czy tv4 jest kodowany?

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
elninio1990
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 18 sie 2009, 22:22

czy tv4 jest kodowany?

Post autor: elninio1990 »

czy można go wyszukać na normalnej antenie nie mając satelity?
Awatar użytkownika
micaxa
Użytkownik
Posty: 18
Rejestracja: 13 sie 2009, 7:09

czy tv4 jest kodowany?

Post autor: micaxa »

tak. nie kodują i na analogu normalnie można złapać.
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1376
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

czy tv4 jest kodowany?

Post autor: Kpc21 »

Na satelicie TV4 jest kodowany, natomiast naziemnie (zarówno analogowo, jak i cyfrowo) nie.

Nie wszędzie można jednak TV4 odebrać.

Lista nadajników:
http://radiopolska.pl/wykaz/pokaztv_stacja.php?pid=33
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Awatar użytkownika
gregor6
Użytkownik
Posty: 76
Rejestracja: 27 lis 2009, 21:38
Kontakt:

czy tv4 jest kodowany?

Post autor: gregor6 »

A cyfrowo na DVB-t będzie niekodowany ?
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1376
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

czy tv4 jest kodowany?

Post autor: Kpc21 »

Prawdopodobnie tak, choć teoretycznie nie musi.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2964
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 18
x 59

czy tv4 jest kodowany?

Post autor: Kamil »

Trzeba zakładać nowy temat?
Pytam się!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości