wybór zawsze należy do ciebie, równie dobrze można kupić bilet u konduktorafidox pisze:ale to tylko w Intercity chociaż jeśli chodzi o jazdę na tygodniu to z miejscami nie ma problemu chyba że mówimy o piątku.

wybór zawsze należy do ciebie, równie dobrze można kupić bilet u konduktorafidox pisze:ale to tylko w Intercity chociaż jeśli chodzi o jazdę na tygodniu to z miejscami nie ma problemu chyba że mówimy o piątku.
Ja ostatnio próbowałam ale w nocy, wiec trafiłam na przerwę techniczna:) No ale bez problemu kupiłam bilet w kasie, nie było kolejekznawca_tematu pisze:Zakup biletu przez internet to najlepsza opcja. Możemy zaoszczędzić czas i mamy pewność, że będziemy mieć miejsce w pociągu:-)
no cóż, jak pech to pech, ale chyba wszyscy robią w nocy przerwy techniczne, minus dla tych co w nocy szukają info, ale tych jest jednak dużo mniej niż zainteresowanych w przeciągu dniatea pisze:Ja ostatnio próbowałam ale w nocy, wiec trafiłam na przerwę techniczna:) No ale bez problemu kupiłam bilet w kasie, nie było kolejekznawca_tematu pisze:Zakup biletu przez internet to najlepsza opcja. Możemy zaoszczędzić czas i mamy pewność, że będziemy mieć miejsce w pociągu:-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości