Błędy na Forum

Wszystko co związane z działaniem tego forum.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3078

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Nie. Wszystko zostaje jak dotychczas, w najbliższym czasie się postaram by link do Facebooka pojawił się w innej formie, w innym miejscu. Niestety sam nie mam na to wpływu.
Awatar użytkownika
odrodzony
Obserwator
Posty: 517
Rejestracja: 24 kwie 2011, 11:39
Lokalizacja: Powiat Toruński
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: odrodzony »

Przed chwilą gdy wchodziłem na te forum wyskakiwało mi Logowanie w bajo.pl.Czy ktoś mi wyjaśni o co w tym chodzi?
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35
x 8

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ice »

Nie trudno się chyba domyśleć, że trwają prace na forum i serwisie.
Awatar użytkownika
odrodzony
Obserwator
Posty: 517
Rejestracja: 24 kwie 2011, 11:39
Lokalizacja: Powiat Toruński
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: odrodzony »

Domyśliłem się dopiero gdy wszedłem na stronę media2.pl ;) ;)
KACPERR
Użytkownik
Posty: 104
Rejestracja: 01 cze 2012, 20:51
Lokalizacja: Ostrów Maz.

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: KACPERR »

Dodałem zupełnie nowy awatar. Zamiast nowego awatara wyświetla mi się stary, tylko, że w rozmiarze nowego. Co mam zrobić?

Problem rozwiązany.
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44774
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3361
x 1492

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Tak jest zawsze, gdy wgrywa się nowy avatar.
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
zesepo
VIP Expert
Posty: 2380
Rejestracja: 12 lut 2012, 13:42
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: zesepo »

Może ktoś poprawić tytuł w wątku o telewizji "n" na glownej stronie?
Zamiast "platfroma" winno być "platforma"? :)
https://www.facebook.com/forummedia2
____________________________

14 lat forum.media2.pl 8)
8 lat na forum!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3078

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Udana interwencja administracji. Dział wisiał z błędem prawie 4 lata. :D Aż sprawdziłem w web.archive.org.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9159
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 140
x 284

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

Opis działu "TVN" także zawiera literówkę:
Forum poświęcone kanałom telewizyjnym związanymi z Grupą TVN.
Już dawno to zauważyłem, ale zawsze zapominałem zgłosić :).
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7766
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 47
x 144

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

W całym dziale off topic nie mogę przejrzeć żadnego z tematów. Wyświetla się coś takiego:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dijon
VIP Expert
Posty: 6413
Rejestracja: 28 gru 2009, 21:48
x 7
x 11

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dijon »

Tak samo jest w dziale Telekomunikacja i IT.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9159
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 140
x 284

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

To chyba był chwilowy błąd, bo już jest wszystko OK.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
MaciejOlek
VIP Expert
Posty: 2186
Rejestracja: 16 lut 2010, 10:52
Lokalizacja: Kalisz
x 635
x 13

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: MaciejOlek »

Dlaczego ostatni post w dziale ,,Telemetria'' jest z 29 marca? Awaria czy co?
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44774
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3361
x 1492

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Mi się wyświetla normalnie. Po prostu "zresetuj" przeglądarkę internetową, albo ją zmień ;).
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
MaciejOlek
VIP Expert
Posty: 2186
Rejestracja: 16 lut 2010, 10:52
Lokalizacja: Kalisz
x 635
x 13

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: MaciejOlek »

Już wszystko działa. Pewnie coś nie tak z przeglądarką.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość