Zmiany na forum

Wszystko co związane z działaniem tego forum.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7648
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

Zmiany na forum

Post autor: matik » 25 lis 2011, 16:11

Dodam, że na komórkach fatalnie się teraz przegląda to forum. Wszystko jest takie rozjechane.
Awatar użytkownika
piciu
VIP Expert
Posty: 2709
Rejestracja: 12 wrz 2010, 19:34

Zmiany na forum

Post autor: piciu » 25 lis 2011, 16:22

U mnie (Google Chrome) reklamy z M2 nachodzą na forum i obrzydliwie to wygląda.
EDIT: Wszystko jest już u mnie ok :D.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35

Zmiany na forum

Post autor: Ice » 26 lis 2011, 22:48

Teraz to wszystko wygląda z dupy za przeproszeniem. Mam wrażenie jakby strona forum miała się cała rozjechać... :)
EDIT: Można by się zastanowić nad dodaniem przycisku do profilu forum na fejsie... Teraz już go w ogóle nie ma, bo zamiast tego jest baner z ostatnimi newsami na M2.
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3868
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06

Zmiany na forum

Post autor: TiM » 26 lis 2011, 23:50

Banner do 'Facebooka'' nadawał by się na dół strony.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9045
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk

Zmiany na forum

Post autor: Direct » 28 gru 2011, 7:53

Czy ktoś jeszcze, oprócz mnie, zauważył, że dodano do górnej belki forum "Zasady"? :)
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7648
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

Zmiany na forum

Post autor: matik » 28 gru 2011, 9:52

Już parę dni temu ;) Jakoś w okresie świątecznym się to pojawiło.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16641
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Zmiany na forum

Post autor: Karol » 28 gru 2011, 13:17

direct39 pisze:Czy ktoś jeszcze, oprócz mnie, zauważył, że dodano do górnej belki forum "Zasady"? :)
To ma częściowo utrudnić botom spamowanie na forum, bowiem jest to odnośnik do regulaminu forum, który trzeba zaakceptować przy rejestracji. Popracuję jeszcze nad tym.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7648
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

Zmiany na forum

Post autor: matik » 18 mar 2012, 15:45

Trochę niepodoba mi się nowy układ na forum, no ale cóż. Nic na to nie poradzę. A wspólna platforma N i C+ jest roboczo nazwana n/C+, a nie C+/n
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16641
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Zmiany na forum

Post autor: Karol » 18 mar 2012, 15:51

Póki co to myślę jak ułożyć działy, bo zmiany są potrzebne. Poza tym póki co nie jest ich tak dużo - rozłożyłem wątki o DVB-T do kilku kategorii bo powoli robił się tam nieporządek. Reszta praktycznie bez zmian.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7648
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

Zmiany na forum

Post autor: matik » 18 mar 2012, 16:07

Właśnie rozmieszczenie działów mi się nie spodobało, bo 2 najpopularniejsze działy rozdzieliłeś dwoma w których rzadko toczy się dyskusja, ale widzę,że z powrotem je ułożyłeś tak jak były.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16641
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Zmiany na forum

Post autor: Karol » 18 mar 2012, 16:28

No bo wszystko było na próbę :) Wszystkie uwagi postaram się uwzględnić, więc jeśli coś jeszcze jest według was źle, to piszcie tu.
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3868
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06

Zmiany na forum

Post autor: TiM » 16 lip 2012, 13:43

Czy byłaby możliwość, żeby wrzucane zapy na forum przekraczające rozdzielczość powiedzmy 640x320 były skalowane z automatu do takiego właśnie maksymalnego rozmiaru (i po kliknięciu ukazywany oryginalny obrazek)? Ja na przykład korzystam z Dropboxa, który niestety nie pozwala na tworzenie miniaturek i przy dużych zapach w HD muszę podawać linki (bez sensu na sztywno skalować i tracić szczegóły). Na forach z phpBB jest taka możliwość i jest to praktyczne ;)
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7648
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

Zmiany na forum

Post autor: matik » 17 lip 2012, 11:26

A ja trochę z innej beczki, ale czy wam też zdarza się, że forum jak i media2 czasem się strasznie muli? Tylko na tych serwisach to zaobserwowałem, więc raczej to raczej nie jest coś po mojej stronie.
Awatar użytkownika
zesepo
VIP Expert
Posty: 2379
Rejestracja: 12 lut 2012, 13:42
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Zmiany na forum

Post autor: zesepo » 17 lip 2012, 12:23

Ja też, inne strony ładują się od razu, a na M2 muszę dłuzej poczekać :(
https://www.facebook.com/forummedia2
____________________________

Cztery lata na forum! 02.2012 - 02.2016 O0
michal
VIP Expert
Posty: 2922
Rejestracja: 06 sie 2008, 14:55

Zmiany na forum

Post autor: michal » 17 lip 2012, 15:20

Mnie się też to zdarza, ale tylko na forum. W portalu nie miałem okazji zetknąć się z tym problemem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość