Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
mati161
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 04 cze 2010, 18:37

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mati161 »

jak masz na czas nieokreslony to na 1000% masz moliwosc podmiany najlepiej zadzwon na ogolna polsatu infolinie
First
Użytkownik
Posty: 34
Rejestracja: 18 cze 2010, 11:28

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: First »

Może nowy telewizor? Do kupienia w naprawdę niskiej cenie na:
http://www.okazje-cenowe.pl/?uid=8704
-wystarczy zalogować się (podać adres itp) na powyższej stronie,
i mieć konto w banku z możliwością przelewu
mgla23
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 18 cze 2010, 17:11

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mgla23 »

Witam.

Od środy jestem posiadaczką cyfrowego polsatu,( pierwsza instalacja przebiegła pomyślnie) mam problem z instalizacją kanałów, otóż mam O% moc sygnału i jakość sygnału. Jednak gdy wezmę przywróć ustawienia fabryczne, sygnał się pojawia, dalej gdy naciskam wyszukiwanie kanałów, dekoder szuka po chwili jednak że znaleziono 0 zapisano O. Nie mam już do tego cierpliwości, nie znam się na tym. Robię wszystko tak jak jest w instrukcji obsługi. Proszę kogoś o pomoc.
Pozdrawiam Iza
Awatar użytkownika
marfm76
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 25 gru 2008, 10:46
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marfm76 »

mgla23 pisze:... mam O% moc sygnału i jakość sygnału. Jednak gdy wezmę przywróć ustawienia fabryczne, sygnał się pojawia, dalej gdy naciskam wyszukiwanie kanałów, dekoder szuka po chwili jednak że znaleziono 0 zapisano O....
Wygląda na to, że masz źle ustawioną antenę, a dokładniej, antena ustawiona nie na tego satelitę co trzeba. Dlatego właśnie ogólnie sygnał jest ale gdy dajesz wyszukiwanie kanałów to nic nie znajduje. Jak przestawisz antenę i złapiesz sygnał z Hotbird to na pewno wszystko CI ładnie wyszuka.
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
mgla23
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 18 cze 2010, 17:11

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mgla23 »

mam właśnie ten Hotbrid, nie dodałam jeszcze że mam drugi dekoder i tam wszystko jest w porządku i mam tylko jeden talerz.
seba1970
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 19 cze 2010, 17:41

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: seba1970 »

co mam zrobic dekoder echo star dvr747 zepsul sie ,nie ma mozliwosci naprawy.W po nie dają mi dekodera zastepczego bo mam okres promocyjny na kanały hbo.Płacę a nie ogladam co mam robić pomożcie proszę.
Crump
Użytkownik
Posty: 139
Rejestracja: 20 kwie 2010, 21:37

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Crump »

Dekoder jest na gwarancji czy po? Jesli na gwarancji to idz do punktu gdzie kupiles i maja wyslac do naprawy albo dac nowy (w zaleznosci od dekodera) a jesli po gwarancji to albo naprawiaj na swoj koszt w jakims serwisie albo jesli umowa jest juz na czas nieokreslony to wypowiedz ja, i wez nowa umowe z nowym dekoderem
majaj
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 06 lip 2010, 17:41

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: majaj »

Witam.
Mam problem , a mianowicie otrzymałem komunikat "[...]wobec klienta podjęto działania windykacyjne..." i tu pojawia się moje pytanie ,bo co prawda spóźniłem się ze spłatą o 3-4 dni , ale zawsze pojawiały się komunikaty "Przypominamy o spłacie długu." i było po kłopocie ,a teraz nie wiem. Może miał ktoś kiedyś taki komunikat i rozwiązał ten problem?
Awatar użytkownika
divertin
Użytkownik
Posty: 15
Rejestracja: 04 cze 2010, 1:43

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: divertin »

Zmienila sie taktyka wobec Klientow ktorzy zalegaja z oplata. Jesli jestes w okresie podstawowym umowy i ceny u Ciebie nie "podskoczyly" to radze tylko i wylacznie wplacac w terminie aby nie bylo problemow. Jesli nie jestes pewien co do miesiecznej kwoty to zadzwon na Infolinie.
Awatar użytkownika
backstage
VIP Expert
Posty: 1400
Rejestracja: 17 gru 2009, 21:02
x 21
x 13

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: backstage »

Mam problem z Polsatem, dzisiaj po włączeniu nie ma dźwięku... (pozostałe programy działają normalnie) dekoder to Echostar HDS-400E
Awatar użytkownika
marfm76
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 25 gru 2008, 10:46
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marfm76 »

Witam. Mam problem z Eurosport 2. Od piątku (23.07) jak włączam ten kanał wyskakuje mi "Tego kanału nie ma w Twoim abonamencie" -trochę dziwne bo powinien być, reszta kanałów jest OK. Zrobiłem skanowanie sieci i dalej to samo :(
Macie jakieś pomysły?
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
PanMieczyslaw
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 06 sie 2010, 11:18

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: PanMieczyslaw »

Mam problem


Mam problem z przesunięciem programu np. z programu 1 na 50 .
Gdy biorę ten biały przycisk, potem "przesuń" i mam TYLKO kanały od 502 do 757, a nie mam od 1.

CO MAM ZROBIĆ?
DAMIANO
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 09 sie 2010, 19:26

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: DAMIANO »

WITAM WSZYSTKICH SZUKAM POMOCY . .PO WYŁACZENIU Z SIECI TUNERA PO PONOWNYM WŁACZENIU NIECHCE ZASKOCZYC. PROSZE O POMOC
Awatar użytkownika
marfm76
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 25 gru 2008, 10:46
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marfm76 »

DAMIANO pisze:WITAM WSZYSTKICH SZUKAM POMOCY . .PO WYŁACZENIU Z SIECI TUNERA PO PONOWNYM WŁACZENIU NIECHCE ZASKOCZYC. PROSZE O POMOC
Po pierwsze wyłącz "Caps Lock" i używaj polskich znaków (regulamin się kłania), po drugie to pytanie powinieneś zadać w dziale "Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy", po trzecie konieczne jest podanie jaki to jest dekoder bo bez tego nikt nie jest w stanie pomóc.
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
wanda
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 27 lip 2010, 20:51

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wanda »

jak podłączyć TRANSMITER
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości