Jaka stacja powinna być naziemnie?

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
Pawop
Obserwator
Posty: 302
Rejestracja: 25 maja 2006, 12:45
Lokalizacja: Warszawa

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawop »

Przecież TVN ma właśnie 80 procentowe pokrycie naziemne, więc o co Ci chodzi?
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14253
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 190
Kontakt:

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Ale czy to 80% ma dobry zasięg jak na przykład u mnie jestem poza zasięgiem


Post 400 !!!!!!!!!!!!!!!!
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17416
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2816

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Bo TVN skierowany jest do mieszkańców dużych miast, a nie jakichś wiosek, gdzie psy tyłkami szczekają.
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

Karol pisze:Bo TVN skierowany jest do mieszkańców dużych miast, a nie jakichś wiosek, gdzie psy tyłkami szczekają.
Znalazł się miastowy!!
Ale co by szkodziło TVN-owi żeby miał tak wysoki zasięg jak przykładowo polsat?
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14253
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 190
Kontakt:

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Podobno w krakowie jest wolna inna częstotliwość a mianowice 25
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17416
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2816

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Witu pisze:Znalazł się miastowy!!
No dokładnie :)
Witu pisze:Ale co by szkodziło TVN-owi żeby miał tak wysoki zasięg jak przykładowo polsat?
Brak wolnych częstotliwości.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14253
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 190
Kontakt:

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

a powększyć nadajnika nie może ?
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17416
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2816

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

kisiel205 pisze:a powększyć nadajnika nie może ?
To zależy od KRRiT. Jakby TVN mógł powiększać moc nadajnika tak, jak mu się podoba, to odbieralibyśmy go naziemnie na Księżycu.
Pawel

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

Karol pisze:
kisiel205 pisze:a powększyć nadajnika nie może ?
To zależy od KRRiT. Jakby TVN mógł powiększać moc nadajnika tak, jak mu się podoba, to odbieralibyśmy go naziemnie na Księżycu.
To chyba by było naksiężycowo ;).
Awatar użytkownika
chrisj
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 24 maja 2006, 20:17
Lokalizacja: Wałcz

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: chrisj »

tvn 24
mtv pl
...te dwa, muzyka i informacja wiecej mi nie trzeba
???
koturasek
Użytkownik
Posty: 15
Rejestracja: 03 mar 2007, 14:22
Lokalizacja: Gmina Zielona Góra
Kontakt:

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: koturasek »

poprawić jakość tych które mamy a potem rozmyślać co dalej
Zielona Góra moim miastem żużel moim sportem
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17416
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 576
x 2816

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Nie lepiej po prostu wprowadzić DVB-T?
Awatar użytkownika
przemkob
VIP Expert
Posty: 536
Rejestracja: 26 maja 2006, 9:06
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: przemkob »

TVN( w województwie lubuskim)
Polsat 2
TVN 24
TVP Polonia
TVP Kultura
TVP Sport
PRZEMKOB
Awatar użytkownika
Golbi
Obserwator
Posty: 310
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:22

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Golbi »

Na śląsku fajnie by jakby dali naziemnie

TV 4
TV Puls
Był, bedzie, jest Czeladzki CKS

www.cks1924.boo.pl i www.cks1924.pl
wolter
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 14 maja 2007, 19:48

Jaka stacja powinna być naziemnie?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wolter »

gdyby zaczęły nadawać stacje lokalne Polonii 1:
- Gdynia - TELE TOP
- Szczecin - PTV Morze
- Olsztyn - PTV Copernicus
- Warszawa - NTW
- Łódź - TELE 24
- Kalisz - PTV Centrum
- Poznań - PTV ES
- Bydgoszcz - PTV EX
- Wrocław - PTV Echo
-Opole - PTO
- Katowice - PTV Rondo
- Kraków - PTV Krater
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości