijny...
W sumie z drugiej strony to dobrze, że mam to za darmo, ale normalnie profesjonalizm ludzi z CP woła o pomstę do nieba...
CZYNY NIE CUDA...