Comedy Central (HD)
Comedy Central (HD)
Posiadasz ofertę cyfrową? Mówisz o Aster w Warszawie?
Comedy Central (HD)
Aster w WWA, paskiet MAX, w 1 pokoju stoi dekoder HD, w 2 pokoju mam komputer z tunerem
Comedy Central (HD)
Dziś zauważyłem, że Comedy Central zmieniło właśnie oprawę graficzną. Jeśli chodzi o jingle reklamowe, to zaczynają się żartami i kończą się napisem REK LAMA (celowo oddzieliłem te człony, ponieważ znajduje się jeden nad drugim) narysowanym na kartce. Warto dodać, że zastosowano rozwiązania z pierwszej oprawy graficznej Comedy Central. Logo pozostało bez zmian.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Comedy Central (HD)
Dziś zauważyłem, że na antenie Comedy Central podczas serialu komediowego (nazwy nie znam) koło 14.00 pojawił się licznik odmierzający czas do końca reklam z czasem 00:00 (z tłem szaroprzezroczystym), jaki był przed 1 lipca 2009 roku. Póżniej licznik znikł i ponownie pojawił się około 15.15 (także podczas serialu komediowego, także z czasem 00:00, ale z takim samym tłem, jak sprzed 1 lipca 2009 roku). Jednakże liczniki czasu nie zostały wykorzystane podczas emisji reklam.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Comedy Central (HD)
Licznik często pojawia się w CC podczas seriali. Jednak nie wiem czemu akurat wtedy.
Comedy Central (HD)
Tym czasem licznik odliczający czas podczas bloku reklamowego powrócił do Comedy Central. Mają one zmienne tła (raz o kolorze ciemnozielono-morskim i czerwono-pomarańczowym). Sa one podobne do tych co były sprzed 1 lipca 2009 roku,
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Comedy Central (HD)
Jesień w Comedy Central:
Stacja CC zamierza pokazać :
- Ostatnia serię Przystanku Alaska
- Nową edycję H Jak Humor
- Nowy serial Inspektor Eddie - Premiera 22 Września
- Kolejne sezon My Family
- Czwarty sezon How I Met Your Mother - Premiera 22 Września
- Drugi sezon Everybody Hates Chris - Premiera 6 Września
Do ramówki również wracają : Ale Wtopa, Peep Show czy U Nas w Filadelfii
Jak dla mnie ciekawe propozycje, tylko CC mogło by czasem w pokazać jakąś dobrą komedię tak jak to robi jej Amerykańska wersja.
Stacja CC zamierza pokazać :
- Ostatnia serię Przystanku Alaska
- Nową edycję H Jak Humor
- Nowy serial Inspektor Eddie - Premiera 22 Września
- Kolejne sezon My Family
- Czwarty sezon How I Met Your Mother - Premiera 22 Września
- Drugi sezon Everybody Hates Chris - Premiera 6 Września
Do ramówki również wracają : Ale Wtopa, Peep Show czy U Nas w Filadelfii
Jak dla mnie ciekawe propozycje, tylko CC mogło by czasem w pokazać jakąś dobrą komedię tak jak to robi jej Amerykańska wersja.
Comedy Central (HD)
Czasem późnymi wieczorami emitowane są komedie, sęk w tym, że to same powtórki. Ostatnio po raz kolejny pokazywali "Lody na patyku". Chyba także bez IX części, która nigdy nie była prezentowana na naszym rynku.
Comedy Central (HD)
Tak wiem że są pokazane Lody Na Patyku, ale chodziło mi bardziej o komedie w stylu Naked Gun.
Co do Lody Na Patyku to CC ma wykupione pakiet ośmiu filmów bez ostatniej części.
Co do Lody Na Patyku to CC ma wykupione pakiet ośmiu filmów bez ostatniej części.
Comedy Central (HD)
Comedy Central to dobry program na wyluzowanie się, szkoda tylko że takie seriale jak South Park czy Family Guy pokazuję po północy.
Comedy Central (HD)
Mam pytanie. Jak często Comedy Central potrafi zmieniać oprawę graficzną, bo wczoraj zauważyłem, że została ponownie zmieniona.
Tym razem dominującym kolorem jest kolor czerwony, a czcionka jest kolotu białego. Zmieniło się także miejsce w którym jest odliczać czasowy. Od niedawna jest nieco większy i znajduje się w prawym górnym rogu.

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Comedy Central (HD)
Już jutro o 21 na Comedy Central rozpoczyna się 4 sezon How I Met Your Mother.
Co ciekawe w Stanach na CBS tego samego dnia rozpocznie się 5 sezon serialu.
Co ciekawe w Stanach na CBS tego samego dnia rozpocznie się 5 sezon serialu.
Comedy Central (HD)
Widziałem zapowiedz październikowych propozycji CC.
Pojawią się dwa nowe seriale : Rozwodnik Gary, oraz Inspektor Eddie, nowe sezony : HIMYM, Camera Cafe, Scrubs, oraz WIELKA niespodzianka czyli polski serial z lat 80's : Kariera Nikodema Dyzmy i tej ostatniej propozycji chce poświecić kilka zdań.
Po 1 : Będzie to pierwsza emisja serialu prawdopodobnie przerywana reklamami
Po 2 : Jestem ciekaw jak zostanie przyjęta w stacji, gdzie większość to seriale amerykańskiej dla ludzi w wieku 16-30
Po 3 : Jest to już drugi polski serial po Camera Cafe, który zakupiło Comedy Central, nie zdziwię się jak w przyszłym roku na antenie CC pojawi się ŚWK.
Pojawią się dwa nowe seriale : Rozwodnik Gary, oraz Inspektor Eddie, nowe sezony : HIMYM, Camera Cafe, Scrubs, oraz WIELKA niespodzianka czyli polski serial z lat 80's : Kariera Nikodema Dyzmy i tej ostatniej propozycji chce poświecić kilka zdań.
Po 1 : Będzie to pierwsza emisja serialu prawdopodobnie przerywana reklamami
Po 2 : Jestem ciekaw jak zostanie przyjęta w stacji, gdzie większość to seriale amerykańskiej dla ludzi w wieku 16-30
Po 3 : Jest to już drugi polski serial po Camera Cafe, który zakupiło Comedy Central, nie zdziwię się jak w przyszłym roku na antenie CC pojawi się ŚWK.
Comedy Central (HD)
Szkoda tylko że nowe sezony seriali animowanych będą emitowane dopiero po północy.
Co do "Inspektor Eddie" to obejrzałem pierwszy odcinek i według mnie nic specjalnego.
Co do "Inspektor Eddie" to obejrzałem pierwszy odcinek i według mnie nic specjalnego.
Comedy Central (HD)
Trzeba, powiedzieć że CC coraz szybciej emituje nowe sezony zagraniczny seriali np. Scrubs zostanie wyemitowany jutro tylko z 3 miesięcznym opóźnieniem względem emisji oryginalnej.