Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mirko1801 »

Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne , zresetuj tuner i ponownie zainstaluj kanały CP, powinno pomóc .
wieszak
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 26 paź 2009, 23:17

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wieszak »

dzieki mirko ale zrobilem tak jak pisalem nic to nie dalo, dalej to samo niewiem co robic
sqnek
Użytkownik
Posty: 92
Rejestracja: 19 wrz 2008, 8:56

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: sqnek »

Pewnie problem z czytnikiem/kartą - oddaj dekoder do naprawy.
sanadamo
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 29 paź 2009, 18:56

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: sanadamo »

mam problem i jak wczesniej czytalem,chyba nieda sie go rozwiazac.W dekoderze pali sie tylko zielona lampka i na nic wiecej dekoder nie reaguje.Rzadne wylaczanie go i ponowne wlaczanie nie przynosi rezultatow.Mam pytanie,czy wymiana dekodera na inny cos pomoze,jezeli uzyje starej karty nowy dekoder bedzie dzialal.
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1371
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

Dekoder musisz wymienić w autoryzowanym punkcie Polsatu, tam powinieneś dostać nową kartę wraz z dekoderem. Bo na starej nowy dekoder działać nie będzie.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
siwek2412
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 31 paź 2009, 12:17

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: siwek2412 »

Witam!!! Mam pytanie,właśnie zepsół mi się dekoder HD no i w zawiązku z tym czy jak kupie drugi dekoder to czy karta z tego starego dekodera nada się do nowego i nie przepadnie mi abonament?
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1371
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

Jeśli kupisz drugi dekoder, Twoja karta nie będzie na nim działać. Poza tym dlaczego miałbyś kupować nowy? Czegoś takiego jak gwarancja czy reklamacja to już nie ma?

Idziesz do autoryzowanego punktu CP, tam powinni Ci go wymienić na nowy.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
hawryl
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 08 lis 2009, 12:34

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: hawryl »

Witam wszystkich!!!

Mam problem z dekoderem, wczoraj wieczorem włączyła się aktualizacja satelity i od tej pory po włączeniu dekodera obraz miga na wszystkich kanaliach CP i nic nie pomogło wyłączenie i ponowne włączenie dekodera .


Co mam zrobić aby obraz przestał skakać ?
sqnek
Użytkownik
Posty: 92
Rejestracja: 19 wrz 2008, 8:56

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: sqnek »

Powodów może być wiele, rozwiązań też. Wszystko zależy od tego jaki masz dekoder i jak jest połączony z telewizorem.
hawryl
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 08 lis 2009, 12:34

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: hawryl »

dekoder mam HD Samsung DSB-H370G
hawryl
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 08 lis 2009, 12:34

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: hawryl »

A podłączenie z TV jest prawidlowe
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1371
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

Spróbuj użyć innego kabla (np. zamiast HDMI podłącz na chwilę eurozłączem).

Spróbuj odłączyć dekoder z prądu na pół godziny. Jak nie pomoże, to pomoże wizyta z dekoderem w autoryzowanym punkcie sprzedaży.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
hawryl
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 08 lis 2009, 12:34

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: hawryl »

ok tak zrobie i za jakis czas go włącze
hawryl
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 08 lis 2009, 12:34

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: hawryl »

Kpc21 zrobilem tak jak mowiles ale nadal jest bez zmian:/
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1371
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

Jak nie pomoże, to pomoże wizyta z dekoderem w autoryzowanym punkcie sprzedaży.
Tego raczej nie zrobiłeś, bo dzisiaj jest niedziela :)
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości