Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2942
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 38

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Satelita ustawiona na HotBird 13E?
Podłączone wszystko poprawnie?
[email protected]
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 02 mar 2010, 17:04

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: [email protected] »

dekoder CP2 wdzesniej dzialal po przeprowadce brak sygnalu a nie znam sie na tym zupelnie
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2942
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 38

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Widocznie antena jest źle ustawiona.
Radzę skontaktować się z osobą która pomoże ci zainstalować dekoder.
czesiek1883
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 06 mar 2010, 10:50

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: czesiek1883 »

Mam ważne pytanie dzis rano chcialem wytrzec kurz z Dekodera (suchą ściereczką) i nagle zaczely sie samoistnie przełaczac programy cały zcas probowalem chyba wszystkiego odłaczalem zasilacz itp. i nic ciagle sie przezucaja prosze o pomoc
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2942
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 38

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

A pilot? Może jest czymś przygnieciony... już raz tak miałem :-)
czesiek1883
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 06 mar 2010, 10:50

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: czesiek1883 »

nie to nie pilot nie jest przygnieciony to po pierwsze a po drugie wyjalem, z niego baterie i dalej sie przezuca
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2942
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 38

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Nie wiem jaki masz dekoder. Może jest wciśnięty jakiś klawisz na nim np. do przodu do tyłu.
czesiek1883
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 06 mar 2010, 10:50

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: czesiek1883 »

nie jest wcisniete nic probowalem juz klikalem na przyciski wszystkie kilka razy nic sie nie blokuje
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2942
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 38

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Wyłącz dekoder od zasilania, poczekaj trochę.
Spróbuj go włączyć ponownie.
czesiek1883
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 06 mar 2010, 10:50

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: czesiek1883 »

ok sprobuje a dekoder to cp2
czesiek1883
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 06 mar 2010, 10:50

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: czesiek1883 »

zrobilem to co mówiles czyli odlaczylem zasilanie na kilka minut i teraz wlaczylem :( dalej sie przezucaja programy
Dewastator
Użytkownik
Posty: 94
Rejestracja: 07 lut 2010, 13:20

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dewastator »

Masz problem to idź do sklepu, niech Ci wymienią. I Używaj opcji edytuj
Mój pakiet w Cyfrze+ - Optimum + HD + Canal+HD + HBOHD za 38zł. do końca 2011 :P
sysunia
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 05 gru 2009, 11:49

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: sysunia »

Mam pytanie.Zalogowałam się na stronie cyfrowego polsatu aby módz sprawdzac stan swoich płatności.Co się okazało w poprzednim miesiącu wszystko było zgodne z terminem moich płatności.Natomiast w tym miesiącu okazało sie ze pomimo tego ze opłaciłam rachunek za miesiąc luty to wyświetla sie że data następnej płatności do 16 lutego i ze mój pakiet jest opłacony do 16 lutego.Wiec gdzie się podziała moja wpłata skoro systematycznie opłacam abonament??? Czy aż taki maja tam bałagan że nie potrafia odnotowac wpłat swoich klientów??
cervandes
Użytkownik
Posty: 9
Rejestracja: 06 lut 2010, 17:57

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: cervandes »

owszem, durnie nawet nie potrafią prawidłowo księgować jeśli już się za to zabiorą - mam w domu trzy dekodery. Mimo że zawsze za trzy płacę (różne umowy) - to z automatu zawsze księgują wszystko na jeden dekoder i MIESIĄC W MIESIĄC dzwonią z informacją, że nie dokonano płatności. Księgują chyba wyłącznie po adresie albo peselu i nie przewidzieli, że ktoś może mieć więcej niż jeden dekoder. Komuna, komuna i jeszcze raz komuna.
sysunia
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 05 gru 2009, 11:49

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: sysunia »

Skoro nie potrafią tak prostych rzeczy robic to niech przyjmą kogoś bardziej kompetentnego.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości