Cyfra+ - pytania i problemy

Czaja
Obserwator
Posty: 643
Rejestracja: 17 maja 2008, 12:34

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Czaja » 10 gru 2008, 16:24

Z tego co mi wiadomo musisz go sobie dokupić (ale nie jestem pewien).
ołówek
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 07 gru 2008, 15:07

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: ołówek » 10 gru 2008, 16:36

juz wiem co to card spilitter pocytalam sobie a czy dekodery do nich moge kupic s wcyfrze?
Turtle
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 10 gru 2008, 14:46

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Turtle » 10 gru 2008, 17:09

zalezy mi na jak szybszym zerwaniu umowy.. dostalem SMSem info,
ze jezeli nie oplace zaleglosci do konca miesiaca to zrywają umowę.
Jakieś dodatkowe kary? wiem, ze abo. za 3miesiace bedzie do oplacenia oraz karty to zwrotu.
(abo. mam juz na czas nieokreślony)
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Artu » 10 gru 2008, 19:12

ołówek pisze:juz wiem co to card spilitter pocytalam sobie a czy dekodery do nich moge kupic s wcyfrze?
z card splitterem działa każdy dekoder czytający kartę cyfry, czyli obsługujący mediaguard
personanongrata
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 11 gru 2008, 15:59

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: personanongrata » 11 gru 2008, 16:10

Kartę mam aktualną,(do lutego)wszystko zasięg itp.Przez dwa dni odbierałam tylko 3 programy(dlaczego?).Próbowałam dodzwonić się do centrum abonenta, przez dwa dni było to nie możliwe,słyszałam że nie ja pierwsza miałam problemy z dodzwonieniem się.Dzi po trzech dniach programy pojawiły się.Czy ktoś wie o co chodzi.Ta cyfra to ...wkurza mnie
ani173
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 15 gru 2008, 18:40

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: ani173 » 15 gru 2008, 18:43

witam,moze ktos sie orientuje gdzie moge znalesc formularz rezygnacji z cyfry???
kubi86
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 21 gru 2008, 11:26

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: kubi86 » 21 gru 2008, 11:30

Witam, wczoraj podłaczyłem cyfre. Pakiet mam komfortowy + do tego C+HBO i premium hd. Wczoraj koło 16 podłaczyłem cała cyfre i cały czas mi sie wyświetla napis "BRAK UPRAWNIEŃ DO DANEGO KANAŁU" na kanałach które powinny mi odbierać normalnie. Prosze o pomoc.
staefan12
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 29 gru 2008, 16:16

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: staefan12 » 29 gru 2008, 16:18

Witam mam pytanie czy jak kupie cyfre plus to czy jest takie coś jak rozdzirlacz żeby odbierało mi na 3 telewizorach,,,,,,,,,,,??????????????????????????????????
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Artu » 30 gru 2008, 10:27

Jest card splitter, ale do tego potrzebne są 3 dekodery.
semisia
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 30 gru 2008, 12:02

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: semisia » 30 gru 2008, 12:12

kubi86 pisze:Witam, wczoraj podłaczyłem cyfre. Pakiet mam komfortowy + do tego C+HBO i premium hd. Wczoraj koło 16 podłaczyłem cała cyfre i cały czas mi sie wyświetla napis "BRAK UPRAWNIEŃ DO DANEGO KANAŁU" na kanałach które powinny mi odbierać normalnie. Prosze o pomoc.
may dokladnie ten sam problem!!czyli niektywna karte,a dodzwonic sie do centrum abonenta niewykonalne jest !! i juz prawie zaczynam zalowac,ze mam cyfre!!
neon4444
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 gru 2008, 20:22

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: neon4444 » 30 gru 2008, 20:26

Nie aktywowali wam kartę c+ jak kupowaliście zestaw??? Jeśli nie to musicie trochę poczekać żeby karta się aktywowała tak 5-15 min. Zostawcie włączony dekoder z karta w środku i niech ten komunikat dalej się pokazuje aż sam się włączy kanał (najlepiej zostawić włączony kanał TVP INFO i czekać). Jeśli karta została aktywowana na waszych oczach to znaczy że coś nie tak z dekoderem albo z instalacja kanałów.
Awatar użytkownika
Alan
VIP Expert
Posty: 474
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:20
Lokalizacja: Westcoast

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Alan » 31 gru 2008, 9:40

neon4444 pisze:(najlepiej zostawić włączony kanał TVP INFO i czekać). .
Bzdury opowiadasz, należy aktywować kartę na TVP1
"Kiedy się chce otrzymać dobrą odpowiedź, trzeba zadać dobre pytanie"

Obrazek
Tv Puls
Użytkownik
Posty: 25
Rejestracja: 02 wrz 2008, 20:15

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Tv Puls » 02 sty 2009, 15:17

Mam pytanie, wraz z nowym rokiem zniknoł mi kanał AXN(również AXN crime i sci-fe)czy poróci? Mam chyba pakiet podstawowy.
Tv Puls
Użytkownik
Posty: 25
Rejestracja: 02 wrz 2008, 20:15

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Tv Puls » 02 sty 2009, 15:23

aha zapomniałem dodac że miałem ją przez pewien czas tydzień no może dwa
neon4444
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 gru 2008, 20:22

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: neon4444 » 03 sty 2009, 18:45

Alan pisze:
neon4444 pisze:(najlepiej zostawić włączony kanał TVP INFO i czekać). .
Bzdury opowiadasz, należy aktywować kartę na TVP1
Nie jest ważne na czym ważne żeby było na płatnym kanale.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum platform N oraz Cyfra+”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości