Błędy na Forum

Wszystko co związane z działaniem tego forum.
Awatar użytkownika
stevie
Mythical VIP
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: stevie » 01 cze 2006, 20:34

Przez kilkunaście minut nie mogłem wejść ani na stronę główną,ani na Forum Media2.pl U
Wyświetlał się komunikat o braku strony u was też?,ale z drugiej strony należy pogratulować za szybką naprawę.To było tak od 20.00 do ok.20.20
Pozdrawiam.

Stevie
gosc
Mythical VIP
Posty: 2138
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Błędy na Forum

Postautor: gosc » 01 cze 2006, 20:35

Ja tak miałem ze 3-4 razy od założenia forum. Dziś też.
Nikt mnie nie prześcignie w miłości do PiS-u - wł.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 13368
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
Lokalizacja: Starachowice

Błędy na Forum

Postautor: Karol » 01 cze 2006, 21:51

Może coś z serwerem. Sam nie uknąłem spotkania z błędami i ogólnymi problemami. Zdarza się... w każdym razie to nie ML :)
lol

Błędy na Forum

Postautor: lol » 01 cze 2006, 22:06

Ja miałem ostatnio że przez dwa dni niemogłem sie zalogowac! I niewiem czy to wina kompa czy forum, alechyba kompa!

Po wejściu na strone musiałem sie zalogowac i po zalogowaniu następuje automatyczne przekierowanie...
I po tym przekierowaniu pisało że nadal jestem niezalogowany! Miałem tez tak na swoim UPSie (ale wcześniej)
Awatar użytkownika
szewol
Media2.pl
Posty: 166
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:42
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: szewol » 01 cze 2006, 22:21

Ja wczoraj miałem problemy... ale opróżniłem pliki "cookie" i zalogowało mnie.
:afro:
Awatar użytkownika
RaPi
Poster
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: RaPi » 01 cze 2006, 22:31

Ja codziennie przynajmniej na chwile wchodze na forum mam wlaczone auto logowanie i jeszcze nie spotkalem sie z problemami moze to wina waszych komputerow...
Awatar użytkownika
Pawel
Activist
Posty: 4866
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa

Błędy na Forum

Postautor: Pawel » 02 cze 2006, 9:34

U mnie również do tej pory brak jakichkolwiek kłopotów z funkcjonowaniem forum.
[PODPIS USUNIĘTY PRZEZ WOLNE MEDIA WEDŁUG MEDIA2]
Awatar użytkownika
stevie
Mythical VIP
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: stevie » 02 cze 2006, 10:09

U mnie właśnie dopiero pierwszy raz się to zdarzyło,że wyświetlił się komunikat o braku strony i nie mogłem wejść ani na Forum,ani na stronę główną Media2,podczas,gdy inne strony działały.Było tak przez ok.20 minut.
Pozdrawiam.

Stevie
lol

Błędy na Forum

Postautor: lol » 02 cze 2006, 10:20

ja dzisiaj miałem tak przez chwile że jak wchodziłem zarówno na Forum jak i na Serwis to pojawiała sie strona serwera z napisem "Nieodnaleziono strony"
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Mod
Posty: 3845
Rejestracja: 24 maja 2006, 22:01
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: Tomek » 02 cze 2006, 11:19

Ja też miałem problem wczoraj z wejściem na stronę ok. 18. Pół godziny później już się dało.
HENSHIN!
Awatar użytkownika
przemkob
Mythical VIP
Posty: 536
Rejestracja: 26 maja 2006, 9:06
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: przemkob » 05 cze 2006, 16:34

Czemu nic nie mogą napisac w temacie "Tester" w koszu ?
PRZEMKOB
gosc
Mythical VIP
Posty: 2138
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Błędy na Forum

Postautor: gosc » 05 cze 2006, 16:40

Rzeczywiście jest błąd w uprawnieniach do pisania w Koszu. Nie da się (nie dt. moderatorów) mimo że temat jest otwarty.
Nikt mnie nie prześcignie w miłości do PiS-u - wł.
Awatar użytkownika
rogus234
Mythical VIP
Posty: 114
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:33
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: rogus234 » 13 cze 2006, 21:32

Przepraszam, że dopiero teraz.... błąd został już usunięty....

LR
Awatar użytkownika
przemkob
Mythical VIP
Posty: 536
Rejestracja: 26 maja 2006, 9:06
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: przemkob » 14 cze 2006, 20:23

Nie zauważyłem jeszcze na tym forum błędów.
PRZEMKOB
Awatar użytkownika
Witu
Mythical VIP
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontaktowanie:

Błędy na Forum

Postautor: Witu » 16 cze 2006, 23:49

Jest takie coś, że jak ja wchodzę na forum, to prze dziale świeci się ten kwadracik, co oznacza że są tam nowe posty, ale teraz jest tak że świecą sięone cały czas, choć przeczytałem posty. Czy tak będzie zawsze?
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek


Wróć do „Sprawy forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Łotr1SW_TVN i 2 gości