Cyfra+ - pytania i problemy

monika1234
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 19 sie 2008, 21:24

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: monika1234 » 20 sie 2008, 12:39

Witam!Dziékujé za odpowiedz.Posiadam kanaly takie jak tv polonia polsat 2 polsat news i wszelkie inne zagraniczne,ale te kanaly dzialajá równiez po wyciágniéciu karty z dekodera.Odnosnie czaszy to za kazdym razem muszé zmieniac jej pozycjé wzglédem miejsca w którym jestem a programy które udaje mi sié zlapac stwierdzajá iz antena jest ustawiona jak trzeba.Pamiétam jak przy zakupie zestawu facet ,który mi go sprzedawal,nakazal mi wláczyc program na którym wówczas nic nie bylo i miec wláczony ten program przez okolo 30 minut celem uaktywnienia pakietu.Czy móglbym uzyskac odpowiedz,który móglby to byc program?Pozdrawiam Piotrek Man
Awatar użytkownika
Ali
Użytkownik
Posty: 154
Rejestracja: 07 sie 2008, 16:42
Lokalizacja: Nowa Sól
Kontakt:

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Ali » 22 sie 2008, 21:28

Mam pytanie. Czy w dekoderach Cyfry+ jest możliwość samodzielnego układania listy kanałów?
"TV Puls jest warta tego, żeby powalczyć o jej przyszłość i będziemy to robić" - powiedział Dariusz Dąbski, który po wycofaniu się Franciszkanów jest jedynym udziałowcem TV Puls.

Oglądalność TV Puls: 2,2%

Obrazek
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Krewetka » 22 sie 2008, 21:35

Tez nurtuje mnie to pytanie, mozna, lecz wyskakuja jakies kosmiczne numery itp.
Awatar użytkownika
Ali
Użytkownik
Posty: 154
Rejestracja: 07 sie 2008, 16:42
Lokalizacja: Nowa Sól
Kontakt:

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Ali » 22 sie 2008, 21:40

Co to znaczy "kosmiczne numery"?
"TV Puls jest warta tego, żeby powalczyć o jej przyszłość i będziemy to robić" - powiedział Dariusz Dąbski, który po wycofaniu się Franciszkanów jest jedynym udziałowcem TV Puls.

Oglądalność TV Puls: 2,2%

Obrazek
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Krewetka » 22 sie 2008, 21:55

Ze jak posortuje np polsat2 z 128 na miejsce knalu 56 to jest na 56 ale pod numerem 128. Dlatego tez mnie to pytanie o listach nurtuje
Animal
Użytkownik
Posty: 73
Rejestracja: 12 sie 2006, 15:23

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Animal » 23 sie 2008, 10:58

Ali pisze:Mam pytanie. Czy w dekoderach Cyfry+ jest możliwość samodzielnego układania listy kanałów?
W sofcie oryginalnym nie ale w alternatywnym jak najbardziej,które ma dużo więcej zalet i dziwię się,że do tej pory nie ma go w C+/po za sekwencją kluczy-bo to już pachnie piractwem/.Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Tomala
Obserwator
Posty: 281
Rejestracja: 05 lip 2008, 20:00

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Tomala » 25 sie 2008, 17:18

Słuchajcie mam pytanko... Dziś jadąc autobusem usłyszałem w radiu reklamę cancal +, która brzmiała mniej więcej tak: Nie ważne jaką masz platformę cyfrowa od teraz zmożesz mieć canal +, canal + sport i canal + film już od 19 zł. Nie musisz informować operatora swojej platformy...
Wiecie może coś na ten temat? Czy jest to możliwe i czy ktoś wie może coś więcej na ten temat...
CZYNY NIE CUDA... ;)
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Krewetka » 25 sie 2008, 17:24

Chyba chodzi o to. Przeczytaj do konca.
Awatar użytkownika
Tomala
Obserwator
Posty: 281
Rejestracja: 05 lip 2008, 20:00

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Tomala » 25 sie 2008, 17:37

Nie wiem właśnie, ale tam była mowa o odbiorze programów canal + jak jesteś abonentem innej platformy niż cyfra...Kurde może jeszcze ta reklama poleci w radiu...
CZYNY NIE CUDA... ;)
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Krewetka » 25 sie 2008, 17:47

To chodzi o to, ze mozesz dodatkowo placic za pakiet Canal+ Za 20zl, jesli masz zwykly dekoder cyfrowy, lub jesli jestes w innej platformie cyfrowej.
Animal
Użytkownik
Posty: 73
Rejestracja: 12 sie 2006, 15:23

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Animal » 25 sie 2008, 19:29

tomala_k pisze:Słuchajcie mam pytanko... Dziś jadąc autobusem usłyszałem w radiu reklamę cancal +, która brzmiała mniej więcej tak: Nie ważne jaką masz platformę cyfrowa od teraz zmożesz mieć canal +, canal + sport i canal + film już od 19 zł. Nie musisz informować operatora swojej platformy...
Wiecie może coś na ten temat? Czy jest to możliwe i czy ktoś wie może coś więcej na ten temat...
Chodzi o tzw.Multi Pakiet http://www.cyfraplus.pl/multipakiet/canalplus i na tej stronie masz wszystko.Jest jeszcze możliwość dokupienia paczki HBO i zdaje się i Orange Sport za 10 zł.Będzie to super dodatek do n-ki.Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Tomala
Obserwator
Posty: 281
Rejestracja: 05 lip 2008, 20:00

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Tomala » 26 sie 2008, 16:28

Wczoraj stronka nie działała więc dziś przylukałem...
A w tej promocji trzeba kupić albo wynająć dekoder cyfry?? Tak?? Nie da rady bez tego?
CZYNY NIE CUDA... ;)
Animal
Użytkownik
Posty: 73
Rejestracja: 12 sie 2006, 15:23

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Animal » 26 sie 2008, 16:40

Tomala-kzgodnie z dopiską poniżej masz tu wszystkie warianty i w tym z samą kartą/ale dekoder musisz w tym wypadku mieć swój/ Jeśli chcesz skorzystać z Multipakietu CANAL+ możesz:

wynająć:

* dekoder SD za 10 zł/mies.,
* dekoder HD za 15 zł/mies.,
* dekoder z nagrywarką PVR HD - 20 zł/mies.

kupić:

* dekoder Strong za 179 zł
* dekoder Philips HD za 699 zł
* moduł CAM za 179 zł



Multipakiet CANAL+ dostępny jest również z samą kartą do dekodera.
Multipakiet CANAL+ jest samodzielnym pakietem. Nie łączy się z innymi pakietami, ani opcjami dodatkowymi dostępnymi w ofercie CYFRY+. Jeżeli wybierasz sposób opłacania abonamentu miesięcznie, okres obowiązywania umowy o abonament wynosi 18 miesięcy, przy wyborze opłaty za cały rok z góry - 12 miesięcy. pozdrowienia
Awatar użytkownika
Tomala
Obserwator
Posty: 281
Rejestracja: 05 lip 2008, 20:00

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Tomala » 26 sie 2008, 17:02

No właśnie, ale to musi być stary dekoder od cyfry? Czy zadziałałoby to np. z dekoderem Echostara po Cyfrowym Polsacie?
CZYNY NIE CUDA... ;)
Animal
Użytkownik
Posty: 73
Rejestracja: 12 sie 2006, 15:23

Cyfra+ - pytania i problemy

Post autor: Animal » 26 sie 2008, 17:25

Nie bo nie ma Seca ani jakiegoś alternatywnego oprogramowania.Odwrotnie to możliwe tj.z mediasata z tym oprogramowaniem da się oglądać CP/jak na razie z poziomu N2/.Pozdrowienia
Zablokowany

Wróć do „Archiwum platform N oraz Cyfra+”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości