Sytuacja jest taka, że obecnie jest problem z dostępnością i z HD i z PVR. Dotychczas była możliwość kupna dekodera na własność Philipsa HD za 499zł przy nowych umowach, natomiast z tego co wiem (pracuję w dziale utrzymania klienta C+) z racji małego zainteresowania zarówno tym rozwiązaniem, jak i kupnem dekodera w promocyjnej cenie 199zł, zrezygnowano z pomysłu kupna dekodera na własność. Tak naprawdę w gestii punktu zależy, czy ten dekoder odsprzeda, czy też zgarnie prowizję za najem.Rafał K. pisze:A jeżeli chciałbym zamówić Cyfrę+ w tej najnowszej promocji (i jest to moja pierwsza umowa) to mogę kupić ten dekoder HD? Na stronie:deadprince pisze:. Dekodery można kupić tylko i wyłącznie w ramach przedłużenia umowy lub podpisania nowej. Obecnie przy przedłużeniach istnieje możliwość wykupu SD za 1zł (pod warunkiem, że nie jesteś w okresie wypowiedzenia), HD za 199zł. PVR zakupić nie można.
http://swieta.cyfraplus.pl/?utm_source= ... istopadowa
jest mowa tylko o 4 dekoderach:
Sagem SD - zakup albo wynajem
Strong SD - zakup albo wynajem
Pace SD - zakup albo wynajem
Philips PVR HD - niestety tylko wynajem
Czy naprawdę nie można przy tej ofercie skorzystać z innych dekoderów? Np. kupić dekoder HD na własność?
Pozdrawiam.