Cyfra+ - pytania i problemy

Dewastator
Użytkownik
Posty: 94
Rejestracja: 07 lut 2010, 13:20

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Dewastator » 30 cze 2011, 23:59

Bo widzisz pracownik Cyfry Ci takich rzeczy nie powie. I pewnie stąd te "blablabla". A to czy można wywozić czy nie to nie ma wpływu na to, że i tak te karty będą normalnie działać.
Mój pakiet w Cyfrze+ - Optimum + HD + Canal+HD + HBOHD za 38zł. do końca 2011 :P
juvemufan
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 05 gru 2009, 15:59
Kontakt:

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: juvemufan » 03 lip 2011, 13:09

witam, mam taki problem ze sie przeprowadzam i administracja nie wyrazila zgody na montaz anteny na scianie, umowe mam do grudnia no i bez sensu ze bym placil za cos czego nie ogladam, dzwonilem na infolinie to mi powiedzieli ze nie moge zerwac umowy, ani obnizyc pakietu bo skorzystalem z promocji z telewizorem, moge tylko przepisac umowe na kogos innego na zasadzie cesji, nic innego nie moge zrobic?
DAN-SAT
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 21 cze 2011, 10:00

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: DAN-SAT » 04 lip 2011, 20:21

Dokładnie tak
Obrazek

mój pakiet w Cyfrze+ - Canal+ + Optimum HD + HBO HD = 38,40zł
fred12
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 19 lip 2011, 22:49

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: fred12 » 19 lip 2011, 23:00

Witam!
Czy jeśli nie mam dekodera HD to mogę wykupić np. na miesiąc, pakiet w którym będzie interesujący mnie program w HD i odbierać go w normalnej jakości, a nie w jakości HD? Chodzi mi dokładnie o program MTV Live HD. Zależy mi na tym, żeby obejrzeć jeden koncert. I nie musi on być wcale w jakości HD. Ważne, żebym w ogóle mogła go obejrzeć :)
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7511
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: matik » 20 lip 2011, 10:22

Nie da rady. Dekoder nie będzie odbierał kanałów HD
Awatar użytkownika
Mocny FULL
Activist
Posty: 2631
Rejestracja: 27 lip 2010, 19:19
Lokalizacja: Essen [Deutschland]

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Mocny FULL » 20 lip 2011, 18:54

Właśnie, koncertu nie obejrzysz, chyba, że byś w ekspresowym czasie kupił tuner HD, ale to się nie opłaca do obejrzenia jednego koncertu :D.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.

INNA
DAN-SAT
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 21 cze 2011, 10:00

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: DAN-SAT » 21 lip 2011, 16:02

Fakt - wystarczy tylko kupić dekoder HD, bo nawet jeśli masz starszy typ tv to podłączysz na kablu euro
Obrazek

mój pakiet w Cyfrze+ - Canal+ + Optimum HD + HBO HD = 38,40zł
korba1993
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 24 lip 2011, 16:23

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: korba1993 » 24 lip 2011, 16:30

Witam!
Przed chwilką włączyłem dekoder cyfry i pojawił się problem. Otóż na dekoderze zaczęło sie odliczanie w postaci 1P, 2P, 3P,4P......100P, przeskoczyło na kategorie 2 i od nowa. Po dojsciu do 3 pojawił się napis na dekoderze "init" i ekran ma niebieski kolor.... wiecie co to moze być? prosiłbym o pomoc. Wyłączanie/resetowanie nic nie daje cały czas to samo. z góry dziekuje
Awatar użytkownika
odrodzony
Obserwator
Posty: 517
Rejestracja: 24 kwie 2011, 11:39
Lokalizacja: Powiat Toruński
Kontakt:

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: odrodzony » 13 sie 2011, 21:22

Wczoraj miałem pewien problem.Gdy na TVN-ie było ,,Wejście Smoka'' co chwilę obraz znikał wyłączał i na dekoderze gdzie zazwyczaj jest numer kanału lub godzina pojawiało się np.E001 i coś w tym rodzaju.Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi? :P
Awatar użytkownika
marfm76
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 25 gru 2008, 10:46
Kontakt:

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: marfm76 » 02 lis 2011, 9:29

Połączenie platform CYFRY + i N staje się faktem.

Zapraszam du dyskusji: http://forum.media2.pl/viewtopic.php?pid=112899#p112899
LG50ps3000
LG42LD450
N - nbox HDTV recoder - Świąteczna Wielka Rewolucja
ASTRA+HOTBIRD
http://blog.foyom.com
shtefen
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 04 gru 2011, 20:05

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: shtefen » 04 sty 2012, 22:03

witam. znalazłem ciekawą promocję i nie wiem czy cyfra musi się do niej stosować.
przy zamówieniu pakietu canal + start (przez internet) dostałem oprócz kanałów podstawowych i Canal+, pakiet kanałów HBO. czy cyfra musi zaakceptować moje zamówienie?
Poniżej moje zamówienie.
http://img855.imageshack.us/img855/6339 ... raplus.png
Kolek
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 12 sty 2012, 15:04

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Kolek » 12 sty 2012, 15:55

odrodzony pisze:Wczoraj miałem pewien problem.Gdy na TVN-ie było ,,Wejście Smoka'' co chwilę obraz znikał wyłączał i na dekoderze gdzie zazwyczaj jest numer kanału lub godzina pojawiało się np.E001 i coś w tym rodzaju.Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi? :P
Też miałem podobny problem. Okazało się, że antena jest źle zamocowana i coś z dekoderem nie tak. Firma z polecenia, ale w moim przypadku nie wypaliła.
Dopiero znalazłem speca od montowania talerzy na favore.pl, który porządnie to zamontował.

Nie wiem może komuś się przyda na przyszłość - lista firm montujących talerze Cyfra+, Cyfrowy Polsat itp itd
http://www.favore.pl/cat131311_anteny.html
Rafał K.
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 26 lis 2009, 20:26

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Rafał K. » 05 lut 2012, 11:46

Czy są jakieś plany na to, żeby w przyszłości "Multiroom" działał więc niż tylko na dwa TV?
Rafał K.
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 26 lis 2009, 20:26

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Rafał K. » 05 lut 2012, 21:37

Dowiedziałem się dzisiaj od Cyfry+ że na razie nie mają takich planów. Dwóch Multiroomów (za podwójną cenę oczywiście) do umowy też niestety nie da się wziąć.
Awatar użytkownika
mir123bych
Użytkownik
Posty: 28
Rejestracja: 28 gru 2006, 8:30
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: mir123bych » 18 lut 2012, 13:55

a u konkurencji jak to wygląda sprawdzałeś?
Kiedyś uczyłem się chodzić, teraz latać...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum platform N oraz Cyfra+”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości