Błędy na Forum

Wszystko co związane z działaniem tego forum.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16152
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 10 mar 2008, 19:55

Taki błąd często pojawia się na forum. Ale w sumie to nic nadzwyczajnego, tu chodzi o jednego użytkownika.
Awatar użytkownika
Krzysztof25
Użytkownik
Posty: 31
Rejestracja: 01 mar 2008, 18:15
Lokalizacja: Katowice

Błędy na Forum

Post autor: Krzysztof25 » 16 mar 2008, 13:09

Klika sekund temu w temacie TVP w latach 90 nie widziałem ostatniego posta w temacie. Ale po odświeszeniu się pojawił. Może to chwilowy błąd.
TVN to najlepszy kanał!
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35

Błędy na Forum

Post autor: Ice » 24 kwie 2008, 20:22

Tylko ja tu błędu nie widzę. :) Konkretnie nie otwiera się u mnie link :D
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

Błędy na Forum

Post autor: Artu » 24 kwie 2008, 20:38

U mnie też. @lyoko_5.1 - wrzuć ten obrazek na www.imageshack.us
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

Błędy na Forum

Post autor: Artu » 24 kwie 2008, 21:02

Teraz widać. U mnie jest dobrze więc może przeglądarka nie ściągnęła i nie wyświetliła obrazka ?
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10

Błędy na Forum

Post autor: Artu » 22 maja 2008, 16:27

Mam problem z avatarem. Gdy chcę zmienić go na nowy, wysyłam plik z obrazkiem i... wyskakuje mi stary avatar, który ma rozmiary nowego. W efekcie widać coś takiego jak mam teraz :/ Wylogowywanie nie pomaga. Proszę o pomoc!

edycja: Teraz już działa, nic nie musiałem robić :)
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16152
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 22 maja 2008, 16:47

To chyba chwilowe, bo teoretycznie trzeba odczekać kilka minut aż się zmieni. Miałem to samo. Ewentualnie możesz usunąć stary i wstawić nowy.
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Błędy na Forum

Post autor: Axel » 22 maja 2008, 18:18

Wystarczy, że naciśniesz na klawiaturze CTRL+F5.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Błędy na Forum

Post autor: gosc » 22 maja 2008, 18:26

Samo F5 daje to samo :)
Awatar użytkownika
Alfernando
Poster
Posty: 1707
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:02
Kontakt:

Błędy na Forum

Post autor: Alfernando » 22 maja 2008, 20:43

Czemu mój temat o pogodzie poszedł do kosza. Przecież był w odpowiednim miejscu.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16152
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 22 maja 2008, 23:46

Bo był beznadziejny?
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35

Błędy na Forum

Post autor: Ice » 18 cze 2008, 23:26

Administratorze, co się stało z postami z dnia dzisiejszego (18 czerwca) ? Zostaną przywrócone?
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16152
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 19 cze 2008, 9:15

Zauważyłem, że część z nich zaginęła w akcji.
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35

Błędy na Forum

Post autor: Ice » 22 cze 2008, 22:16

Kolejny błąd z jakim się spotkałem. Tym razem licznik gości on-line. Przez cały tydzień, przez 24 godziny na dobę to forum przegląda... 1 gość. :D

Obrazek

To jakiś na pewno usterka, ponieważ to forum przegląda znacznie więcej gości.
Dlatego proszę o zainteresowanie się tym. ;)
Awatar użytkownika
person253
Obserwator
Posty: 314
Rejestracja: 23 maja 2008, 14:27
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Błędy na Forum

Post autor: person253 » 07 sie 2008, 16:25

Co się stało z postami w dziale "HydePark"??
Pozdrawiam.
www.media2.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości