Błędy na Forum

Wszystko co związane z działaniem tego forum.
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: stevie »

Przez kilkunaście minut nie mogłem wejść ani na stronę główną,ani na Forum Media2.pl U
Wyświetlał się komunikat o braku strony u was też?,ale z drugiej strony należy pogratulować za szybką naprawę.To było tak od 20.00 do ok.20.20
Pozdrawiam.

Stevie
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Ja tak miałem ze 3-4 razy od założenia forum. Dziś też.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17185
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 556
x 2699

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Może coś z serwerem. Sam nie uknąłem spotkania z błędami i ogólnymi problemami. Zdarza się... w każdym razie to nie ML :)
lol

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lol »

Ja miałem ostatnio że przez dwa dni niemogłem sie zalogowac! I niewiem czy to wina kompa czy forum, alechyba kompa!

Po wejściu na strone musiałem sie zalogowac i po zalogowaniu następuje automatyczne przekierowanie...
I po tym przekierowaniu pisało że nadal jestem niezalogowany! Miałem tez tak na swoim UPSie (ale wcześniej)
Awatar użytkownika
szewol
Media2.pl
Posty: 168
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:42

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: szewol »

Ja wczoraj miałem problemy... ale opróżniłem pliki "cookie" i zalogowało mnie.
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Ja codziennie przynajmniej na chwile wchodze na forum mam wlaczone auto logowanie i jeszcze nie spotkalem sie z problemami moze to wina waszych komputerow...
Pawel

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

U mnie również do tej pory brak jakichkolwiek kłopotów z funkcjonowaniem forum.
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: stevie »

U mnie właśnie dopiero pierwszy raz się to zdarzyło,że wyświetlił się komunikat o braku strony i nie mogłem wejść ani na Forum,ani na stronę główną Media2,podczas,gdy inne strony działały.Było tak przez ok.20 minut.
Pozdrawiam.

Stevie
lol

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lol »

ja dzisiaj miałem tak przez chwile że jak wchodziłem zarówno na Forum jak i na Serwis to pojawiała sie strona serwera z napisem "Nieodnaleziono strony"
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Mod
Posty: 5507
Rejestracja: 24 maja 2006, 22:01
x 63
x 296
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomek »

Ja też miałem problem wczoraj z wejściem na stronę ok. 18. Pół godziny później już się dało.
HENSHIN!
Awatar użytkownika
przemkob
VIP Expert
Posty: 536
Rejestracja: 26 maja 2006, 9:06
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: przemkob »

Czemu nic nie mogą napisac w temacie "Tester" w koszu ?
PRZEMKOB
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Rzeczywiście jest błąd w uprawnieniach do pisania w Koszu. Nie da się (nie dt. moderatorów) mimo że temat jest otwarty.
Awatar użytkownika
rogus234
VIP Expert
Posty: 114
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:33
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: rogus234 »

Przepraszam, że dopiero teraz.... błąd został już usunięty....

LR
Awatar użytkownika
przemkob
VIP Expert
Posty: 536
Rejestracja: 26 maja 2006, 9:06
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: przemkob »

Nie zauważyłem jeszcze na tym forum błędów.
PRZEMKOB
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

Jest takie coś, że jak ja wchodzę na forum, to prze dziale świeci się ten kwadracik, co oznacza że są tam nowe posty, ale teraz jest tak że świecą sięone cały czas, choć przeczytałem posty. Czy tak będzie zawsze?
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość