Kwestie formalne
Kwestie formalne
To ja. Użytkownikowi adam.p14 ban na zawsze się należał. Ostrzegałem go. Regulamin wyraźnie mówi, że posty powinny być pisane w sposób logiczny, a jego były, jakie były.
Pozdrawiam, Direct
Kwestie formalne
No cóż, nie powiem, żeby coś takiego generalnie cieszyło, ale popieram w tym wypadku moderatorów. Widziałam rano te nowe wpisy, ale nie zdołałam przebrnąć, żeby je przeczytać.
- MaciejOlek
- VIP Expert
Kwestie formalne
Tak się spytam, czy można coś zrobić z użytkownikiem Kuba235. Ten post z tematu o Sylwestrze w Polsacie 2013/2014 mnie ,,rozwalił''.
Kwestie formalne
Dostał ostrzeżenie i póki co tyle mogę zrobić 

- MaciejOlek
- VIP Expert
Kwestie formalne
Może to go nauczy pisania sensownych postów....
Kwestie formalne
Popieram, ale wątpię, że ostrzeżenie cokolwiek pomoże... Bezsensowne posty tego użytkownika mnożą się, jak grzyby po deszczu...MaciejOlek pisze:Tak się spytam, czy można coś zrobić z użytkownikiem Kuba235. Ten post z tematu o Sylwestrze w Polsacie 2013/2014 mnie ,,rozwalił''.
- odrodzony
- Obserwator
- Kontakt:
Kwestie formalne
O widzę że kolega o nicku @Kuba235 został zbanowany.Można wiedzieć na jak długo ?
Kwestie formalne
Na dwa tygodnie za pisanie postów nic nie wnoszących do wątku. Napisałem to już to pod odpowiednim postem.
Pozdrawiam, Trzeciak
Kwestie formalne
Użytkownik Kuba235 wrócił dziś z 2-tygodniowego banu i w temacie o planowanym "Discovery 3D" machnął nad wyraz odkrywczy post, że będą tam emitowane programy w 3D. Tym samym wręczyłem mu ban dożywotni.
Pozdrawiam, Direct
Kwestie formalne
No i dobrze - należał mu się. Nie obrażając nikogo - dosadnie udowodnił swoim zachowaniem, że jest trollem internetowym.
Pozdrawiam, Trzeciak
- dlucjanski210686
- Obserwator
Kwestie formalne
Trzeciak miał być na urlopie do 21.08.2013, a dziś mamy 24.08.2013. Nie wiecie, co się z nim dzieje?

500 postów!

Kwestie formalne
Może wrócił, ale nie ma czasu zaglądać.
Polsat | Puls | TVRegionalna.pl | [s]RMF[/s] TYLKO RADIO ZET | ZPR
RIP MUX8 | RIP Google+
Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
RIP MUX8 | RIP Google+
Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
- MaciejOlek
- VIP Expert
Kwestie formalne
Już wrócił. Spokojnie - każdy ma prawo do wakacji.
Kwestie formalne
Użytkownik bartekwalasek14 został zbanowany na zawsze. Bez zmian pisał posty o niczym. Miał kiedyś ban 2-tygodniowy, potem wrócił i dalej śmiecił, więc dziś odebrał trzecie ostrzeżenie, które poskutkowało pożegnaniem się z forum.
Pozdrawiam, Direct