Co sądzicie o telewizji nowej generacji?
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
Jestem ciekaw, czy n-ka też zainwestuje w Polsat.
W C+ już są, czekam na inne platformy.
W C+ już są, czekam na inne platformy.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
Z dostępnych informacji wynika, że rozmowy co do Polsatu cały czas trwają. Z drugiej, poza zaledwie dwoma serialami, które raczej babki oglądają to niewielka strata. Przynajmniej dla mnie.
Jak dla mnie to Polsat jest niepotrzebny. Praktycznie nic tam nie ma. Chociaż czasami są tam puszczane fajne koncerty czy imprezy muzyczne gdzie nigdzie indziej się nie obejrzy.
-
- Obserwator
- Kontakt:
Ja zobaczył bym tylko Polsat HD chętnie w N i to wszystko.
-
- Obserwator
- Kontakt:
EPG w N Szwankuje. wszystko jest o 1 godzinę dalej. Na TVN : Fakty są o 20.00 i wiadomości na TVP1: 20:30. Na TVN24 Tak samo Fakty po faktach o 20.20

Oczywistym jest, że N-ka to telewizja dla bardziej wymagającego widza niż przeciętny odbiorca Cyfry+ czy Polsatu. Najlepsza oferta programowa w najlepszej dostępnej na rynku jakości HD. Ostatnio kolega, który posiada Cyfrę, był u mnie by na własne oczy przyjrzeć się najlepszej telewizji na rynku. Gdy włączyliśmy nFilmy mało nie upadliśmy z wrażenia na ziemię. Co za jakość !! Szukałem swojej szczęki trzy piętra niżej, a kolega w piwnicy. Nie zapominajmy także o najnowocześniejszych w Polsce dekoderach, bez płacenia miesięcznego haraczy jak u konkurencji. Dekoderach niezwykle zaawansowanych technologicznie i o jakże pięknym wzornictwie, którego nie wstyd postawić w stylowym salonie. N to po prostu telewizja dla elity, tak intelektualnej, jak i społecznej. Dzięki niej odkrywamy na nowo znaczenie słowa Telewizja. Stajemy się lepszymi. Przyszłość dzieje się na naszych oczach. Przyszłość jest teraz.
I na nowo odkrywamy znaczenie slowa pieniadzbambolo82 pisze:Dzięki niej odkrywamy na nowo znaczenie słowa Telewizja.

Co ja na to poradzę, żeś biedny jak mysz kościelna. Jednakowoż miej pretensje tylko do siebie.
Wiec znajdz sobie forum "Bogaci i ogladajacy wspaniala najlepsza telewizje N" i nie pieprz tu farmazonow bogaty czlowieku
Tylko po co, skoro tutaj jest temat dla elity posiadającej N-kę. Dla biednych cebulaków z CP jest osobny temat., więc tam Cię zapraszam.
@bambolo82 drugie ostrzeżenie za obrażanie innych userów!
Bambolo82 ja za elitę się nie uważam, wręcz za średniaka a jednak telewizję N mam. Więc nie tylko dla elity, w szczególności teraz jak dali promo ceny na pakiety myślę, że trochę więcej osób się skusi. Nie tylko te "elity". Inna sprawa, że aby docenić to co umożliwia N to trzeba mieć jednak nieco lepszy sprzęcik - telewizor.
ale o czy w ogóle mowa... przecież jak pojawi się coś lepszego niż n to pierwsi sie o tym dowiemy...!
Telewizja cyfrowa już od dawna nie jest dla elit, umówmy się, że te 50 zł na miesiąc to nie są duże pieniądze a za kablówkę płaci się tyle samo albo i więcej. Teraz eNka ma promocję- wszystkie pakiety tematyczne za 48 zł a umowa tylko na 13 miesięcy.
Uważam, że warto spróbować.
Uważam, że warto spróbować.
Dokladnie, teraz to warto probowac gdy jest promocja, ale jak ma to samo kosztowac 86zl to daj spokoj...W takiej promocji za 48 to sam chyba przejde z polsatu dzieki usunieciu kanalow BBC