Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
bambolo82
Użytkownik
Posty: 17
Rejestracja: 18 maja 2010, 15:20

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bambolo82 »

Kilka miesięcy temu moja koleżanka zwiedziona kłamliwą reklamą CP podpisała umowę z tym operatorem. Mówiła, że gdy wróciła do domu i otworzyła pudło ich najnowszego dekodera poczuła się jakby dostała w pysk od Polsatu. Zawód na całej linii i rozczarowanie przeogromne.
Crump
Użytkownik
Posty: 139
Rejestracja: 20 kwie 2010, 21:37

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Crump »

To smutne. Jestesmy z toba w tych trudnych chwilach, pamietaj!
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mirko1801 »

bambolo82 pisze:Kilka miesięcy temu moja koleżanka zwiedziona kłamliwą reklamą CP podpisała umowę z tym operatorem. Mówiła, że gdy wróciła do domu i otworzyła pudło ich najnowszego dekodera poczuła się jakby dostała w pysk od Polsatu. Zawód na całej linii i rozczarowanie przeogromne.
Z tego wynika prosty wniosek . Twoja znajoma albo jest niedouczona , albo niewidoma , ewentualnie nie umie czytać i co gorsza zrozumieć treść umowy .
Tacy ludzie nie powinni samodzielnie zawierać żadnych umów , nie powinni sami wychodzić z domu , gdyż same sobie zrobią krzywdę .
Natomiast Ty powinieneś wykazać się większą inwencją i opiekować się nieporadną i niedostosowaną do współczesnego życia znajomą .
Wykaż się na przyszłość . A znajomej powiedz ,,ślepy w karty nie gra,, i ,,widziały gały co podpisywały,, .
Pozdrawiam serdecznie .
milex91
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 23 wrz 2010, 21:33

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: milex91 »

witam jestem nowy i od razu mam pytanie. Kupiłem dekoder 3 lata temu wszystko chodziło sprawnie do wczoraj ale mniejsza o to. W każdym bądz razie kupiłem nowy. W starym dekoderze wszystko było uregulowane i pieniądze zostały wpłacone za miesiąc wrzesień. W nowym dekoderze kazali mi zapłacic 1 zł i tak zrobiłem ale podczas oglądania TV wyskakuje mi komunikat że trzeba uregulowac płatności. Ale jakim cudem jak wszystko jest uregulowane. Jak patrzyłem na płatności w internecie to mam do zapłaty 54 zł ale za co to nie wiem. Czy oni tak zdzierają z ludzi czy co? I jeszcze jedno dzwoniłem do nich i powiedzieli że naprawią ale jak było tak jest. Co robic. Proszę o pomoc
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mirko1801 »

To jest błąd systemu , zadzwoń jeszcze raz i musisz uzbroić się w cierpliwość .
Podczas rozmowy z konsultantem , poproś go o nazwisko i wtedy będziesz miał pewność , że twoja sprawa zostanie załatwiona od ręki .
jolabud60
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 25 wrz 2010, 12:11

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: jolabud60 »

Witam.Mam dekoder Samsung-H370G i telewizor LCD.Po podłączeniu kabla HDMI nie ma telegazety,wcześniej na eurozłączu była.Proszę o poradę.
Awatar użytkownika
Macks
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 22 kwie 2009, 19:03

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Macks »

Na pilocie od dekodera jest przycisk TEXT, potem wyswietla sie teletext OSD i wybierz POL a jak angielski kanal to ENG itp.

Witam,
Mam SAMSUNGA H370G, kupiony przedwczoraj i telewizor plazma 43 PANASONIC, gdy wlaczam tv mam odbior z naziemniej, a chce zeby odrazu bylo zlacze HDMI bo mnie wkurza juz te naciskanie av zeby hdmi bylo :/
prosze o pomoc
Maciek
maqs6
Użytkownik
Posty: 137
Rejestracja: 22 cze 2010, 14:00

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: maqs6 »

Po hdmi nie idzie telegazeta - tylko eurozłącze.
Sprawdzone na dekoderach wszystkich platform.
daro2126
Użytkownik
Posty: 37
Rejestracja: 06 kwie 2010, 8:59

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: daro2126 »

Witam mam pytanie ostatnio podpisalem umowe z CP ale teraz chce wymienić dekoder jest to możliwe?
maqs6
Użytkownik
Posty: 137
Rejestracja: 22 cze 2010, 14:00

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: maqs6 »

TZn chcesz wymienić dekoder na lepszy? tj, hd czy prv?
Owszem - możesz - ale tylko przez infolinię, no i nie licz że dadzą ci dekoder w takiej cenie jak nowemu klientowi.
iwona-by
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 18 wrz 2010, 23:18

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: iwona-by »

Dzięki mirko1810, miałeś rację. Pozdrawiam.
daro2126
Użytkownik
Posty: 37
Rejestracja: 06 kwie 2010, 8:59

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: daro2126 »

witam ostatnio podpisalem umowe z CP i mam dekoder HD5000 chciałem do wykupic na wlasnosc i nie moglem tylko na wypozyczenie za 1zł, ale chciałbym go teraz wymienic na inny np Echostar DVR-7400 HD czy to jest mozliwe mimo ze mam umowe i na umowie jest dekoder HD5000? Chce zachowac umowe tylko zeby wymienic dekoder na inny.
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mirko1801 »

Nie ma takiej możliwości . Umowa jest umową i obowiązuje do jej wygaśnięcia . Jeżeli chcesz nowy tuner ( Echostar DVR-7400 HD ) to jesteś zmuszony podpisać nową umowę .
Awatar użytkownika
SzymonNP
VIP Expert
Posty: 2634
Rejestracja: 27 sty 2010, 14:15
Lokalizacja: Poznań
x 558
x 102
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: SzymonNP »

Co do Bambolo to nie reagujcie na niego bo to trol, na każdym forum i na każdej stronie spamuje o tym pysku i o "elitarnej n-ce"
Tyle w off-topie
Obrazek
Najnowszy wpis - wejdź
27/01/10-18/07/18 Szytr Wielki | Od 18/07/18 SzymonNP
Pozdrawiam, Szymon.
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1371
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kpc21 »

W Echostarach DSB-717(nie A) zostało zaktualizowane oprogramowanie. Teraz już poprawnie obsługuje EPG.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości