RMF FM
- janekpogwad
- Tech Administrator
- x 102
- x 227
- Kontakt:
RMF FM
Oczywiście. Tuż po północy 1 stycznia, za czasów prezesa Tyczyńskiego, który wówczas, czasami dość niewybrednie, komentował w krótkich, żołnierskich słowach obecną sytuację polityczną i jej wpływ na RMF. 

- mateusz_71
- VIP Expert
- x 231
- x 101
- Kontakt:
RMF FM
Powracają popołudniowe rozmowy w RMF FM 

Po wakacjach powróci rozmowa Krzysztofa Ziemca w soboty.
RMF FM
Można było się spodziewać, że RMF nadal będzie skręcało na prawo. Nic nowego. Zaskoczony jestem jedynie, że niemiecki kapitał stacji nie przeszkadza panu Mazurkowi.kamil2505 pisze:Jestem bardzo zaskoczony tą decyzją. Spodziewałem się, że może będą namawiać Olejnik do przejścia do nich albo np. Sekielskiego, który już nie będzie miał swojego programu w TVP. Sam jestem ciekaw jak sobie Pan Mazurek poradzi w "Kontrwywiadzie".
RMF FM
Bardzo dobra decyzja. Cieszy mnie, że Pan Zaborski wita na pokładzie RMF.mateusz_71 pisze:Powracają popołudniowe rozmowy w RMF FM
Po wakacjach powróci rozmowa Krzysztofa Ziemca w soboty.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
RMF FM
Dzisiaj w poranku doszło do małej sprzeczki z asia meus chyba poszło o bikini
RMF FM
Dziś program Lato Wszędzie do 10:26 prowadzili Kamil Baleja i Przemysław Skowron. A to wszystko z powodu braku obecności prowadzącej Eweliny Pacyny.
EDIT z 11:04: O 11 prognozę pogody mówiła Joanna Meus.
EDIT z 11:04: O 11 prognozę pogody mówiła Joanna Meus.
RMF FM
W faktach po 22 debiutuje Robert Mazurek w wieczornej rozmowie. Gościem jest Jarosław Gowin.
Warty odnotowania jest również nocny duet Oli Filipek i Ryszarda Starosty w nocce 17-ego sierpnia - kolejny wspólny wieczór zaplanowany jest na noc niedzielę/poniedziałek.
Warty odnotowania jest również nocny duet Oli Filipek i Ryszarda Starosty w nocce 17-ego sierpnia - kolejny wspólny wieczór zaplanowany jest na noc niedzielę/poniedziałek.
RMF FM
1 września startuje prawdopodobnie nowa loteria RMF FM. W spotach telewizyjnych lektor zachęca słuchaczy, by sprawdzali swój PESEL.
Pozdrawiam, Trzeciak
- mateusz_71
- VIP Expert
- x 231
- x 101
- Kontakt:
RMF FM
Przypuszczam, że będzie to loteria w stylu "Urodzinowej kumulacji" w Esce. Jeśli w swoim numerze pesel masz cyfrę 9 to wyślij SMS z imieniem pod numer 7246
.

RMF FM
Przypuszczam jeśli będzie Lepsza polowa dnia to jako duet będzie Asia Meus i Kamil Baleja. Sluchajac ich codziennie rano w audycji będzie ciekawie. ;p
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
RMF FM
Chyba popołudniu bo o poranku mamy Ola (Olbratowskiego) i Skowrona.
Mam nadzieje że zostawią panią Ewelinę przedpołudniem choć panią Filipek widziałbym o normalniejszej porze.
Mam nadzieje że zostawią panią Ewelinę przedpołudniem choć panią Filipek widziałbym o normalniejszej porze.
Poland - Aktywnie najlepszy!
- mateusz_71
- VIP Expert
- x 231
- x 101
- Kontakt:
RMF FM
Dzisiejsza rozmowa Roberta Mazurka:
http://pl.finspi.com/audio/rmf-fm-rober ... in-2791091
Mało dynamiczna rozmowa (jak na poranek RMF FM), ale myślę, że z czasem pan Mazurek się rozkręci
. Prowadzący trochę za często "wzdycha" do mikrofonu.
http://pl.finspi.com/audio/rmf-fm-rober ... in-2791091
Mało dynamiczna rozmowa (jak na poranek RMF FM), ale myślę, że z czasem pan Mazurek się rozkręci

- janekpogwad
- Tech Administrator
- x 102
- x 227
- Kontakt:
RMF FM
W pierwszej chwili myślałem, że to Igor Zalewski. 

RMF FM
Jak nazywa się cykl(?) audycji, która była nadawana ok. 1:10 o historii Albano i Rominy Power?