Błędy na Forum

Wszystko co związane z działaniem tego forum.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9039
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk

Błędy na Forum

Post autor: Direct » 13 kwie 2013, 15:42

Takie błędy od czasu do czasu mają tutaj miejsce i nie sądzę, że jest to wina przeglądarki.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
zesepo
VIP Expert
Posty: 2379
Rejestracja: 12 lut 2012, 13:42
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Błędy na Forum

Post autor: zesepo » 13 kwie 2013, 16:23

Jeśli działasz na Internet Explorer'ze, mogła ci się zapisać archiwalna wersja strony (od IE10) i zostać wyświetlona w trybie offline - gdy włączę IE bez połączenia z Internetem, widzę stara stronę główną MetroMSN...
https://www.facebook.com/forummedia2
____________________________

Cztery lata na forum! 02.2012 - 02.2016 O0
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9039
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk

Błędy na Forum

Post autor: Direct » 13 kwie 2013, 16:54

Też możliwe.
Ja działam na lisku i wiem, że takie błędy czasami się zdarzają na tym forum, sam parokrotnie miałem okazję je zaobserwować. To chyba jakieś usterki po stronie serwera, na którym znajduje się forum.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16340
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 13 kwie 2013, 20:20

Albo po prostu samej bazy danych :)
Awatar użytkownika
piciu
VIP Expert
Posty: 2709
Rejestracja: 12 wrz 2010, 19:34

Błędy na Forum

Post autor: piciu » 25 kwie 2013, 19:32

To nie tyle co błąd, co po prostu brak aktualizacji. W opisie "Telekomunikacja" powinno zamiast Era być wpisane T-Mobile oraz brak TP S.A.
Obrazek
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16340
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 25 kwie 2013, 23:53

Poprawione :)
Awatar użytkownika
pommidor
Użytkownik
Posty: 101
Rejestracja: 21 lut 2013, 21:18

Błędy na Forum

Post autor: pommidor » 27 kwie 2013, 10:29

Ja proponuję w opisie działu "Telekomunikacja" usunąć dopisek GSM z nazwy Plus i dodać Play.
[ Spoiler ]
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 42599
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38

Błędy na Forum

Post autor: Trzeciak » 27 kwie 2013, 10:44

To już działka admina, gdyż ja takich uprawnień nie mam ;).
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16340
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 27 kwie 2013, 12:05

Juś. :)
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9039
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk

Błędy na Forum

Post autor: Direct » 28 kwie 2013, 12:44

Opis działu "IPTV w Polsce" też do poprawki, bo aktualnie brzmi co najmniej dziwnie :).
Dyskusje na temat usług oferowanych IPTV oferowanych na polskim rynku, m.in. przez TP, Jambox, Dialog, itp.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7572
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

Błędy na Forum

Post autor: matik » 28 kwie 2013, 13:39

No i wypadałoby zamienić TP na Orange ;)
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16340
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Błędy na Forum

Post autor: Karol » 28 kwie 2013, 13:57

Już dawno zmienione :)
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 42599
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38

Błędy na Forum

Post autor: Trzeciak » 27 maja 2013, 18:20

Coś jest z waszymi serwerami. Strasznie dlugo ładują się strony na forum, jak i portalu forum.media2.pl.
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
MaciejOlek
VIP Expert
Posty: 2139
Rejestracja: 16 lut 2010, 10:52
Lokalizacja: Kalisz

Błędy na Forum

Post autor: MaciejOlek » 27 maja 2013, 18:23

Mi wolno chodziło do południa. Teraz wszystko działa normalnie, tzn. strona i forum ładują się szybko.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9039
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk

Błędy na Forum

Post autor: Direct » 27 maja 2013, 18:26

Mi forum śmiga aż miło :).
Pozdrawiam, Direct
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości