Nowości Cyfry +

gosc
Mythical VIP
Posty: 2138
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Nowości Cyfry +

Postautor: gosc » 28 sty 2008, 18:41

Już wkrótce abonenci Cyfry+ mogą zyskać dostęp do trzech nowych kanałów filmowych. Według naszych informacji prowadzone są rozmowy w sprawie włączenia do oferty platformy kanałów Filmbox, Nonstop Kino oraz Nonstop Kino HD

http://media2.pl/media/32617-kanaly-filmbox-wkrotce-w-cyfrze.html
Nonstop HD chcę, reszta dziękuję. I ciekawe jak i gdzie je upchną bo muszą być z tp. Cyfry+
Nikt mnie nie prześcignie w miłości do PiS-u - wł.
Awatar użytkownika
Alan
Mythical VIP
Posty: 474
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:20
Lokalizacja: Westcoast

Nowości Cyfry +

Postautor: Alan » 28 sty 2008, 19:51

Jak podajecie, to podawajcie to porządnie.

Comedy Central

Parametry techniczne:

Hotbird 6 (13°E)
tp. 128 (11,075, pol. V, SR=27500, FEC=3/4, DVB-S)

SID=10
PID V=169
PID A=116

kodowanie: Conax & Cryptoworks & Seca 2
"Kiedy się chce otrzymać dobrą odpowiedź, trzeba zadać dobre pytanie"

Obrazek
Awatar użytkownika
Alan
Mythical VIP
Posty: 474
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:20
Lokalizacja: Westcoast

Nowości Cyfry +

Postautor: Alan » 28 sty 2008, 21:17

Jeden Comedy Central jest kodowany w Conax & Cryptoworks & Seca 2, a drugi tylko w Seca 2.

felik3 oficjalnie kanał ma być od jutra, więc może wrzucą jutro. Ja mam Dreamboxa i mogę sobie wgrać osobno.
"Kiedy się chce otrzymać dobrą odpowiedź, trzeba zadać dobre pytanie"

Obrazek
gosc
Mythical VIP
Posty: 2138
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Nowości Cyfry +

Postautor: gosc » 28 sty 2008, 21:33

Nie odpisuj feligowi3. O to samo pyta na poprzedniej stronie i będzie tak jęczał do jutra.
Nikt mnie nie prześcignie w miłości do PiS-u - wł.
maciej
Użytkownik
Posty: 104
Rejestracja: 15 gru 2007, 19:16

Nowości Cyfry +

Postautor: maciej » 29 sty 2008, 9:07

podobno comedy central jast na 48. ale ja przeprogramowalem dekoder i nic nadal jest plansz bbc prime. moze za kilka godz sie zmieni. ale fajnie jest ze ten kanal bedzie w pakiecie podstawowym. bo bbc prime byl od pakietu komfortowego.
Awatar użytkownika
Pawel
Activist
Posty: 4777
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa

Nowości Cyfry +

Postautor: Pawel » 29 sty 2008, 11:42

gosc pisze:
Już wkrótce abonenci Cyfry+ mogą zyskać dostęp do trzech nowych kanałów filmowych. Według naszych informacji prowadzone są rozmowy w sprawie włączenia do oferty platformy kanałów Filmbox, Nonstop Kino oraz Nonstop Kino HD

http://media2.pl/media/32617-kanaly-filmbox-wkrotce-w-cyfrze.html
Nonstop HD chcę, reszta dziękuję. I ciekawe jak i gdzie je upchną bo muszą być z tp. Cyfry+

Nonstop Kino HD faktycznie jest dobre ale... na tydzień oglądania. Potem przez miesiąc możesz tego kanału nie oglądać i znów sobie po miesiącu włączyć go na tydzień ;).
Piotrek19
Użytkownik
Posty: 30
Rejestracja: 17 maja 2007, 14:21

Nowości Cyfry +

Postautor: Piotrek19 » 29 sty 2008, 12:59

Macie już Comedy Central na Cyfrze+ ??
Bo oficjalnie miał być od dzisiaj, mi się właśnie przeprogramowuje dekoder, wiec chyba aktualizuje się lista z uwzględnieniem Comedy Central.
Awatar użytkownika
Alan
Mythical VIP
Posty: 474
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:20
Lokalizacja: Westcoast

Nowości Cyfry +

Postautor: Alan » 29 sty 2008, 14:50

maciej pisze:podobno comedy central jast na 48. ale ja przeprogramowalem dekoder i nic nadal jest plansz bbc prime. moze za kilka godz sie zmieni. ale fajnie jest ze ten kanal będzie w pakiecie podstawowym. bo bbc prime byl od pakietu komfortowego.

Comedy Central nie będzie tam gdzie jest plansza informacyjna, czyli na 11.488 pol. H. Nadaje od wczoraj na 11,075, pol. V i tak zostaje. Dziwie sie tylko dla czego jeszcze nie ma tego programu na odbiornikach C+ gdzie nie można samemu sobie dograć kanału, co jest dla mnie nie do przyjęcia. Dobrze, że nie korzystam z ich pseudo sprzętu, tylko od zawsze mam od C+ sama kartę, a sprzęt mam swój.
"Kiedy się chce otrzymać dobrą odpowiedź, trzeba zadać dobre pytanie"

Obrazek
gosc
Mythical VIP
Posty: 2138
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Nowości Cyfry +

Postautor: gosc » 29 sty 2008, 18:48

Będzie, w sensie kanału 48. na ich liście, czyli wystarczy przeprogramować tuner z C+.

@Pavel

To tak jak HBO :)
Nikt mnie nie prześcignie w miłości do PiS-u - wł.
Spooky
VIP Expert
Posty: 863
Rejestracja: 03 paź 2007, 15:34
Lokalizacja: Szczecin

Nowości Cyfry +

Postautor: Spooky » 29 sty 2008, 19:30

O matko jak przeprogramujecie sobie dekodery to sie przekonacie jak tam nawalili C+ na 20 do 25 HBO na 30 Do 33 AXN 40 przesadzili a już nie mowie o o Zone Reality z kanału 78 skoczył na kanał 98 to o 20 dalej troche ich pomigało z takim przesuwaniem kanałów i jak wyszukiwanie robiłem wczoraj złapałem 902 programy a dziś 822 co sie stało z prawie 80 cioma kanałami.
Gap Się | Gap Się News | Gap Się Extra
http://www.facebook.com/GapSieTV
http://www.youtube.com/GapSieTV
Awatar użytkownika
Alan
Mythical VIP
Posty: 474
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:20
Lokalizacja: Westcoast

Nowości Cyfry +

Postautor: Alan » 29 sty 2008, 19:39

Jak masz pionka 1530, albo 1430 i jest Twoją własnością, to możesz wgrac sobie soft alternatywny i ustawiac kanały jak chcesz oraz wgrywac kanały solo.
"Kiedy się chce otrzymać dobrą odpowiedź, trzeba zadać dobre pytanie"

Obrazek
Spooky
VIP Expert
Posty: 863
Rejestracja: 03 paź 2007, 15:34
Lokalizacja: Szczecin

Nowości Cyfry +

Postautor: Spooky » 29 sty 2008, 19:47

Mam Mediaset Thomson TS3P wiec nici z tego.
Gap Się | Gap Się News | Gap Się Extra
http://www.facebook.com/GapSieTV
http://www.youtube.com/GapSieTV
misiugogo68
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 29 sty 2008, 20:59

Nowości Cyfry +

Postautor: misiugogo68 » 29 sty 2008, 21:03

Witam ,mam strąga i przeskanowałem sam transporder z tymi parametrami 11.075 V,poczym na kanale ok.520 znalezłem comedy central ,i przenosłem tam gdzie mi pasuje.Pozdrawiam Strongi górą.
maciej
Użytkownik
Posty: 104
Rejestracja: 15 gru 2007, 19:16

Nowości Cyfry +

Postautor: maciej » 30 sty 2008, 9:03

a przy dekoderze strong sam tworzysz liste programow. tak jak ty chcesz np. tvn na 21 a hbo na 1 ??????????????
misiugogo68
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 29 sty 2008, 20:59

Nowości Cyfry +

Postautor: misiugogo68 » 30 sty 2008, 12:46

Tak,ale nie tworzę sobie osobnej listy tylko ustawiłem na pozycji "wszystkie kanały"wszedłem na sortowanie kanałów i wybrałem ręczne sortowanie ,no i jakos się dało.np tvn mam na 5,tvn24 na 8 itd jak mi pasuje.


Wróć do „Archiwum platform N oraz Cyfra+”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość