Nowe seriale kryminalne
- michalek84
- Obserwator
Nowe seriale kryminalne
Wczoraj miała premiera nowych seriali kryminalnych. I tak...
Bestia to coś dziwnego, nie przypadł mi do gustu i wątpię, abym stale oglądał.
Kości - jaka to seria? Bo wygląda to jakby wrócili do jakieś starej.
Układy - bardzo fajne, nie dałem rady obejrzeć drugiego odcinka, ale pierwszy mi się bardzo podobał.
Jak wam się podobają nowe seriale?
Bestia to coś dziwnego, nie przypadł mi do gustu i wątpię, abym stale oglądał.
Kości - jaka to seria? Bo wygląda to jakby wrócili do jakieś starej.
Układy - bardzo fajne, nie dałem rady obejrzeć drugiego odcinka, ale pierwszy mi się bardzo podobał.
Jak wam się podobają nowe seriale?
Nowe seriale kryminalne
Ja mam się wypowiadać? Więc...
Bestia-jak wyżej
Kości-tak seria jak każda inna mi się podoba
Układy-całkiem ciekawie się zapowiada ten serial, ale chyba Polsat może zniszczyć Układy z taką późną porą emisji.
Bestia-jak wyżej
Kości-tak seria jak każda inna mi się podoba
Układy-całkiem ciekawie się zapowiada ten serial, ale chyba Polsat może zniszczyć Układy z taką późną porą emisji.
Nowe seriale kryminalne
Ale 22:00 to jeszcze nie tak późno, tym bardziej, że teraz w niedzielę ma być tylko jeden odcinek "Układów".telefan pisze:ale chyba Polsat może zniszczyć Układy z taką późną porą emisji.
Zagraniczne seriale to świetnie niszczy TVN, emitując je o północy.
Pozdrawiam, Direct
- michalek84
- Obserwator
Nowe seriale kryminalne
Drugi odcinek Układów rozpoczął się koło 23.15, a to już trochę za późno, a przynajmniej jak dla mnie.
Nowe seriale kryminalne
Mi z tych trzech seriali najbardziej podobają się Kości 

- michalek84
- Obserwator
Nowe seriale kryminalne
Wie ktoś może czy istnieje druga serialu serialu Układy? Bardzo mi się podobała ta produkcja.
Nowe seriale kryminalne
Tak, do tej pory powstały już 3 sezony. Mi również ten serial przypadł do gustu. Mam nadzieję, że Polsat nie zawiedzie i jak najszybciej będziemy mogli oglądać kolejne odcinki.
Nowe seriale kryminalne
Polsatowi zostało do wyemitowania ok. 12 odcinków 5. sezonu CSI: NY i tyleż samo 7. sezonu CSI: Miami, zatem w maju/czerwcu będzie możliwość, że wstawią w to miejsce 2. sezon "Układów", a jesienią znowu będą kolejne sezony CSI. Tak mi się wydaje.
Pozdrawiam, Direct
Nowe seriale kryminalne
Ja już nie mogę się doczekać serialu "PORACHUNKI" (premiera w środę 01 września, o godz. 21.55), który będzie emitowany od pn.-pt. na Tele5. Zapowiada się interesująco. Serial ten bił rekordy popularności w Australii i okrzyknięty był nawet serialowym hitem wszechczasów.
- CamilloIpla
- Użytkownik
Nowe seriale kryminalne
Ja polecam serial "Nowa". Jest to jeden z najnowszych seriali kryminalnych. Można zobaczyć w TVP2. Nie wiem kiedy będą nowe odcinki. Rola Małgorzaty Kożuchowskiej jest zupełnie inna niż dotychczas.
-
- Użytkownik
Nowe seriale kryminalne
W tym sezonie chyba nie będzie - serial wiosną emitowany był w czwartek, a teraz w jego miejsce wszedł Doktor House.
Nowe seriale kryminalne
Nowe odcinki pojawią się na antenie TVP2 wiosną 2011 roku, bo teraz będzie emitowana 3. seria Tancerzy.
Pozdrawiam, Trzeciak
Nowe seriale kryminalne
Ja teraz oglądam na nserialch nowy serial Kamuflaż. Taki dramatokriminał. Dopiero pierwszy sezon więc można sobie zacząć spokojnie oglądać.
Nowe seriale kryminalne
Myślę, że to trochę późno, by zatonąć!
Nowe seriale kryminalne
Kilkukrotnie próbowałem zabrać się za ten serial tvp2 - Nowa. Nie, zupełnie to nie mój klimat. Sam serial nie byłby taki zły jeśli nie byłoby tej wszędobylskiej sztuczności. Kamuflaż też oglądam, może być choć teraz bardziej zainteresował mnie The Event z nseriali. CSI - znudziły się. Czekam na powrót Dextera.