Urodzinki forum
Urodzinki forum
Gdyby ktoś był ciekawy skąd się to forum tak naprawdę wywodzi - wszyscy pamiętają Medialink, nikt tak naprawdę nie pamięta SatNews.
http://web.archive.org/web/200206100302 ... .pl/forum/
http://web.archive.org/web/200206100302 ... .pl/forum/
-
- Thinker
- x 19
- x 29
Urodzinki forum
Ja również dołączam do życzeń.
Już ponad 12 tysięcy Użytkowników.
Już ponad 12 tysięcy Użytkowników.
Urodzinki forum
już ale to niedługo będą 10 urodziny tego forum
Urodzinki forum
Nie było mnie wczoraj więc nie przypomniałem. Wczoraj forum stuknęło 10 lat. 

Urodzinki forum
Już 10? Na forum jestem krócej, bo prawie 6 lat, ale czytam od co najmniej 8 lat. Jest dobrze, oby tak dalej!
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci 

Re: Urodzinki forum
Ja jestem tu od 7 lat, a forum życzę co najmniej kolejnych dziesięciu
.

Pozdrawiam, Direct
- SzymonNP
- VIP Expert
- x 568
- x 106
- Kontakt:
Urodzinki forum
Sto lat dla forum! Jestem tutaj co prawda od prawie 6,5 roku, ale zaglądam tu regularnie od ok. 7-8 lat 

Urodzinki forum
To ja także złoże życzenia temu wspaniałemu forum
10 lat to już kawał historii. Ja tu co prawda długo nie jestem ale cieszę się że dołączyłem i mogę z tak wspaniałymi użytkownikami porozmawiać na różne tematy. Drugiego takiego miejsca w internecie nie ma 

Urodzinki forum
Ja jestem tu prawie od samego początku. O ile pamiętam to wiele osób tu się przesiadło po tym jak upadało forum medialinka, z dosyć dziwnego powodu jakim było zaniedbanie.
Urodzinki forum
Taka mała uwaga. 24 maja forum skończy 11 lat 

- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
Urodzinki forum
Wszystkiego najlepszego, forum.
Urodzinki forum
Jak się okazuje, dołączyłem tutaj zaledwie 3 miesiące po starcie. Jedyne forum na które zaglądam codziennie. W sumie to kilka razy dziennie
Jedyne forum na którym tak dużo się udzielam chociaż nie tak dużo jak inni forumowicze. W ciągu 11 lat mam "tylko" 1091 postów. Ale za to z zerowym saldem ostrzeżeń
Gratuluje i życzę Wam jeszcze większych sukcesów.

Urodzinki forum
11 lat forum to prawie 7 lat mojej obecności na forum. Dużo się tu zmieniło, ale dużo pozostało niezmienne. Wszystkim użytkownikom forum kolejnych 11 lat życzę!
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci