Paramount Channel (HD)

Awatar użytkownika
odrodzony
Obserwator
Posty: 517
Rejestracja: 24 kwie 2011, 11:39
Lokalizacja: Powiat Toruński
Kontakt:

Paramount Channel (HD)

Post autor: odrodzony » 24 sie 2011, 14:14

Niedawno oglądałem ten kanał,fajny.Wkrótce wrzucę filmy na YT ;)
0 x
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3862
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 10

Paramount Channel (HD)

Post autor: TiM » 06 lip 2014, 23:07

Popatrzcie jakiego fajnego oznaczenia używa Viacom Blink, coś mi przypomina :lol:
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Viking
Junior
Posty: 753
Rejestracja: 12 lut 2012, 21:12
Kontakt:

Paramount Channel (HD)

Post autor: Viking » 16 gru 2014, 11:05

W marcu kanał zmieni się w Paramount Channel HD Polska:
http://reklama.tvn.pl/aktualnosci/juz-w ... 52626.html
0 x
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5343
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 9
x 23

Paramount Channel (HD)

Post autor: Tradycjonalista » 16 gru 2014, 11:20

Ważne że kanał będzie nadawany wreszcie w jakości HD.
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 14895
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 252
x 1254

Paramount Channel (HD)

Post autor: Karol » 16 gru 2014, 12:55

Choć marka ma charakter globalny, polska ramówka będzie się znacząco różnić od tej oferowanej na innych rynkach i będzie dostosowana do oczekiwań wymagającego polskiego widza.
Pewnie dlatego, że większość praw z innych krajów, nie będzie u nas ważna, bo mają je inni nadawcy.
0 x
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3108
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
x 11
x 108
Kontakt:

Paramount Channel (HD)

Post autor: AtoMan » 16 gru 2014, 14:02

Ale niekoniecznie na wyłączność.
0 x
dość
Awatar użytkownika
Pawel
Thinker
Posty: 5333
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa
x 42
x 101

Paramount Channel (HD)

Post autor: Pawel » 16 gru 2014, 16:10

Karol pisze:
Choć marka ma charakter globalny, polska ramówka będzie się znacząco różnić od tej oferowanej na innych rynkach i będzie dostosowana do oczekiwań wymagającego polskiego widza.
Pewnie dlatego, że większość praw z innych krajów, nie będzie u nas ważna, bo mają je inni nadawcy.
Z tym że to nic dziwnego. Zarówno FOXy, AXNy czy inne Universale też w różnych krajach różnią się mniej lub bardziej ramówkami.
0 x
Ten co dostaje ostrzeżenia za prawdę. Bo nikt tutaj nie potrafi zaprezentować RIGCZ.
PRECZ Z CENZURA!!!
Awatar użytkownika
Flis
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 24 lut 2012, 0:02
Lokalizacja: Podkarpacie

Paramount Channel (HD)

Post autor: Flis » 05 mar 2015, 17:09

No i mamy logo i pod logiem dodano znaczek HD.

Teraz czekanie na start oficjalny.
0 x
Awatar użytkownika
Pawel
Thinker
Posty: 5333
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa
x 42
x 101

Paramount Channel (HD)

Post autor: Pawel » 11 mar 2015, 11:44

Według ramówki do końca kwietnia to powtórka powtórkę pogania. Ale przynajmniej są i nowsze i starsze filmy (nawet dużo starsze). Mam nadzieję że w przypadku tych drugich będziemy mieli do czynienia z wersjami zremasterowanymi do HD a nie upscalami. Tym bardziej że taki Top Gun jest nawet do 3D przerobiony. Z czasu trwania filmów wynika że będzie ok. 30 minut reklam na film. Ale to akurat nic dziwnego w przypadku zwykłego kanału kablowego.
0 x
Ten co dostaje ostrzeżenia za prawdę. Bo nikt tutaj nie potrafi zaprezentować RIGCZ.
PRECZ Z CENZURA!!!
Awatar użytkownika
Flis
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 24 lut 2012, 0:02
Lokalizacja: Podkarpacie

Paramount Channel (HD)

Post autor: Flis » 11 mar 2015, 12:07

Pawel pisze:Według ramówki do końca kwietnia to powtórka powtórkę pogania.
Ramówka będzie dostosowana do polskiego widza.


Ja dodam że jest już strona http://www.paramountchannel.pl/.
0 x
Awatar użytkownika
piciu
VIP Expert
Posty: 2700
Rejestracja: 12 wrz 2010, 19:34
x 2
x 11

Paramount Channel (HD)

Post autor: piciu » 11 mar 2015, 17:35

Kilka ciekawych i nowszych produkcji też tam znajdziemy, więc nie jest źle. Z pewnością będzie to lepszy kanał niż Viacom Blink!, tylko żeby stacja była w dobrej jakości, tak jak to napisał @Pawel, bo sądząc po tym, co widziałem momentami, włączając ten kanał, to śmiem niestety wątpić.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Flis
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 24 lut 2012, 0:02
Lokalizacja: Podkarpacie

Paramount Channel (HD)

Post autor: Flis » 11 mar 2015, 18:47

@piciu. Na początku zawsze z jakością bywa różnie, zobaczymy do końca miesiąca czy poprawi się.
0 x
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5343
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 9
x 23

Paramount Channel (HD)

Post autor: Tradycjonalista » 14 mar 2015, 9:09

Niestety, będą reklamy w trakcie filmów. Podobno na kanale jest już EPG od 19 marca.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ru ... cie-filmow
0 x
Awatar użytkownika
Pawel
Thinker
Posty: 5333
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa
x 42
x 101

Paramount Channel (HD)

Post autor: Pawel » 14 mar 2015, 10:00

Nic w tym dziwnego że będą reklamy. To zwykły kanał kablowy jak FOX, AXN, Universal tylko nastawiony na filmy a nie seriale.
0 x
Ten co dostaje ostrzeżenia za prawdę. Bo nikt tutaj nie potrafi zaprezentować RIGCZ.
PRECZ Z CENZURA!!!
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5343
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 9
x 23

Paramount Channel (HD)

Post autor: Tradycjonalista » 17 mar 2015, 13:28

Na tylnej stronie okładki najnowszego to&owoTv (nr 12) jest całotygodniowa ramówka Paramount Channel HD. Widać że dominować będzie klasyka. Dobrze że będzie konkurent dla TCM. Nadawany w 16/9 i w jakości HD.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Viacom”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość