Błędy na Forum

Wszystko co związane z działaniem tego forum.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9159
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 140
x 284

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

SNOL pisze:Niestety wygląda na to, że z powodu przeprowadzki nie przychodziły mejle z powiadomieniem o nowym poście. Tak było przynajmniej u mnie.
Wygląda na to, że dalej nie przychodzą. Mam ustawione powiadomienie na maila m.in. gdy ktoś mnie zacytuje, przed chwilą zostałem zacytowany, a powiadomienia na poczcie brak.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3077

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Mi przychodzą... :-P

Edit: sorry, to jednak powiadomienia z Tapatalk :-P Zgłoszę sprawę do admina.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3077

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

@bartheq donosi, że powiadomienia powinny działać. Sprawdźcie ;-)
Awatar użytkownika
SNOL
VIP Expert
Posty: 3687
Rejestracja: 05 paź 2007, 19:42
Lokalizacja: Wrocław
x 125
x 150
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: SNOL »

Działają, dzięki za reakcję.
tylko prywatne opinie. Tutaj od 13 lat.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9159
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 140
x 284

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

Potwierdzam, właśnie dostałem na @, że pojawił się nowy post w "Ostrzeżeniach..." :).
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
kossa
VIP Expert
Posty: 1274
Rejestracja: 27 wrz 2009, 12:31
x 6

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: kossa »

Mam pytanie, czy tylko u mnie tak jest, czy u innych też? Chodzi o wyświetlanie wklejanych postów z facebooka i twittera. Otóż, gdy przeglądam forum na komputerze na przeglądarce Firefox, to w miejscu wpisu z twittera jest "Post z Twittera" i nie widać tego postu. Natomiast, gdy przeglądam forum na urządzeniu z Androidem, to posty z twittera są wyświetlane prawidłowo. O co chodzi? Czy Firefox coś blokuje i nie wyświetla tych postów?
1000 postów minęło jak z pejcza strzelił ;)
----------------------------------------------------

Obrazek
Jantar
VIP Expert
Posty: 3824
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 54
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jantar »

Właśnie wyskoczyło mi takie coś, jak wysyłałam napisany post w temacie telenowel. Post okazał się opublikowany.
Załączniki
bez tytułu.JPG
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3077

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Też miałem ten błąd. Mam nadzieję, że to chwilowe zaćmienie bazy danych. :-)
Awatar użytkownika
brzoza13
Użytkownik
Posty: 246
Rejestracja: 28 sie 2017, 20:15
x 8

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: brzoza13 »

ObrazekMoże mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego w dziale Agora jest RMF FM?
Zakładajcie maski, myjcie ręce, trzymajcie dystans.
Awatar użytkownika
kacper3100
Thinker
Posty: 6296
Rejestracja: 06 lut 2016, 9:13
x 316
x 376
Kontakt:

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: kacper3100 »

Może post z tematu RMF FM został przeniesiony do jakiegoś tematu w dziale Agora?
⚡
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3077

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

A może ktoś zmienił tytuł swojego posta, bo w temacie o innej rozgłośni odnosił się właśnie do RMF FM? :-)
Screenshot_20170901-103055.png
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5444
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 27

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tradycjonalista »

Również w wątku Radio Zet jeden z użytkowników zmienił nazwę wątku na własny tytuł. Czy da się to jakoś zmienić?
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3077

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Odpowiedzieć na post i wpisać prawidłową nazwę :-)
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44772
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3359
x 1492

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Karol pisze:A może ktoś zmienił tytuł swojego posta, bo w temacie o innej rozgłośni odnosił się właśnie do RMF FM? :-)

Screenshot_20170901-103055.png
Nie o to chodzi. Post o debiucie Kamila Balei w Radiu Złote Przeboje znalazł się w wątku o RMF FM i stąd został przeniesiony do bardziej właściwego wątku. :)
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3077

Błędy na Forum

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

To nie zmienia faktu, że w chwili odpowiedzi na ostatni post, tytuł zmienia się na prawidłowy :-) Wspomniany post wyedytowałem, jednak generalnie nie ma takiej potrzeby, bo system domyślnie zmienia nazwę na tą w tytule wątku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość