Strona 32 z 33

Cyfra+ - pytania i problemy

: 30 cze 2011, 23:59
autor: Dewastator
Bo widzisz pracownik Cyfry Ci takich rzeczy nie powie. I pewnie stąd te "blablabla". A to czy można wywozić czy nie to nie ma wpływu na to, że i tak te karty będą normalnie działać.

Cyfra+ - pytania i problemy

: 03 lip 2011, 13:09
autor: juvemufan
witam, mam taki problem ze sie przeprowadzam i administracja nie wyrazila zgody na montaz anteny na scianie, umowe mam do grudnia no i bez sensu ze bym placil za cos czego nie ogladam, dzwonilem na infolinie to mi powiedzieli ze nie moge zerwac umowy, ani obnizyc pakietu bo skorzystalem z promocji z telewizorem, moge tylko przepisac umowe na kogos innego na zasadzie cesji, nic innego nie moge zrobic?

Cyfra+ - pytania i problemy

: 04 lip 2011, 20:21
autor: DAN-SAT
Dokładnie tak

Cyfra+ - pytania i problemy

: 19 lip 2011, 23:00
autor: fred12
Witam!
Czy jeśli nie mam dekodera HD to mogę wykupić np. na miesiąc, pakiet w którym będzie interesujący mnie program w HD i odbierać go w normalnej jakości, a nie w jakości HD? Chodzi mi dokładnie o program MTV Live HD. Zależy mi na tym, żeby obejrzeć jeden koncert. I nie musi on być wcale w jakości HD. Ważne, żebym w ogóle mogła go obejrzeć :)
Z góry dziękuję za odpowiedź!

Cyfra+ - pytania i problemy

: 20 lip 2011, 10:22
autor: matik
Nie da rady. Dekoder nie będzie odbierał kanałów HD

Cyfra+ - pytania i problemy

: 20 lip 2011, 18:54
autor: Mocny FULL
Właśnie, koncertu nie obejrzysz, chyba, że byś w ekspresowym czasie kupił tuner HD, ale to się nie opłaca do obejrzenia jednego koncertu :D.

Cyfra+ - pytania i problemy

: 21 lip 2011, 16:02
autor: DAN-SAT
Fakt - wystarczy tylko kupić dekoder HD, bo nawet jeśli masz starszy typ tv to podłączysz na kablu euro

Cyfra+ - pytania i problemy

: 24 lip 2011, 16:30
autor: korba1993
Witam!
Przed chwilką włączyłem dekoder cyfry i pojawił się problem. Otóż na dekoderze zaczęło sie odliczanie w postaci 1P, 2P, 3P,4P......100P, przeskoczyło na kategorie 2 i od nowa. Po dojsciu do 3 pojawił się napis na dekoderze "init" i ekran ma niebieski kolor.... wiecie co to moze być? prosiłbym o pomoc. Wyłączanie/resetowanie nic nie daje cały czas to samo. z góry dziekuje

Cyfra+ - pytania i problemy

: 13 sie 2011, 21:22
autor: odrodzony
Wczoraj miałem pewien problem.Gdy na TVN-ie było ,,Wejście Smoka'' co chwilę obraz znikał wyłączał i na dekoderze gdzie zazwyczaj jest numer kanału lub godzina pojawiało się np.E001 i coś w tym rodzaju.Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi? :P

Cyfra+ - pytania i problemy

: 02 lis 2011, 9:29
autor: marfm76
Połączenie platform CYFRY + i N staje się faktem.

Zapraszam du dyskusji: http://forum.media2.pl/viewtopic.php?pid=112899#p112899

Cyfra+ - pytania i problemy

: 04 sty 2012, 22:03
autor: shtefen
witam. znalazłem ciekawą promocję i nie wiem czy cyfra musi się do niej stosować.
przy zamówieniu pakietu canal + start (przez internet) dostałem oprócz kanałów podstawowych i Canal+, pakiet kanałów HBO. czy cyfra musi zaakceptować moje zamówienie?
Poniżej moje zamówienie.
http://img855.imageshack.us/img855/6339 ... raplus.png

Cyfra+ - pytania i problemy

: 12 sty 2012, 15:55
autor: Kolek
odrodzony pisze:Wczoraj miałem pewien problem.Gdy na TVN-ie było ,,Wejście Smoka'' co chwilę obraz znikał wyłączał i na dekoderze gdzie zazwyczaj jest numer kanału lub godzina pojawiało się np.E001 i coś w tym rodzaju.Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi? :P
Też miałem podobny problem. Okazało się, że antena jest źle zamocowana i coś z dekoderem nie tak. Firma z polecenia, ale w moim przypadku nie wypaliła.
Dopiero znalazłem speca od montowania talerzy na favore.pl, który porządnie to zamontował.

Nie wiem może komuś się przyda na przyszłość - lista firm montujących talerze Cyfra+, Cyfrowy Polsat itp itd
http://www.favore.pl/cat131311_anteny.html

Cyfra+ - pytania i problemy

: 05 lut 2012, 11:46
autor: Rafał K.
Czy są jakieś plany na to, żeby w przyszłości "Multiroom" działał więc niż tylko na dwa TV?

Cyfra+ - pytania i problemy

: 05 lut 2012, 21:37
autor: Rafał K.
Dowiedziałem się dzisiaj od Cyfry+ że na razie nie mają takich planów. Dwóch Multiroomów (za podwójną cenę oczywiście) do umowy też niestety nie da się wziąć.

Cyfra+ - pytania i problemy

: 18 lut 2012, 13:55
autor: mir123bych
a u konkurencji jak to wygląda sprawdzałeś?