Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
yinwu
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 11 sie 2010, 7:52
Lokalizacja: American
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: yinwu »

Ja zapłaciłam abonament za cały rok,że nie działa,ale jakoś nie wiem nie chce mi się w to wierzyć.
rogerek077
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 13 sie 2010, 15:24

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: rogerek077 »

Mam dekoder Echostar HDS-400E. Obraz widoczny jest jedynie po podłączeniu przez eurozłącze, przez HDMI widoczne jest całe menu, paski z informacjami o kanałach itd. ale samych kanałów nie widac. Co mam z tym zrobic?
ps. dzwoniłem do Obsługi ale nie wiedzieli o co chodzi...
agap846
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 16 sie 2010, 21:34

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: agap846 »

Mam zapytanie, Czy można podłączyć pamięć przenośną do dekodera i ogladac filmy na nim umieszczone? Jest to dekohder Echostar hds-400e
janusz080
Obserwator
Posty: 353
Rejestracja: 24 paź 2008, 17:53

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: janusz080 »

Nie.
mariusz55554
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 20 sie 2010, 22:03

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mariusz55554 »

mam pytanie moze ktoś wie dlaczego sportowe programy polsatu nie pokazuja w poniedzialki meczy Manchesteru United czy to oznacza koniec pokazywania MUTV czy to tylko chwilowa przerwa
Awatar użytkownika
rafik
VIP Expert
Posty: 1340
Rejestracja: 31 sty 2010, 13:10
x 105
x 61
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: rafik »

Tak,to koniec pokazywania MUTV w kanałach Polsatu.Tutaj już dostałeś odpowiedź: http://forum.media2.pl/viewtopic.php?id=3872&p=3 .
Dziękuję, że przeczytałeś/aś mój post :) Jeżeli chcesz, odpisz :)
[ Spoiler ]
lukpac
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 21 sie 2010, 10:37

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukpac »

Witam mam oto taki problem, niedawno nabyłem CP i po ustawieniu anteny przez montera przez jeden dzień działał, na drugi dzień przy włączaniu wyświetlił się komunikat o braku podłączenia anteny, sprawdziłem na moim starym dekoderze i się okazało, że sygnał mam 97% a moc 80%, zaniosłem więc dekoder to punktu, sprawdzili mi i dekoder działa, a w domu przy włączaniu nie pokazuje mi ani sygnału, ani mocy, mimo to kilka programów mi działa. I gdzie lezy problem, skoro antena jest dobrze ustawiona i dekoder sprawny? Z góry dziekuję za pomoc
xetnom
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 21 sie 2010, 10:40

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: xetnom »

Nie wiem co jest nie tak nie mam kanału BBC Lifestyle. Wyczytałem że powinien być na kanale 246 ale tam mam całkiem coś innego. Może ktoś pomóc ??
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mirko1801 »

Zainstaluj ponownie kanały CP .
Menu - instalacja .
xetnom
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 21 sie 2010, 10:40

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: xetnom »

Też tak zrobiłem i na pozycji jaką podają że powinien być ten program 246 jest jakiś inny Elite Shopping ;/
Mógłby ktoś sprawdzić na jakiej pozycji ma ten kanał BBC Lifestyle??
mroku
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 22 sie 2010, 14:40

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mroku »

witam mam problem z kolorami w cyfrowym polsacie mianowicie cały czas wszystko jest w fioletowym i pomarańczowym odcieniu..... czy moze mi ktos napisac czym to jest spowodowane??
z góry dziekuje
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2942
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 38

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Źle włożony kabel.
Zły tryb w menu dekodera.
janusz080
Obserwator
Posty: 353
Rejestracja: 24 paź 2008, 17:53

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: janusz080 »

Jaki znowu tryb?
Awatar użytkownika
marfm76
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 25 gru 2008, 10:46
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marfm76 »

xetnom pisze:Też tak zrobiłem i na pozycji jaką podają że powinien być ten program 246 jest jakiś inny Elite Shopping ;/
Mógłby ktoś sprawdzić na jakiej pozycji ma ten kanał BBC Lifestyle??
Może podaj jaki masz dekoder? Na dekoderach Polsatu nie da się zmieniać pozycji kanałów, które są poniżej numeru 500, więc na 246 powinien być BBC Lifestyle -no chyba, że masz inny dekoder z dołożonym modułem CAM z CP. Wtedy musisz wyszukać ręcznie: 11.117MHz V 27500
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1371
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

To zależy. Nie jest to możliwe na Echostarze DSB-717A. Natomiast na zwykłym DSB-717 można tworzyć własne listy kanałów i dodawać do nich kanały z listy Polsatu, jak i spoza niej.

BBC Lifestyle na zwykłym DSB-717 na pewno nie jest na kanale 246, a poniżej 100. Kiedy będę miał możliwość, sprawdzę.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości